עבור לתוכן

Logitech Driving Force for PS2/PC

Featured Replies

פורסם

[ltr]you want realistic? then this is it. a 2.5 turn radious isn't very important if you got a shifter and 3 paddles. but keep in mind that realism cost (alot!).[/ltr]

פורסם

סבבה תודה אחי....

וגם אם יביאו אותו לארץ היבואנים של לוגיטק אני מאמין שהוא יעלה בסביבות 1200 פלוס מינוסץ...שזה מאוד יקר יחסית לחו"ל ששמה הוא עולה בסביבות 675...פי שתיים בערך אני מאמין...

חחחחחח ב1200 שקל אתה יכול לקנות כבר את הדבר האמיתי !!! :lol: עם רזולוציות ו AA&AF מטורפות :smile1:

יש לי אופל קדט 85 אחלה של אוטו סוחב משהו בן-**** אפשר לעשות איתו פתיחות ,פירפורים ... מגיע ל150 (אפשר יותר אבל התחלתי להריח משהו שרוף אז :screwy: )

אה כן... הוא גם נוסע שצריך :xyxthumbs:

חברים שלי בהתחלה צחקו על האוטו אבל אחרי כמה זמן הם למדו לאהוב אותו ולהעריך אותו (לא כמו אוטו חדש לאוטו הזה יש נשמה !) אין לכם מושג כמה צחוקים יש איתו

אחד החברים שלי הביא לי רדיו דיסק+רמקולים חינם ששווים יותר מהאוטו ;D

עכשיו יש לי גם אימפרזה אבל חברים שלי מעדיפים את האופל עדיין !

פורסם
  • מחבר

במכוניות פורמולה 1 אמיתיות ההגה לא עושה אפילו סיבוב אחד.

ידוע, והגיוני מן הסתם. כשנעים במהירויות אדירות כמו אלו של מכונית פורמולה 1 כל תזוזה גסה עלולה להגמר לא טוב. אבל אני פחות בקטע של משחקי מירוצי פורמולה 1 ויותר בקטע של Live For Speed למי שמכיר ומשחקי ראלי כמו RBR. ואגב ל"פרו השחור" יש שני מצבי נעילה ששכחתי לציין, 270 מע' ו-900 מע' ע"מ שההגה יעבוד גם עם משחקים ישנים שלא תומכים בהגאיית 900 מע'.

בנוסף להגה אני מתכנן לרכוש גם שיפטר של ACT-LABS, ואת הפרפורמנס פדלס שלהם שכולל גם דוושת קלאטש (וכן אני יודע שהמוצרים כבר DISCONTINUED).

פורסם

אחי אבל אין לי עדין רישיון על אוטו אז זה לא יעזור כלכך....

ולתגובה האחרונה...אתה יכול לתת קישורים לידית הילוכים ולדושות???

ועוד משו אחרון איך פועל הקלאץ בדיוק במשחקים???

פורסם
  • מחבר

אחי אבל אין לי עדין רישיון על אוטו אז זה לא יעזור כלכך....

ולתגובה האחרונה...אתה יכול לתת קישורים לידית הילוכים ולדושות???

ועוד משו אחרון איך פועל הקלאץ בדיוק במשחקים???

אתה יכול לראות את הפדלים והשיפטר בקישור השני שבהודעה הראשונה שלי.

בקשר לקלאטש...רוב המשחקים לא תומכים בשליטת קלאטש למעט סימולטורים. איך זה פועל? זהה למציאות...שתלמד נהיגה אתה תראה.

פורסם

חחח אחי תאמין לי שאני יודע טוב מאוד תפעולה של הקלאץ ואיך הוא פועל והכל...אני מתמחה בתחום המכוניות ובכלל בספורט המוטורי...

השאלה שלי איך זה פועל במשחקים למשל בפליסטישן במשחקים כמו גראן טוריסמו 3 אין איזה כפתור בשלט שמשמש קלאץ...

במחשב למשל יש ניד פור ספיד אנדרגראונד שאין לו כפתור קלאץ...

לכן שאלתי איך זה פועל במשחקים כמו שצינתי למעלה או שיש רק משחק מסוים שזה פועל בו ואם כן איך???

דרך אגב אני מוציא רישיון לאופנוע(אני בן 16 כבר) וכבר עשיתי טסט אחד אבל נכשלתי ואני קונה במקרה אופנוע עם הילוכים שבמקרה יש לו גם קלאץ ונסעתי על אחד כזה כבר אז אני יודע תפעולה של הקלאץ וכמובן שלומדים תיאוריה לומדים תפעולה שלה גם...

ולשכן שלי יש גיפ סופה שהוא ידני אז בחולות נסעתי...והיה לו גם אימפרזה STI 2004 אבל הוא מכר אותה(איזה באסה)...

פורסם
  • מחבר

חחח אחי תאמין לי שאני יודע טוב מאוד תפעולה של הקלאץ ואיך הוא פועל והכל...אני מתמחה בתחום המכוניות ובכלל בספורט המוטורי...

השאלה שלי איך זה פועל במשחקים למשל בפליסטישן במשחקים כמו גראן טוריסמו 3 אין איזה כפתור בשלט שמשמש קלאץ...

במחשב למשל יש ניד פור ספיד אנדרגראונד שאין לו כפתור קלאץ...

לכן שאלתי איך זה פועל במשחקים כמו שצינתי למעלה או שיש רק משחק מסוים שזה פועל בו ואם כן איך???

דרך אגב אני מוציא רישיון לאופנוע(אני בן 16 כבר) וכבר עשיתי טסט אחד אבל נכשלתי ואני קונה במקרה אופנוע עם הילוכים שבמקרה יש לו גם קלאץ ונסעתי על אחד כזה כבר אז אני יודע תפעולה של הקלאץ וכמובן שלומדים תיאוריה לומדים תפעולה שלה גם...

ולשכן שלי יש גיפ סופה שהוא ידני אז בחולות נסעתי...והיה לו גם אימפרזה STI 2004 אבל הוא מכר אותה(איזה באסה)...

קודם כל שים לב שאמרתי שתמיכה בקלאטש לרוב תופיע בסימולטורים...ניד פור ספיד לא משנה איזה משחק בסדרה הוא ארקייד טהור אז מן הסתם שלא תמצא שם תמיכה בקלאטש. בסימולטורים שכן לרוב תהיה אפשרות מיפוי זהה לזו של דוושת הגז והברייקס, לגבי גראן טוריסמו אני לא בטוח, אבל אם כן סביר להניח שהמשחק ימפה את דוושת הקלאטש אוטומטית.

פורסם

לדעתי ההגה הכי טוב שיש למחשב כרגע זה ECCI 6000 הבעיה שאין סיכוי שיביאו אותו לארץ, וגם אם כן המחיר שלו יהיה מטורף..

http://ecci6000.com/6000_wheel_02.htm תשוטטו קצת באתר ותבינו מה זה הגה :o

פורסם

פיייייייי איזה דוושות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים