עבור לתוכן

אני כרגע נמצא בADSL עם הספק בזק בינלאומי ויש לי כמה שאלות.

Featured Replies

פורסם

אני וותיק בבזק בינלאומי כבר שנתיים וחצי בערך וכבר נמאס לי מהשרתים האיטיים שלהם אבל לפני כמה ימים התקשרתי ורציתי להעביר לכבלים (עוד לא העברתי) ואמרו לי (בבזק) שאני בחבילה של 1.5 מגה ובבזק בינלאומי (הספק) אמרו לי שאני ב0.5 מגה.

עכשיו יכול להיות שיש לי בעיות בפינגים וכו'... בגלל שבשניים החבליות שונות או שפשוט בזק בינלאומי היא ספקית לא טובה לגבי הADSL.?

עוד שאלה.- עם אני עובר לכבלים נגיד ואני עדיין נשאר בבזק בינלאומי ... השרתים שלהם בכבלים יותר עמידים הכוונה יותר טובים או שאין הבדל ופשוט עדיף לעבור לנטויז'ן או משהו (אני וותיק בבזק בינלאומי ת לא כדאי להישאר?).

בכללי תוכלו להסביר לי מה יותר כדי מבחינת האמינות של הספקית אינטרנט לגבי ADSL או כבלים בבזק בינלאומי...

כי אני מרגיש שפשוט נמאס כבר מהקטע של פינגים גבוהים בשרתים ישראלים בCS או בET למשל בהורדת קבצים איטית (בלי קשר להורדה מאיימיול או מכול תוכנת שיתוף אחרת) בקשר לזה שבבזק אני בחבילה ובבינלאומי אני בחבילה אחרת זה קשור? הכוונה זה פוגע במהירות?

שכחתי משהו-עם אני יעבור לכבלים מה אני עושה עם הממיר השחור של הADSL.... בכבלים משאילים לי אותו הכוונה בלי כסף וצריך לעשות תשתית ב50 ש"ח... (מעצבן:/)

הממיר שהם משאילים... הוא יהיה של מוטורולה ? או ממיר אחר השחור הקטן הזה או הכחול הזה בצורת גל או מה שזה לא יהיה הם יותר טובים מהממיר אלקטל השחור?

ולגבי חיבור הממיר... הוא צורך את הכרטיס רשת... אבל מה עדיף לקחת כרטיס רשת שלהם או פשוט להשאיר את הנוכחי שיש לי (קניתי ולא קבלתי יחד עם הADSL (של US ROBOTICIS משהו כזה)) אז בבקשה עם אפשר פרטים אני ישמח ויודה.

פורסם

הכל תלוי בספק, מעט מאוד בתשתית, למרות שהכבלים נחשבים לעדיפים מבחינת פינגים

בזק בינלאומי ספק על הפנים, תעבור לספק אחר אם אתה רוצה פינגים ומהירות טובים, היו כמה דיונים בשבועות האחרונים לגבי זה

אם אתה עובר לכבלים אין לך מה לעשות עם האלקטל, אולי תוכל למכור אותו אם הוא שלך

הכבלים נותנים כל מיני מודמים, אבל אין עדיפות לאף אחד מהם, בניגוד לADSL, ואי אפשר להשוות מודם כבלים למודם ADSL, זו פשוט טכנולוגיה אחרת

ואין סיבה לקנות מהכבלים (או מבזק) כרטיס רשת, במיוחד אם כבר יש לך

פורסם

בקשר לכרטיס רשת - אין צורך להחליף , ובכל מקרה יש לך האופציה להשתמש בUSB דרך מודם הכבלים (לא מומלץ כ"כ ) ולא משנה איזה מודם יתנו לך בכבלים , לא קריטי - ובקשר ל50 ש"ח התקנה, זה שטויות, בבזק לקחו ממך 100 ש"ח 8)

פורסם
  • מחבר

אני יעבור לנטויז'ן... אצלהם בADSL הפינגים יותר טובים והמהירות יותר טובה הכוונה תוציא מהמהירות את כול היכולת...

בקשר לעבור לכבלים אני אולי יעבור אולי יש לאחד ממכם איזה מצבע או משהו שכדי לעבור לכבלים.?

פורסם

49 ש"ח לחודש כבלים 750 רק תשתית :silly:

פורסם

כמה דברים:

1. לספק אין שליטה על ה-UPLOAD ולכן רוב הבעיה של הפינגים בגבוהים לשרתי משחקים היא בעקבות ההגבלה הדבילית של משרד התקשורת. גם ב-ADSL וגם בבזק WOW יש את אותה הגבלה על UPLOAD.

2. פינגים לחו"ל כן תלויים בספק כיוון שהוא רוכש רוחב פס לקווים לחו"ל. אם יש עומס על הקווים או שקו נופל הרי שיש לך בעייה רצינית לשחק משחקי רשת.

3. בבזק בינלאומי אין בעיה של פינגים גבוהים לשרתי משחקים בארץ

4. קוראים לקופסא מודם ולא ממיר (ממיר זה של הטלביזיה) ;D

5. תוכנות ריגול על המחשב יכולות לגרום לפינגים גבוהים עד כדי חוסר גלישה (כמובן שגם תוכנות שיתוף שפתוחות ברקע) - תבצע סריקה עם ADAWARE ו-SPYSWEPER מעודכנות על מנת לבדוק שכל הבלגן הוא בכלל לא אצלך.

יום טוב

פורסם
1. לספק אין שליטה על ה-UPLOAD ולכן רוב הבעיה של הפינגים בגבוהים לשרתי משחקים היא בעקבות ההגבלה הדבילית של משרד התקשורת. גם ב-ADSL וגם בבזק WOW יש את אותה הגבלה על UPLOAD.

בזק=WOW=ADSL ::)

אם התכוונת שלכבלים ולבזק יש הגבלת UPLOAD ממשרד התקשורת אתה טועה - זה עניין פיננסי של החברות ביחס לשוק , אילו חברות פרטיות וההגבלות של משרד התקשורת הם על מחירים ותו לא, לא השירות והמהירות.

ולכבלים יש יותר Upload למגה וחצי + .

פורסם

ADSL=Sux וגם נזק בנלאומי ההיתי לקוח שלהם כבר איזה שנה וחצי חרא שירות כול הזמן נפילות תקלות ניתוקים בעיות עם הקו טלפון ומה שאתה לא רוצה ושלא נזכיר תמחיר הגבווה 150 שקל לחודש ל750 !

עברתי לכבלים וגם לספק אחר (ברק) 35 שקל לברק 49 לכבלים קיבלתי 750 ושרות משהו בסט בקושי נפילות ובקושי תקלות שלא כמו בadsl הכול טוב וסבבה ממליץ בחום של פרסקוט לעבור !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים