פורסם 2002 ביוני 123 שנים ???יש לי צורב , בערך שנה כבר , פלקסטור 16Xבכל מקרה , לאחרונה , (לא התקנתי דבר חדש או משהו) הוא מתחיל לצרוב..שומעים רעש של הדיסק מסתובב , ואז הוא מפסיק , ככה במשך 4 פעמים בערך...ואז יש כמה אופציות.א. הוא מתחיל לצרוב..והדיסק נצרב בסדר.ב. (מה שקורה בד"כ) הוא נותן Error - שאומר - Bad Medim , יענו מדיה דפוקה (מה שלא הגיוני , כי החלפתי כבר כמה מדיות).ג.נותן ERROR של - POWER CALIBRATION ERRORבכל אחד מהמקרים - הוא לא דופק את הדיסק , במקרה ב,ג הוא רק לא צורב , וגם לא דופק את הדיסק..פתרון????!?!?!אני נואש.תודה!
פורסם 2002 ביוני 123 שנים מחבר א. על כפול 16ב. מדיות של כפול 32ג.אם אני צורב על 12 , זה בד"כ עושה הרבה פחות בעיות (רק עם המדיות האחרונות)אבל אני אנסה גם מדיות אחרות.
פורסם 2002 ביוני 123 שנים אם שאתה צורב על X12, זה עובר חלק עם מדיות מסויימות, ואז בX16, זה לא, הסיבה היא שהמדיות פשוט דפוקות והן לא עומדות במהירות.פשוט תחליף למדיות יותר איכותיות.
פורסם 2002 ביוני 323 שנים גם לי זה קורה לפעמים סוף הצריבהגם שאני צורב על 16אבל הדיסקים יוצאים בסדריש לי ריקו 16X10X32???
פורסם 2002 ביוני 323 שנים נסה לנקות...רבןת היו הפעמים שקרה שהדיסק הסתובב אבל הסידי לא פעל טובבדר"כ זה רק דרש ניקוי טוב!
פורסם 2002 ביוני 423 שנים גם לי נדפקים הדיסקים רק כשאני צורב On the fly והצורב שלי נמצא על ה ide של הסידירום שממנו אני צורב.תנסה להכין image אם זה מוזיקה או להעתיק את הדיסק למחשב ואז לצרוב מהדיסק הקשיח אצלי זה פועל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.