פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים אהלן. בזמן האחרון יש למחשב שלי בעיה של ניתוק פתאומי מהאינטרנט אחרי כמה זמן שהוא מחובר. אם למישהו הבעיה מוכרת או ידוע מוזמן להגיב ולתת פתרונות. תודה.
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים יש לך כבלים או ADSL?אם כבלים אז אין לי מושג. אם ADSL תבדוק אם יש לך מיני-פילטרים (הדברים שמתחברים לשקע של הטלפון ואליהם מחברים ת'מודם)
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים מחבר טוב אז ככה: יש לי ADSL ויש לי פילטרים בכל השקעים.כמו כן עשיתי בדיקות לוירוסים ולספאמים ולא מצאתי שום דבר מיוחד.
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים גם לי יש את הבעיה הזאת ואני לא מצליח לתקן.... בבקשה זה מעצבן ביותר אז בבקשה להגיב... :please:
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים מחבר כמה זמן יש לך את זה? כי לי זה התחיל רק מאתמול. וחוץ מזה יש לי תחושה שהלך המודם.
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים אתה משתמש באימיול במקרה? אם כן תוריד קצת את מהירות הupload גם אצלי היה מתנתק אחרי כמה זמן מתי שהיה במקסימוםקח בחשבון שאם אתה מחובר בחיוג רוב הספקים ינתקו אותך אחרי שאתה מחובר 3/4 ימים ברצףהמודם מחובר לusb או לכרטיס רשת?
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים שאלה: באיזו תדירות מתרחשים הניתוקים ?הסבר: כאשר תדירות הניתוקים קבועה (לדוגמא הקישור מתנתק פעם בשעה) סביר להניח שמדובר בהגדרות ניתוקים/צריכת חשמל.אם הניתוקים מתרחשים בזמנים שאינם קבועים, סביר להניח שמדובר בחיבור רופף או בבעיות סינכרון / הפרעות חיצוניות (טלפונים אלחוטיים, נורות הלוגן וכו')שאלה: האם הנוריות על גבי המודם מהבהבות בזמן ניתוק ?הסבר: כמובן ששאלה זו באה לבדוק האם מדובר באיבוד סינכרון ובעקבות כך מתרחש ניתוק.שאלה: מתי החלה הבעיה ? האם משהו השתנה מאז ? (התקנת תוכנה חדשה\שינוי בחומרה וכו')הסבר: לעיתים, תוכנות כמו Firewall או אפילו אנטי וירוס יכולות לגרום לבעיית ניתוקים. בנוסף, כל שינוי שנעשה במחשב (חומרה או תוכנה) יכול להיות רלוונטי למציאת הפיתרון.אחרי שתענה לי על השאלות הנ"ל אני אוכל לעזור יותרובנוסף באיזה מערכת הפעלה אתה משתמש?
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים מחבר טוב דבר ראשון הבעיה התחילה מהיום ודבר שני קיבלתי מידע שיש תקלה בחברת נטויז'ן שאני מנוי בה וזה בטיפול. נחיה ונראה...
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים מי שיש לו מודם בחיבור USB ועובד עם מערכת הפעלה XP אז כהגדרת מחדל המודם מתנתק אחרי כמה זמן שאין פעילות, ניתן לשנות את זה דרך ה "Device Manager" ע"י כניסה להגדרות של המודם ואז בחוצץ "Power Management" יש אפשרות לבטל את זה.
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים מחבר נכון אבל זה כאשר מכבים את המחשב אז גם שהמודם יכובה. זה לא קשור לניתוקים...
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים מחבר מה לא מובן פה? מה שכתבת לגבי הDEVICE MENAGER זה לא קשור לניתוקים זה גורם למודם להיכבה אחרי שאתה מכבה את המחשב ע"מ לחסוך בחשמל. הבנת??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.