עבור לתוכן

לוח לא מזהה כרטיס טלויזיה, בבקשה עזרה

Featured Replies

פורסם

תיאור הבעיה בכלליות: יש ברשותי כרטיס טלויזיה שאני לא מצליח להתקין אותו כי הלוח לא מזהה אותו.

אז ככה, נתחיל בכך שאני ארשום את החומרה הרלוונטית שברשותי:

כרטיס טלויזיה :

Hauppauge (38064 Rev B208) BT878KHF

לינק לתמונה: http://www.hauppauge.co.uk/pages/support_pci_boards.html

מידע על התקנה: http://www.hauppauge.co.uk/pages/support_faq_pci_sysreq.html

בלינק השני מתוארת הבעיה שלי פחות או יותר. ההבדל הוא שאין לי מחשב של Dell.

ניסוח קצר אומר שהבעיה היא ב Bios ושצריך לעדכן אותו.

הנה ציטוט מהאתר של החברה לגבי הבעיה שהיא די זהה לשלי :

Some installation problems may include: failure to recognize the WinTV card after initial installation, invalid resources assigned to WinTV (ie. IRQ 0), and being unable to reassign resources to the WinTV card.

====== סוף ציטוט

לוח אם שברשותי : Asus P4C800-E Deluxe

אחד הטובים שיש בשוק!

מערכת הפעלה: Windows Xp SP2

אני בטוח ששאר החלקים לא קשורים. אבל הנה המעבד : P4-3E GHz 800 FSB, L2 cache:1MB, HT, 90nm

חיברתי את הכרטיס, הדלקתי את המחשב. ה XP מזהה חומרה חדש בשם : PCI Device.

וכאן מתחילות הבעיות. אני לא מצליח בשום דרך להתקין את הדרייברים של הכרטיס. אני נותן לxp לחפש בעצמו והוא לא מוצא.

אני מפנה אותו לתקייה שבא נמצאים הדרייברים והוא טוען שהוא לא יכול להתקין ( יענו אין שם הגדרות מתאימות)

כמובן שקודם כל ביצעתי שלב אחר שלב לפי המדריך באתר שאומר להתקין את הדרייברים בקובץ ההפעלה, ולהדליק מחדש את המחשב. אבל כמו שאמרתי, הוא לא מצליח להגדיר כלום.

כמו הבעיה במחשבי Dell אני די בטוח שהבעיה גם כאן היא ב Bios . עשיתי Flash לגירסה האחרונה הרשמית שאסוס מציעים שהיא 0018 . עדיין לא היה שינוי. החזרתי את ה Bios ל 0016, 0010 ,0011

ועדיין שום דבר.

ניסיתי להכניסת את הכרטיס לחריצי Pci אחרים, אך עדיין אותה תופעה   :-[

אם הייתי צריך לנחש, הייתי אומר שזה משהו שקשור ב Bios ולהקצאת IRQ לכרטיס. ניסיתי לשחק קצת בהגדרות, אך שום דבר לא השתנה. אולי יש משהו ספיציפי שאני צריך לעשות ?

בעבר, הכרטיס תפקד לי יופי על המחשב הקודם והקודם קודם ( פנטיום 3 800 ופנטיום 2 350).

חיברתי כרטיס Pci אחר ( כרטיס קול ) והמחשב מזהה ומגדיר אותו כמו שצריך וזה עובד. רק הכרטיס טלויזיה לא עובד. למרות שהוא עבד טוב במחשבים הקודמים. במחשב הקודם היה XP Sp1 .

במקרה יש ברשותי עוד כרטיס טלויזיה של Fly TV . כשחיברתי אותו אז המערכת הפעלה היתה מאתחלת את עצמה כל פעם מחדש בדיוק בזמן שהעכבר צריך להופיע ( פחות או יותר) לראשונה.

כפי שאתם רואים ניסיתי את כל האפשרויות הכלליות . וכאן נגמרו לי הרעיונות.

בבקשה עזרו לי   :'(, גם מי שלא ממש יודע מוזמן לתת רעיונות. רעיונות מביאים עוד רעיונות ולבסוף אולי גם לפיתרון.

המוצא פיתרון לבעיה או אשר יביא דרך לפיתרון הבעיה יובא על גמולו.

משהו כמו שהאמריקנים מציעים על ראשו של בן-לאדן   ;)

פורסם

סביר מאוד להניח שזה בגלל ה SP2 כמו ש Benor כתב מעלי.

אצלי אחרי ה SP2 ה SB LIVE! 5.1 עשה לי הרבה בעיות. לקח לי שנה להסתדר עם הדרייברים.

פורסם

אני היתתי צריך לשרוף את הלוח אם שלי ואת ה-Sb live 5.1 שלי בשביל שיקלוט את ה- sb live

פורסם
  • מחבר

יש מצב שזה בגלל SP2 בנתיים זה הבדל ראשון והבדל שני זה הלוח.

אני אנסה להתקין מחדש Xp Sp1 ולראות מה קורה.

אבל עד עכשיו ניסיתי להימנע מזה.

בכל מקרה, אני אהיה זמין רק שבוע הבא כך שבנתיים בבקשה, למי שיש עוד רעיונות או יודע מה אפשר לעשות מוזמן לעזור

תודה.

פורסם

תכנס לאתר הבא www.shspvr.com

זה אתר שמתמחה במוצרים של HAUPPAUGE

יש שם פורום גדול ואנשים שמבינים ומכירים את החומרה הזאת.. מקווה שאין לך בעיה עם אנגלית

אתה יכול להירשם לפורום ולשאול מה שאתה רוצה.

בהצלחה !!

פורסם
  • מחבר

תודה גבר

אני אבדוק את זה שבוע הבא

חייב לעוף

ביי בנתיים

פורסם
  • מחבר

אני מקווה שלא יהיו בעיות על זה שאני מפרסם שתי הודעות אחת אחרי השניה

בכל מקרה, לא מצאתי מידע חיוני לגבי הדגם שלי באתר www.shspvr.com

והתקנתי winxp sp1 במקום ה sp2 שהיה.

והתוצאה זהה לחלוטין, לא היה שום הבדל, הבעייה עדיין קיימת, המחשב פשוט לא יודע שיש כרטיס טלויזיה מחובר אליו...

אם למישהו יש רעיון אני אשמח לשמוע...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים