פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים הערב פתאום ללא שום סיבה מיוחדת, התלבש על שולחן העבודה שלי המסך הנ"ל (מצורפץ תמונה)ניסיתי את כל התוכנות שאפשר, אנטיוירוס של נורטון, CWSInstall, Spybot - Search & Destroy כל אחד מהםהורידה אלפי דברים אך עדיין לא ניתן להסיר את תמונת שולחן העבודה, לא ניתן להכנס ללוחות הבקרה ונראה לי שעוד הרבה דבריםשכרגע עדיין לא הגעתי אליהם.אנא עזרו לי לפני שאני מחליט לפרמט את הדיסק מחדש.תודה[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים fuck זה מוזר .... : אם תצליח לפתור את העניין תגיד לנו . בכל מקרה , זו אפליקציה שרצה כנראה , תנסה לסגור אותה דרך Alt+Ctrl+Delete ..תסגור אץ כל מה שאתה לא יודע מה זה.
פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים מחבר עדכון קטן מהבוקר,אז לא רק שאני לא יכול להכנס ללוחות הבקרה אלא לכל דבר אחר, אני מנסה להכנס ל-"MY COMPUTER" הוא זורק אותי עם הודעת שגיאה המפורסמת של מיקרוסופט,כל דבר שאני מנסה לעשות אני נזרק.מה יכול להיות ? מאד מוזר, אפילו נורטון לא יודע לפתור את זה ??? ??? ??? ??? ???
פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים תנסה את האתר הזה ,יש שם סריקת וירוסים אונלייןhttp://www.ravantivirus.com/scan/indexie.php
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.