פורסם 2004 באוקטובר 2120 שנים איך אני מאמן שם? יש לי את כול החדרים,ובחדר של האימון יש לי את הבובות! סימנתי ב MINIONS שיאמן לוחמים אבל כלום לא קורה
פורסם 2004 באוקטובר 2220 שנים אתה צריך לחטוף מאיפה שהוא בעולם איזה שומר ואז לחקור אותו , אחרי שאתה חוקר אותו האיש שחקר אותו נהפך לשומר ואז הוא יכול לאמן אחרים ... על אותו עיקרון עובדים גם הדברים האחרים
פורסם 2004 באוקטובר 2220 שנים גם לי יש בעיה !!! אני לא מצליח לחקור את העוזרת יש לי את הכיסא ויש לי את הכלא יש לי הכל אני אומר להם לחקור אתה הם באים מתקרבים והולכים !!! מה לעשות זה משגע לי את השכל!!! אפילו הוצאתי את כולם מהחדרים אמרתי להם לחקור ואף אחד לא חוקר את העוזרת הבת 84747474 ***ות !! ! תזעזרו בבקשה לפני שאני מקבל שבץ
פורסם 2004 באוקטובר 2220 שנים ליד הכלא אתה צריך לבנות כסא חקירות...למשימות נוספות וחדרים נוספים אתם צריכים להגביר את "השם הרע" שלכם במפה העולמית.
פורסם 2004 באוקטובר 2320 שנים אתה צריך לחטוף מאיפה שהוא בעולם איזה שומר ואז לחקור אותו , אחרי שאתה חוקר אותו האיש שחקר אותו נהפך לשומר ואז הוא יכול לאמן אחרים ... על אותו עיקרון עובדים גם הדברים האחרים תודה אחי עזרתה לי מאוד!
פורסם 2004 באוקטובר 2320 שנים בניתי...........................................תשמעו יש כיסא יש הכל והל פשוט לא חוקרים את העוזרת.......רעיון!?! מישהו!?!
פורסם 2004 באוקטובר 2320 שנים כן וזה לא עוזר הם לפעמים באים מסתכלים והולכים!!! הפדלעות האלה לא טורחיםלחקור את העוזרת
פורסם 2004 באוקטובר 2520 שנים פעם ראשונה שאני שומע את זה,לא משנה שאין לי אין אף אחד בחדר החקירות,אם אני מסמן אותה לחקירה תמיד מישהו בא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.