עבור לתוכן

דעה על מפרט שיקנה בעוד כחודש וחצי

Featured Replies

פורסם

AMD Athlon XP 1800+ (T-Bred), EPoX 8K3A+, GeForce 4 Ti4200 128MB + TV, 256MB DDR PC-2700, 60GB 7200RPM ATA-133, ACER CRW-2410A (24x10x40), LG DRD-8160B (16x48), Hercules Gamesurround Foritissimo II, Fly Video + Remote, Aiptek Pencam 2, Microsoft GamePad Pro, PROVIEW 19" PK986, A4Tech ASW-15 Sub + 2, MATAV Cable Modem

פורסם

של איזו חברה כרטיס המסך?

הרמקולים והמסך לא משהו, מה התקציב שעומד לרשותך?

פורסם

כנ"ל לגבי הצורב\DVD.. :P

פורסם
  • מחבר

רמקולים\מסך\מודם כבר קניתי. רמקולים ומודם מעולים. מסך מסכים אתכם. למה הצורב וה-DVD לא טובים??? בעיקר ה-DVD, יש יותר טוב???

פורסם

סתכל האמת אתה לא צריך DVD במחשב יש DIVEX כי האמת תגיד אתה באמת רוצה לשבת מול המחשב שעתיים בלי לזוז כדי לראות סרט DVD מסכן פעם בחודש?

פורסם
  • מחבר

בן אדם אמריקאי מICRONTIC כתב לי על הצורב:

Ive got that Acer drive, I love it, burns really fast and ive never had a coaster

חשבתי לקחת את CYBER DRIVE 36X12X48 בעוד 20 דולר, אבל חברה דפוקה.

פורסם

36 ???? לא התכוונת ל32 ?

פורסם
  • מחבר

נשבע לך! היחידם בעולם שמוכרים צורב במהירות כזאת, ויש גם 48X12X48.

Click Here

פורסם
  • מחבר

נשבע לך! היחידם בעולם שמוכרים צורב במהירות כזאת, ויש גם 48X12X48.

Click Here

פורסם
  • מחבר

אז מה שווה לקנות?

פורסם

שמעתי שהחברה לא משהו אבל אם הוא מהיר טוב אמין ( ויש אחריות רחבה ) אז שווה לנסות דברים חדשים.

פורסם

אמממממממממ....

צורב- קח אחד של מיטסומי\LITEON.

DVD- AOPEN.

פורסם
  • מחבר

כבר בחרתי, אקח צורב LITEON 40X12X48 מארה"ב ב65 דולר. צורב, לא הבנתי מה ההבדל בין כולם...

התוכלו אתם לומר לי? :);):D ;D

ואם כבר AOPEN, למה? אם יהיה שווה, בוא נאמר - [glow=red, 2, 300]אני יכול לנסות.[/glow]

פורסם
  • מחבר
צורב, לא הבנתי מה ההבדל בין כולם...

התוכלו אתם לומר לי? :);):D ;D

ואם כבר AOPEN, למה? אם יהיה שווה, בוא נאמר - [glow=red, 2, 300]אני יכול לנסות.[/glow]

התכוונתי מה ההבדל בין DVD LG לDVD AOPEN?

פורסם
  • מחבר

נו??? ובכן??? ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים