עבור לתוכן

Logitech Driving Force for PS2/PC

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מעוניין לרכוש הגה חדש, עד כה אני עושה שימוש בהגה המצויין של לוגיטק מדגם Wingman Formula Force GP. בתערוכת E3 של שנת 2003 הוצג הגה חדש מבית לוגיטק שנקרא Driving Force Pro. זה הוא הגה בעל נעילה של שניים וחצי סיבובים לכל צד! 900 מעלות! ההגה מיועד לפס2 אך עובד ללא פשרות גם על המחשב בשל היותו בעל חיבור USB. אגב ההגה כנראה יגיע בבאנדל עם גראן טוריסמו 4! מפני שאין בבעלותי פס2 אני מעוניין כבר עכשיו לרכוש את ההגה המדובר והשאלה היא, האם יש אפשרות לרכוש את ההגה בארץ? אם עברתי על חוקים מסויימים של הפורום נא תקנו אותי. תודה מראש! :hat:

לינקים: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=97,CONTENTID=7226

http://forum.rscnet.org/showthread.php?t=130681

פורסם

אחי אפילו את ההגה של Momo בקושי מביאים אז כשאם כבר יביא אני מניאק אם זה לא יעלה 1000 שקל או יותר :)

א Logitech Momo עולה בבאג 900  ובחול לא עולה מעל 400 שקל.

הכי טוב תתקשר למעתק היבואן של לו'יטק לארץ... תבקש ב 144

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה! ככה או ככה אני חייב להשיג לי את ההגה האכזרי הזה. :jump: אני אדבר עם כלנית ונראה מה אפשר לעשות...

פורסם

נראה באמת משהו טוב ... תעדכן מה נסגר

פורסם

נראה חייה ...

לשכן שלי יש את ההגה של לוגיטק זה הכחול יענו לא הפרו ...והוא חיה אז בטח זה חיית-על...

בקשר להגה של מומו איזה יותר טוב הפרו השחור הזה או המומו או הכחול כמו שיש לשכן שלי???

תדרגו אותם לפי הכי טוב לפחות טוב תודה למה אני אולי ישקול גם לקנות איזה הגה נחמד למחשב שלי....

תודה

פורסם
  • מחבר

נראה חייה ...

לשכן שלי יש את ההגה של לוגיטק זה הכחול יענו לא הפרו ...והוא חיה אז בטח זה חיית-על...

בקשר להגה של מומו איזה יותר טוב הפרו  השחור הזה או המומו או הכחול כמו שיש לשכן שלי???

תדרגו אותם לפי הכי טוב לפחות טוב תודה למה אני אולי ישקול גם לקנות איזה הגה נחמד למחשב שלי....

תודה

אין מומו כחול למיטב ידעתי (ותאמין לי בדקתי טוב טוב את הנושא..) ;] , ההגה הכחול שנמכר הוא הגה הזהה פחות או יותר לההגה האדום שנמכר למחשב רק שהוא "מיועד" לפס2 ואגב את שניהם אפשר לחבר למחשב או לפס2! ה"פרו השחור" הזה הוא ההגה הכי טוב שקיים בשוק כרגע. ואם לא שמתם לב שאמרתי, אני חוזר ואומר להגה השחור יש נעילה של שני סיבובים וחצי לכל צד! בדיוק כמו במכונית אמיתית. <-- זאת כל הפואנטה בו. אם אתה רוצה משהו סביר לעכשיו ה-WINGMAN האדום יספיק לך, אבל אם אתה יותר רציני תקנה MOMO אדום או תחפש את זה...

פורסם

אחי איפה ראית שרשמתי מומו כחול???

תסתכל טוב טוב רשמתי מומו או כחול כמו של שכן שלי יש באמצע או....

עכשיו באמת יש לו תהגה הכחול לפליסטיישן 2...

עכשיו המומו הוא הכי טוב שיש או שהפרו השחור יותר טוב ממנו???

ומישו שמע על ההגה של פרארי אנזו שעולה 600 שקל בערך ויש לאותה החברה גם הגה של מכונית פורמולה 1 שעולה 1500 שקל בערך שמעתם על החברה הזאתי???

והאם היא טובה???

והאם ההגה של הפרארי אנזו מתאים גם לנהיגת שטח והאם הוא יותר טוב מהלוגיטק ???

פורסם
  • מחבר

אחי איפה ראית שרשמתי מומו כחול???

תסתכל טוב טוב רשמתי מומו או כחול כמו של שכן שלי יש באמצע או....

עכשיו באמת יש לו תהגה הכחול לפליסטיישן 2...

עכשיו המומו הוא הכי טוב שיש או שהפרו השחור יותר טוב ממנו???

ומישו שמע על ההגה של פרארי אנזו שעולה 600 שקל בערך ויש לאותה החברה גם הגה של מכונית פורמולה 1 שעולה 1500 שקל בערך שמעתם על החברה הזאתי???

והאם היא טובה???

והאם ההגה של הפרארי אנזו  מתאים גם לנהיגת שטח והאם הוא יותר טוב מהלוגיטק ???

גם אתה לא קורא קצת בעצמך...רשמתי בדיוק מה עדיף בין מומו ל"פרו השחור"...ההגה של פרארי אנזו מיוצר ע"י THRUSTMASTER ולפי מה שהבנתי יש לו חסרונות ומן הסתם שהמומו עדיף עליו. שתבינו רק שכל ההגאים מלבד השחור בעלי נעילה מצד לצד של עד 360 מעלות גג. רק ההגה השחור הוא הגה מציאותי לחלוטין.

פורסם

סבבה תודה אחי...

כנראה שנחכה לפרו השחור ובינתיים נחסוך כסף ואם תוכל לעדכן מתי הוא מגיע לארץ או שאם אתה מביא אותו או משו זה יעזור מאוד...

עכשיו אם יש לי משפחה בארה"ב הם יכולים לשלוח את זה לארץ???

וכמה זה עולה בארה"ב???

תודה...

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה אחי...

כנראה שנחכה לפרו השחור ובינתיים נחסוך כסף ואם תוכל לעדכן מתי הוא מגיע לארץ או שאם אתה מביא אותו או משו זה יעזור מאוד...

עכשיו אם יש לי משפחה בארה"ב הם יכולים לשלוח את זה לארץ???

וכמה זה עולה בארה"ב???

תודה...

כן, אני יעדכן פה לגבי הסטטוס של הגה בארץ...ולשאלה השניה...ההגה עולה בסביבות ה-150$ וכן, אני מאמין שאפשר להביא אותו מחו"ל, מה גם שזאת עלולה להיות האופציה היחידה כרגע, למרות שעדיין לא יצרתי קשר עם היבואנים של לוג'יטק.

פורסם

במכוניות פורמולה 1 אמיתיות ההגה לא עושה אפילו סיבוב אחד.

פורסם

סבבה תודה אחי....

וגם אם יביאו אותו לארץ היבואנים של לוגיטק אני מאמין שהוא יעלה בסביבות 1200 פלוס מינוסץ...שזה מאוד יקר יחסית לחו"ל ששמה הוא עולה בסביבות 675...פי שתיים בערך אני מאמין...

פורסם

אנשים יש לאימא שלי חברים שגרים בארה"ב שמגיעים שבוע הבא לחופשה בארץ....

עכשיו השאלה שלי היא האם הם יכולים להביא לי את ההגה הזה לארץ???הפרו השחור זה החדש???

אם כן האם יתנו להם להכניס את זה לארץ??? והאם צריך לשלם על זה מכס???

תודה זה דחוף....

והאם יהיה לי על זה אחריות בארץ מהיבואן???

תודה

פורסם

לפני כשנתיים אבא שלי היה בארה"ב אז הוא קנה לי את ההגה של MOMO

http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=13,CONTENTID=6030

אחלה הגה, אבל כן הוא שילם מכס במקום איזה 107 דולר זה עלה לו 120 משהו כזה..וברור שיתנו לך להכניס את זה אבל אחריות זה תלוי במה שהיבואן נותן

פורסם

ואחי אבא שלך הוא תושב הארץ...זה משו אחר מתושב ארה"ב שבא לבקר בארץ הבנתי שאפשר להגיד שזה מתנה או משו בגלל זה אני שואל פה....

ובקשר לאחריות יש לך אחריות באמת???מה זאת אומרת מה שהיבואן נותן???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים