עבור לתוכן

קונספירציה של חברות האנטי וירוס....האומנם ?

Featured Replies

פורסם

מקרה שהיה כך היה ,לאחר חיפוש מעמיק בפורומים החלטתי להחליף את תוכנת האנטיוירוס שברשותי ( Avast Pro ) לתוכנה יותר טובה ...Kaspersky .התוכנה באמת כבר בסריקה הראשונה מצאה לי וירוס ושלושה טרווינים דבר שקצת היה תמוה ,איך ה Avast Pro שדיי אהבתי אותה לא הצליחה לעלות לי על זה.

תוכנת ה Kaspersky האטה לי בצורה מטורפת את המחשב ולא היה ניתן כמעט לבצע אפילו פעולות בסיסיות מבלי שהמחשב יתקע כל פעם...החלטתי להסיר גם אותה והתקנתי במקומה את Mcafee 9.0 ,לאחר העדכון הראשון שלה היא מצאה לי שלושה וירוסים ושני טרווינים. איך איך לעזאזל הלא לפנייה הייתה מותקנת תוכנה שלרוב הדעות דיי טובה בהגנה מפני וירוסים אז איך זה שעכשיו תוכנה אחרת ( אולי פחות טובה ממנה ) מוצאת דברים שתוכנה לפנייה לא מצאה.

לאחר בדיקה בפורומים וקריאה של דיי הרבה תרדים שמתי לב שכמעט אצל כל אחד אבל באמת כל אחד, כאשר התקינו תוכנה X במקום תוכנה Y שכבר הייתה מותקנת במחשב כמעט תמיד התוכנה החדשה מצאה דברים שהתוכנה הקודמת לא מצאה... איך ?

אז לפי דעתי ככה לפחות נראה לי חברות האנטי וירוס פשוט שותלות וירוסים,טרווינים ( כמובן לא משהו מזיק ) לתוכות שהן מפתחות וכאשר אנחנו המשתמשים בוחרים להתקין את אחת מהתוכנות שלהן פתאום הרי איזה פלא התוכנה שעכשיו התקנתי כבר מצאה לי מזיקים שתוכנה שכבר הייתה מותקנת לי במחשב ( שיכולה להיות טובה ממנה ) לא מצאה דבר, שמייד מעלה אצל המשתמש את " הסימפטיה " לאותה תוכנה .

מותר לציין שזוהי רק דעתי האישית, אפשר לקבלה או לא ככה לפחות אני רואה את הדברים קונספירציה .

פורסם

ואולי פשוט התוכנות הקודמות לא מצאו את הווירוסים כי הן פשוט לא מושלמות?

או שאולי נדבקת בווירוס בין ההסרה וההתקנה של התוכנות האחרות (הרי אנחנו יודעים כמה פשוט להדבק בימינו בווירוסים בסגנון הבלאסטר)?

למה ללכת על האפשרות המוזרה ביותר מכולן ?

פורסם

הדרי הכי טובה לבדוק את זה היא להתקין תוכנת אנטיוירוס חדשה ולבדוק עם הישנה מחדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים