עבור לתוכן

בעית ניתוקים מהאינטרנט

Featured Replies

פורסם

אהלן. בזמן האחרון יש למחשב שלי בעיה של ניתוק פתאומי מהאינטרנט אחרי כמה זמן שהוא מחובר. אם למישהו הבעיה מוכרת או ידוע מוזמן להגיב ולתת פתרונות. תודה.

פורסם

יש לך כבלים או ADSL?

אם כבלים אז אין לי מושג. אם ADSL תבדוק אם יש לך מיני-פילטרים (הדברים שמתחברים לשקע של הטלפון ואליהם מחברים ת'מודם)

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה: יש לי ADSL ויש לי פילטרים בכל השקעים.

כמו כן עשיתי בדיקות לוירוסים ולספאמים ולא מצאתי שום דבר מיוחד.

פורסם

גם לי יש את הבעיה הזאת ואני לא מצליח לתקן....

בבקשה זה מעצבן ביותר אז בבקשה להגיב... :please: :please: :please:

פורסם
  • מחבר

כמה זמן יש לך את זה? כי לי זה התחיל רק מאתמול. וחוץ מזה יש לי תחושה שהלך המודם.

פורסם

אתה משתמש באימיול במקרה? אם כן תוריד קצת את מהירות הupload גם אצלי היה מתנתק אחרי כמה זמן מתי שהיה במקסימום

קח בחשבון שאם אתה מחובר בחיוג רוב הספקים ינתקו אותך אחרי שאתה מחובר 3/4 ימים ברצף

המודם מחובר לusb או לכרטיס רשת?

פורסם

כמו שמעלי אמרו , זה או שהמיול סוחט לך את המחשב או שיש מודם USB מסריח

פורסם

שאלה: באיזו תדירות מתרחשים הניתוקים ?

הסבר: כאשר תדירות הניתוקים קבועה (לדוגמא הקישור מתנתק פעם בשעה) סביר להניח שמדובר בהגדרות ניתוקים/צריכת חשמל.

אם הניתוקים מתרחשים בזמנים שאינם קבועים, סביר להניח שמדובר בחיבור רופף או בבעיות סינכרון / הפרעות חיצוניות (טלפונים אלחוטיים, נורות הלוגן וכו')

שאלה: האם הנוריות על גבי המודם מהבהבות בזמן ניתוק ?

הסבר: כמובן ששאלה זו באה לבדוק האם מדובר באיבוד סינכרון ובעקבות כך מתרחש ניתוק.

שאלה: מתי החלה הבעיה ? האם משהו השתנה מאז ? (התקנת תוכנה חדשה\שינוי בחומרה וכו')

הסבר: לעיתים, תוכנות כמו Firewall או אפילו אנטי וירוס יכולות לגרום לבעיית ניתוקים. בנוסף, כל שינוי שנעשה במחשב (חומרה או תוכנה) יכול להיות רלוונטי למציאת הפיתרון.

אחרי שתענה לי על השאלות הנ"ל אני אוכל לעזור יותר

ובנוסף באיזה מערכת הפעלה אתה משתמש?

פורסם
  • מחבר

טוב דבר ראשון הבעיה התחילה מהיום ודבר שני קיבלתי מידע שיש תקלה בחברת נטויז'ן שאני מנוי בה וזה בטיפול. נחיה ונראה...

פורסם

מי שיש לו מודם בחיבור USB ועובד עם מערכת הפעלה XP אז כהגדרת מחדל המודם מתנתק אחרי כמה זמן שאין פעילות, ניתן לשנות את זה דרך ה "Device Manager" ע"י כניסה להגדרות של המודם ואז בחוצץ "Power Management" יש אפשרות לבטל את זה.

פורסם
  • מחבר

נכון אבל זה כאשר מכבים את המחשב אז גם שהמודם יכובה. זה לא קשור לניתוקים...

פורסם

מה????? תסביר מה כתבת.

פורסם
  • מחבר

מה לא מובן פה? מה שכתבת לגבי הDEVICE MENAGER זה לא קשור לניתוקים זה גורם למודם להיכבה אחרי שאתה מכבה את המחשב ע"מ לחסוך בחשמל. הבנת??

פורסם

למה ניראה לך??????

פורסם
  • מחבר

תיכנס לשם ותקרא טוב טוב מה כתוב שם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים