פורסם 2004 באוקטובר 2120 שנים אבל משהו חדש עם גרפיקה חזרה ובאותו סגנוןוחשוב שאפשר יהיה לשחק אותו ברשל מול אנשים אחרים..תודה
פורסם 2004 באוקטובר 2220 שנים RISE OF NATIONS זה על אותו עיקרון פחות או יותר (יש לזה גם תוספת) , אבל הגרפיקה שלו לא משהו ואני לא בטוח לאפשרות לשחק באינטרנט.EMPIRES DAWN OF THE MODERN WORLD זה כבר משחק יותר חדש , הגרפיקה יפה, יש אפשרות לשחק באינטרנט.יש הרבה משחקים בסגנון הזה, אלו המשחקים שאני מכיר.
פורסם 2004 באוקטובר 2220 שנים Rome Total War , אמור להיות ה-משחק. תבדוק ב Gamespot ותראה מה הם כותהים עליו. הוא קיבל את אחד הציונים הכי גבוהים.
פורסם 2004 באוקטובר 2220 שנים לפי מה שהבנתי מהביקורת , Rome Total War אמור להיות משחק מעולה.הביקורת באתר Game-Spot.
פורסם 2004 באוקטובר 2320 שנים מחבר קודם כל תודה..שנית כל לגבי ROME TOTAL WAR זה משחק לחימה בלבד, כלומר אין את הקטע של יצירת הצבאות בניית מבנים משאבים וכו'..וזה מה שאני מחפש...HEROES 4 ישן והוא לא בסגנון הזה..
פורסם 2004 באוקטובר 2320 שנים יש את Empire Earth, למרות שאני נשאר עם Age of Empires 2: The Conuerors.
פורסם 2004 באוקטובר 2320 שנים מחבר לא שיחקתי ב Empire Earth אבל שמעתי עליו ומזמן...אז אני מבין שהוא לא הכי חדש..אני מחפש משחק חדש עם גרפיקה יפה ועם האסטרטגיות של פעם
פורסם 2004 באוקטובר 2320 שנים Rome Total War , אמור להיות ה-משחק. תבדוק ב Gamespot ותראה מה הם כותהים עליו. הוא קיבל את אחד הציונים הכי גבוהים. כ מישהו ששיחק בוא אני ממליץ לך עליו בחום!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.