פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים טוב אז ככה יש לי פיירוול של זון אלרם אז עכשו אני מוריד SP2 ותהיתיי איזה פיירוול כדאי לי להפעילתודה לכול העוזרים
פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים הפיירוול של זון אלרם מתריע על תוכנות שרוצות לתקשר החוצה ואילו הפיירוול של sp2 לא מונע זאת.שני הפיירוולים כמובן מונעים כניסה למערכת.
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים למרות שזה לא כל-כך השאלה שלך אבל אני מציא בחום שתנסה את Norton AntiVirus 2005 ה Internet Worm Protection שלו אוכל כל פייר וואל שיש!!!
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים למרות שזה לא כל-כך השאלה שלך אבל אני מציא בחום שתנסה את Norton AntiVirus 2005 ה Internet Worm Protection שלו אוכל כל פייר וואל שיש!!! על סמך מה אתה אומר את זה בדיוק? על פי זה שהעיצוב החדש של הנורטון יפה?
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים הFWALL של SP2 לא שווה הרבה, נכון שהוא יותר טוב מכלום, אבל קצת קשה להשוות אותו לזה של זון אלארם, הוא טוב ממנו בכמה רמות.
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים על סמך מה אתה אומר את זה בדיוק? על פי זה שהעיצוב החדש של הנורטון יפה? לא... , אני אומר את זה כי אני משתמש בו כבר למעלה מחודש והוא הרבה יותר טוב מהפייר-וואל של ה sp2 ומעוד הרבה אחרים!
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים רגע אבל חשבתי שהINTERNET SECURITY זה הפיירוול של נורטון מי אמר שלא? לא... , אני אומר את זה כי אני משתמש בו כבר למעלה מחודש והוא הרבה יותר טוב מהפייר-וואל של ה sp2 ומעוד הרבה אחרים! במה זה מתבטא בדיוק שהוא יותר טוב?
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים אז רגע מה אין הבדל בין אינטרנט סקיוריטי ל Internet Worm Protection :s05:
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים אז רגע מה אין הבדל בין אינטרנט סקיוריטי ל Internet Worm Protection :s05:IMP זה פונקציה שהם הוסיפו לNAV החדש.NIS זה תוכנת האבטחה הכללית שלהם שמכילה גם את הפיירוול, וגם את האנטיווירוס.
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים במה זה מתבטא בדיוק שהוא יותר טוב?הוא לא מעט את האי-מיול, הוא לא משבש\מגדיל לך את הפינגים במשחקי רשת, יותר נוח לעבוד איתו,לוקח פחות משעבים ועוד דברים....אבל בוא לא נעבור נושא.... ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.