עבור לתוכן

איפה אתם ב-GTA III?

Featured Replies

פורסם

אמורה להיות שם דלת פתוחה ולידה דלת של מוסך שלתוכה אתה יכול להכניס מכוניות.

תכנס בדלת הפתוחה.

אגב, איך לעזאזל אפשר לעבור את המשימה שבה צריך לאסוף חבילות שנזרקות ממטוס? עם כל המשטרה והFBI זה פשוט בלתי אפשרי! >:(

• תגובות 32
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בשביל זה יש רמאויות ;D

פורסם

אני עדיין במשימה השנייה!!! - אני לא יכול לעשות LOAD!!! ולפעמים המשחק נתקע!!!

מישהו בבקשה יכול לשלוח לי את ה FIX ??

איי סי קיו 160209089

אי מייל : artiumk@hotmail.com

artium12345@hotmail.com

artium12345@hotmail.com.co.il

אני ממש נואש!!!

פורסם

בשביל זה יש רמאויות ;D

:nono:

פורסם

תכנס בדלת הפתוחה.

אגב, איך לעזאזל אפשר לעבור את המשימה שבה צריך לאסוף חבילות שנזרקות ממטוס? עם כל המשטרה והFBI זה פשוט בלתי אפשרי! >:(

אז זהו שלאחר הסרטון היא נסגרת ואי אפשר לפתוח אותה
פורסם

תכנס בדלת הפתוחה.

"

like a Few others said its easyer to use the Speeder at the dock near Asuka's

and I sugest that before you Take this mission.. Take the Barraks OL from the Army Dude Phil

and Accept the Mission Head over to the Docks when done normally and not speedin .. like you can in that thing..

get to the boat.. u should have about 20 secs left before the plane rocks up .. just wait for it 2 drop the stuff

get back to the docks were you left ur Barraks OL and Cruise back to he package Drop off.. Not much can stop the

big OL Truck.. So watch the Fire works as the FBI block ya and they fly off the Fender then when you get to the

Donald ducks house... Get outa the Truck before they Bust ya and Bolt to the Point :)

Hope this helped..

(this makes it easy as so you dont have to cheat with the Tank since the Truck is faster than the Tank)

"

;) ;D ;D

פורסם

אני?... Warez?... פה?!

מה פתאום... ;)

פורסם

Nostredamus - נראה לי שגם אתה זקוק לקראק כלשהו...

Voltage

Thanks for the tip, I've thought of it already but decided not to risk it because even the Barracks OL is not as heavy as the Rhino. I did use the cheat [shame on me

:)] and to be honest with you, I don't see how the OL could've survived such a massive ramming from all sides by FBI cars...

פורסם
  • מחבר

סיימתי את כל המשימות של כולם, אם אין עוד אנשים, מלבד משימות הטלפונים, והמשימה הארורה של אסוקה שבה אני צריך להשמיד את 9 הדוכנים של הספאנק.

כבר שאלתי בביליארד מקומות איך עושים את זה, אני יודע איך עושים את זה, אבל תמיד מתי שאני מגלה את כל הדוכנים, מתחילים הלאגים המחורבנים. ואז אין לי כבר סיכוי....

פורסם

לא אמרתם איך אני מליח לעבור עיר... ::)

פורסם
  • מחבר

זה לא שאתה עובר עיר, אתה פשוט מסיים כמה משימות ואז מגיע לחלק אחר של העיר.

תעשה את המשימות של כל האנשים שאתה עומד מולם פנים אל פנים, כלומר אלו שהן לא משימות טלפון.

אתה כבר תגיע :)

פורסם

אוקיי, רק תגיד כמה בערך יש... ::)

פורסם
  • מחבר

אני באמת לא זוכר... אבל שמע, אם אתה לא נהנה מהמשחק וסובל מהשלמת המשימות, אני מציע שתחפש משחק אחר...

אממ, אני חושב שישנן בערך 7-8 משימות עד שהגעתי לחלק השני של העיר, אני ממש לא בטוח.

פורסם
  • מחבר

מינימייזר, פשוט כשאתה מגיע לנמל תגיע עם מכונית מהירה, וכשאתה מסיים לאסוף את החבילות סע מהר ועדיף בדרכים מהירות ולא צדדיות.

עבורי זה פעל כמו קסם :)

פורסם

אני נהנה יותר מבלאגן טהור, ולא ממשימות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים