פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים יש לי את הלוח אם : AMD K8N-E Deluxe והתקנתי ווינדוס וחיברתי את המודם ליציאת רשת בלוח אם וזה כל הזמן עושה לי שגיאה בהתחברות התקשרתי לתמיכה טכנית של האינטרנט והוא אמר לי שצריך להתקין driver של הכרטיס רשת בדקתי בדיסק של הלוח אם ולא מוזכר שם כלום על האינטרנט (במחשב הישן שלי גם לא מוזכר כלום על כרטיס רשת וזה עבד) מה לעשות? (חיפשתי באתר של asus ו nvidia ואין להם שם driver לכרטיס רשת של הלוח אם)
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים לוח האם שלך כולל איזשהו פיירוול מובנה שאני לא מבין בו ויתכן שהוא מקור הבעיה.חוץ מזה ללוח שלך יש צ'יפסט של חב' NVIDIA ואתה צריך להוריד מהאתר את חבילת הדרייברים של הצ'יפסט. (NVIDIA nForce3)http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.aspבחר ב Platform (שורה שנייה) ולאחר מכן Unified Driver ומערכת ההפעלה שלך ואז GO.אם יש לך חלונות XP אז לקובץ שאתה אמור להתקין קוראים: nForce_5.10_WinXP2K_WHQL_internationalבהצלחה.
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים מחבר התקנתי את הdriver וזה עדיין לא עובד (אין לי local area connection) יש הצעות?
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים תתקין את הדריבר מהדיסק של הלוח - יש שם משהו על LAN בטוח ... אם אין אז שלח לנו צילום של הדף שאתה מקבל כשאתה מכניס את הדיסק של הלוח ....
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים תדאג שלא ביטלת את הכרטיס המובנה בביוס.נסה לקרוא קצת על הלוח שלך. באתר כתוב שיש לו פיירוול מובנה וLAN של גיגהביט. לוח מתקדם למעבד מתקדם (64 ביט).נסה אולי להחזיר את הגדרות הביוס לברירת המחדל שלהם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.