עבור לתוכן

בעית טמפ' המעבד....

Featured Replies

פורסם

לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש, ולאחר 10 דקות של משחק, טמפ המעבד

(amd 64 3000+) מגיע לטמפרטורות מאוד גבוהות יחסית - אזור ה60+.

כאשר המעבד מגיע לטמפרטורות אלו המחשב נקפא ולא מגיב.

אני לא מבין למה בכלל המעבד מגיע לטמפרטורות כאלו גבוההות כשהוא עם קירור. הקירור בסיסי, אבל בכל זאת.

מה לדעתכם גורם הבעיה ואיך אוכל לפתור בעיה זו?

פורסם

עם קירור סטוק 60 מעלות זה סביר - אתה צריך רק לשפר את סירקולצית האוויר במארז וצפה לירידה של 5-10 מעלות למעבד - בעיקר במאמץ.

:xyxthumbs:

פורסם

ולהשתמש במשחה במקום בפד המסריח

פורסם
  • מחבר

אבל למה טמפרטורת המעבד מגיעה לרמה כל כך גבוהה שהמעבד צריך להקפיא את המחשב.

מהי מטרת המאוור שamd סיפקה לי אם היא אפילו לא מצליחה לשמור על הטמפ בכך שהמעבד לא יתכבה?

אני לא מבין, amd קיימים כבר המון זמן, מאיפה חוסר המקצועיות הזאת באה שהם מספקים לי מאוור המביא 0 ביצועים?

אתם אומרים לי שאני פשוט צריך להוסיף עוד כסף בגלל שamd אילם מסוגלים לספק קירור ג'נרי בסיסי?

פורסם

לא, זה אומר שמארז שלך לא מאוורר מספיק או שחם מאוד אצלך בחדר :nixweiss:

פורסם

או שהקירור פשוט לא מותקן כמו שצריך... , אבל בינתיים אתה פשוט יכול להעלות בביוס את טמפרטורת הכיבוי האוטומאטי ל75 בערך.. , ב80-90 הוא כבר ישרף... , אבל אל תדאג , לא יקרה לו כלום כל עוד הוא לא עובר את ה70...

פורסם

האת'לון אמור לעבוד בכל זאת, עם 2 מאווררים, במארז וחדר חמים ועם הפד המסריח. שיתנו קירור יותר טוב פעם הבאה...  :screwy:

הייתי חוזר למי שהרכיב לך את המחשב ואומר לו שינסה שוב; ואם הוא יבקש ממך לשפוך כסף על קירור נוסף תגיד לו שאתה תשפוך לו את העצמות על הרצפה. מה שכן, הייתי מברר טוב טוב שהקירור הוא הבעייה - מדליק מזגן ופותח את המארז ובודק אם הבעייה נמשכת. אפשר גם לכוון מאוורר רצפתי/שולחני לתוך המארז.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שהבעיה היא אולי בטמפ הכרטיס מסך? ואם כן איך אוכל לבדוק זאת?

דבר שני, אם הבעיה היא באמת בטמפ' המעבד ניסיתי כבר להדליק מאוור ביתי על המארז וזה לא עזר, כמו כן טמפ' הsystem היא בערך 40....זה ממוצע?

פורסם

ממוצע וטוב 40 מעלות מארז במאמץ , במיוחד עם כרטיס מסךם פולט חום :yelclap:

פורסם
  • מחבר

אז כדאי לי פשוט לקנות איזה FCS50

ולגמור ת'סיפור?

פורסם

תקשיב- תסתכל במפרט שלי- יש לי אותו מעבד כמו שלך- עם קרור סטוק גם אצלי במאמץ הוא היה 55-60 מעלות.

אל תגזים ותבכה - כי קרור סטוק לא אמור להביא לך קרור מאסיבי למעבד- אלא רק שיעבוד ללא סכנה של התחממות יתר- ובתנאים של 55-60 מעלות המעבד עובד ללא סכנה (אבל אין מה לדבר על OC כמובן ),

אתה רוצה להוריד מעלות? תתחיל להשקיע בקרור- אם זה אומר במארז, אם זה אומר במעבד, ואם זה אומר במשחה למעבד (הפד הטרמי שמגיע בסטוק של AMD הוא ממש על הפניםמשחה נורמלית).

פורסם
  • מחבר

אני לא בוכה משום שהמעבד שלי מגיע לטמפ גבוהות, אלה משום שאם אני מפעיל כל דבר שצורך משאבים המעבד מתחמם בצורה מטורפת והמחשב שלי נקפא....

אצלך עם הג'רני זה היה קורה?

פורסם

עם הג'נרי- אם הייתי קורע לו את הצורה בעומס הוא היה מגיע לי ל60 מעלות- רקר שהוא לא היה קורס לי- כי אין סיבה שיקרוס בחום כזה (מה גם שרוב הזמן המחשב שלך לא תחת עומס כבד)

אם המעבד שלך עובר את ה60 מעלות- אז יש לך כבר בעיה רצינית (למרות שתכלס גם ב65 הוא אמור לעבוד בלי בעיות, אבל שם זה כבר בפירוש בעיה)

הקיצר תבדוק את הפד הטרמי- או שתחליף משחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים