עבור לתוכן

Creative Zen Touch

Featured Replies

פורסם

טוב אני חושב על לקנות את הנגן שבכותרת

הוא די יפה, קיבולת גדולה (לי היא מספיקה ביותר), ויתרון גדול במיוחד: סוללה שמחזיקה 24 שעות (לפי מה שהיצרן אומר)

אני לא בטוח אם לקנות ואני לא ממש אכנס בזה (רק אזכיר שאחרי הטיול שעוד שבוע וחצי אני לא אשתמש בו יותר מדי, והוא יקר)

אז כמה מילים עליו לא יזיקו, תודה (:

פורסם

טוב אני חושב על לקנות את הנגן שבכותרת

הוא די יפה, קיבולת גדולה (לי היא מספיקה ביותר), ויתרון גדול במיוחד: סוללה שמחזיקה 24 שעות (לפי מה שהיצרן אומר)

אני לא בטוח אם לקנות ואני לא ממש אכנס בזה (רק אזכיר שאחרי הטיול שעוד שבוע וחצי אני לא אשתמש בו יותר מדי, והוא יקר)

אז כמה מילים עליו לא יזיקו, תודה (:

שמע,

בכללי זה נגן מצוין

אבל אם לא תשתמש בו הרבה,

אז למה שלא תלך על נגן פלאש פשוט של 256 מגה שגם זול ואם תרצה להשתמש בו תוכל?

פורסם
  • מחבר

256 לא מספיק לי...

512 זה נסבל -, 1GB מספיק

ובעיקר הסוללה...בטיול אני אשתמש בנגן בכל הדרכים באוטובוסים, שזה די המון...

חשבתי לקנות את ה TX שזה על סוללה AAA, אבל זה יקר מאוד (ה 256 עולה 1000 ש"ח אם אני לא טועה)

פורסם

256 לא מספיק לי...

512 זה נסבל -, 1GB מספיק

ובעיקר הסוללה...בטיול אני אשתמש בנגן בכל הדרכים באוטובוסים, שזה די המון...

חשבתי לקנות את ה TX שזה על סוללה AAA, אבל זה יקר מאוד (ה 256 עולה 1000 ש"ח אם אני לא טועה)

לי יש את ה-TXFM...

אם אתה רוצה את דעתי בו אלי

איסיקיו- 702372

מסנג'ר- skuki1@msn.com

פורסם

סאפ פאקי בובל'ה (bufu yo).

קנה כבר תטאץ' הוא יבוא אתך לכל מקום אחרי זה סמוך עלי.

פורסם

טוב, אז ככה, לי יש את הנגן הזה (מארצות הברית, 230 דולר באמזון) ואני באמת ממליץ לך עליו, אני קניתי אותו לפני איזה יורת מחודש, אבל אני עדין לא מפסיק לסחוב אותו לכל מקום, והתמיכה הטכנית שלהם נהדרת ביחוד לאידיוטים כמני שאיבדו את דיסק ההתקנה והם שלחו לי אותו חינם לישראל, אני באמת ממליץ על הנגן הזה, הוא קטן, מגניב, והקטע של הגלילה במדע, כמו שחבר שלי תמיד אומר "סטייל". אני לא נפרד ממנו לרגע, הוא נטע דיי מהר, ואם יש לך עוד שאלות עליו פנה לאימייל\מסנג'ר שלי itelweb@hotmail.com או לאיציק: 240570067

פורסם

איך הדפדוף בקבצים? אפשר לרוץ על העץ תיקיות?

יש איזה Meida Library או מנג'ר או משהו כזה? יש מצב שתעלה כמה צילומים של "סקרין שוטס" שלו?

בתודה.

איקרוס.

פורסם

אוקיי, אז ככה, אין לו כזה דבר עץ תיקיות, אבל ברגע שאתה פותח את המכשיר ולוחץ על menu הוא יתן לך כמה אופציות וחת מהם תניס אותך לספרית המדיה שלך, שם אתה יכול לבחור איך הוא יציג לך את זה, (אמנים, אלבומים, שנים, ז'אנר וכו')

אולי אני יוכל להעלות לכאן כמה סקרין שוטס, לא בטוח, אם יש עוד שאלות, צרו איתי קשר

אימייל\מסנג'ר: itelweb@hotmail.com

פורסם

יש לך מושג אם זה אותו ממשק כמו ב Zen Xtra ?

פורסם

לא יודע, אבל נראה לי שכן, כי נגעתי בזן בחנות לאיזה 5 שניות עד שהתחשק לי לרסק אותו על קיר בגלל הגלגלת המחורבת הזאת... אבל נראה לי שכן, כי הפירמוור אפדייט הוא זהה לכולם...

פורסם

יש עליו ביקורות טובות ב CNET אתה מוזמן להכנס הם טוענים שהוא מתחרה רציני ל iPod אני יודע שכמה אנשים יסכלו אותי אבל הבעיה העיקרית שלו זה המשקל והעובי הוא לא נכנס לכיס נקודה.

אני במקומך הולך על נגן שהבטריה שלו תחזיק לך יותר 512 מגה פלאש ביחוד אם אתה לא מתכנן להשתמש בזה אחרי הטיול בשביל מה להשקיע יש עכשיו טכנולוגיה חדשה שמתפתח PVP בקרוב ישכחו מהנגנים והגדולים יעבור ל MINI למניהם ול PVP שמנגן גם סרטים למשל זה מה שאני מתכנן לקנות עכשיו PVP תכנס ל CNET ותקרא יש הרבה מידע מועיל שם :yelclap: :yelclap: :hat:

שכחתי לציין שבבדיקות מעבדה של CNקא הוא החזיק 27 שעות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

וכמובן עדיף נגן מיני ב 200 דולר קריאטיב הוציאו עכשיו והוא 5 גיגה נכנס לכיס בקלות ומחזיק 16 שעות ללא טעינה ובבדיקות מעבדה הוא הגיע ל - 18.5 שעות בערך

פורסם

תקנה דיסקמן Mp3 איכותי.

הכי טוב לך.

פורסם

יש עליו ביקורות טובות ב CNET אתה מוזמן להכנס הם טוענים שהוא מתחרה רציני ל  iPod אני יודע שכמה אנשים יסכלו אותי אבל הבעיה העיקרית שלו זה המשקל והעובי הוא לא נכנס לכיס נקודה.

אני במקומך הולך על נגן שהבטריה שלו תחזיק לך יותר 512 מגה פלאש ביחוד אם אתה לא מתכנן להשתמש בזה אחרי הטיול בשביל מה להשקיע יש עכשיו טכנולוגיה חדשה שמתפתח PVP בקרוב ישכחו מהנגנים והגדולים יעבור ל MINI למניהם ול PVP שמנגן גם סרטים למשל זה מה שאני מתכנן לקנות עכשיו PVP תכנס ל CNET ותקרא יש הרבה מידע מועיל שם :yelclap: :yelclap: :hat:

וכמובן עדיף נגן מיני ב 200 דולר קריאטיב הוציאו עכשיו והוא 5 גיגה נכנס לכיס בקלות ומחזיק 16 שעות ללא טעינה ובבדיקות מעבדה הוא הגיע ל - 18.5 שעות בערך

נחמד מאוד שאתה זורק ומפזר מידע לכל עבר יש לך הוכחות לכל מה שאמרת ??!

אני אישית עשיתי מחקר מקיף על שני הנגנים האחרונים של CREATIVE ועל הZEN MICRO 5G אין בכלל מידע כי הוא עדיין לא משווק לחנויות

רק ביקורות מעטות של מאגזינים וכאלה שהם לא הכי אוביקטיביות.

הZEN MICRO נגן מדהים הוא מגיע עם סוללה שאמורה להספיק ל12 שעות וניתן לרכוש סוללות נוספות שמגיעות ליותר

לגבי העזרים של הנגן כמו שלט וכו.. אפילו לתמיכה של החברה לא היה מה לענות לי כי הם עדיין לא יודעים עליו כלום.

לגבי הZEN TOUCH אני אישית החזקתי אותו ביד וראיתי שהוא נכנס לכיס יפה הוא ממש לא גדול ההבדלים הם מינורים גם בגודל וגם במשקל

אם לא תחזיק את הI POD ביד אחת ואת הZEN TOUCH בשניה לא תרגיש את ההבדל (אני לא בטוח שאם תחזיק תרגיש).

לעוד מידע לגבי הZEN TOUCH כבר ישנם מספיק שרשורים לגביו (עד כמה שניתן לדעת עליו)

ו gandolf שלא תבין אותי לא נכון, אני לא בא להטיף לך אבל אם לא תתן מידע מדוייק אתה יכול לגרום למישהו להחליט החלטה לגבי קניה על סמך הנתונים שהצגת לו.

פורסם

לא יודע, אבל נראה לי שכן, כי נגעתי בזן בחנות לאיזה 5 שניות עד שהתחשק לי לרסק אותו על קיר בגלל הגלגלת המחורבת הזאת... אבל נראה לי שכן, כי הפירמוור אפדייט הוא זהה לכולם...

תודות רבות לך

פורסם

יש עליו ביקורות טובות ב CNET אתה מוזמן להכנס הם טוענים שהוא מתחרה רציני ל  iPod אני יודע שכמה אנשים יסכלו אותי אבל הבעיה העיקרית שלו זה המשקל והעובי הוא לא נכנס לכיס נקודה.

1) לא נכנס לכיס? איזה שטויות.

2) אם כבר מתחרה לאייריבר.

3) gandAlf.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים