פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים אני גר בבית פרטי והחדר שלי בקומה התחתונהאני רוצה לחבר על רשת מבוססת ADSL שני מחשבים שהשנינמצא בקומה מעלי אך לא בגג שלימה אפשר לעשות? לא יכול רשת עם חיוט כי זה יהיה מכוער ומבולגןהאם אלחוטית תתן תשובה נאותה? ללא הפרעות וניתוקים?איזה נתב אני צריך? כמה הוא עולה ואיפה לקנות?נ.בשני המחשבים הם נייחים ורק באחד יש כרטיס רשת{לא אלחוטי}אז מה צריך לקנות? עדיפות לחומרה הזולה יותר
פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים רשת אלחוטית היא לא רשת אמינה, לא ברמה של רשת קוויתאי אפשר גם להבטיח מראש שהמעבר של התקשורת בין קומות לא יהרוג את הקליטהאם אתה רוצה להבטיח אמינות של הרשת, לך על קוויבכל מקרה, איזה מודם יש לך? רשת\USB?אתה צריך נתב אלחוטי (ובשביל זה גם מודם רשת שיתחבר אליו), וכרטיס רשת אלחוטי בכל מחשב שיתחבר אליו דרך האלחוט.לגבי עניין המחיר - רשת קווית אפשר לעשות ב100 שקל, אם משתפים אינטרנט דרך אחד המחשבים, רשת אלחוטית תעלה הרבה יותר מזה בכל מקרה. אם אתה הולך על אלחוט תקציבי, קנה ציוד שעובד בתקן 802.11b, הוא יותר זול מה802.11g, אבל הקצב העברת נתונים שלו נחות בהרבה, ומתאים רק לשיתוף אינטרנט ולא ממש להעברת קבצים.
פורסם 2004 בנובמבר 921 שנים אתה בעצם נותן לבד את התשובה לעצמך. אם אתה מחפש חומרה זולה, שכח מרשת אלחוטית. סלול בעצמך את הכבלים וכך תעשה עבודה שתתאים בול לדרישות האסתטיות שלך ותחסוך כסף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.