פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים איך החברה?ואיך הסט הנ"ל שלהם:http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1824433תודה רבה רבה רבה רבה לעוזרים
פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים 3com חברה מעולהאולי כדאי לעשות סקר שוק נוסף, כי במכירות הקבוצתיות האלה תמיד גורמים לך לחשוב שאתה מקבל מחיר מצויין, גם אם זה ממש לא המצבאין סיכוי שהמחיר שוק של הערכה הוא 1900 שקל כמו שכתוב שם, אפילו לא חצי מזה
פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים מחבר מחיר שוק ברור לי שזה שקראבל איך המערכת הזאת נחשבת?והחברה מעולה?סבבה..אני כבר שמח קצת יותר
פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים אם זה החלקים שאתה צריך, אז החבילה הזאת זה אחלהאני לא מכיר את הרכיבים, אבל אני חושב שאתה יכול לסמוך על האמינות של 3com
פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים אל תשכח שזה נותן לך לחבר רק מחשב אחד באופן אלחוטי, בשביל יותר אתה תצטרך לקנות עוד כרטיס רשת אלחוטיאבל חוץ מזה, זה ציוד טוב, וזו חברה מצוינת, אם המחיר טוב (אני לא מעודכן במחירי ציוד אלחוטי), זו אחלה קנייה
פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים מחבר אני יודעמחשב אחד מתחבר ישירות לראוטר בכבל (המחשב שלי)המחשב של אחותי מקבל את הכרטיס רשתאבל גם אם המחשב שלי כבוי לאחותי יש אינטרנטנכון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.