פורסם 2004 באוקטובר 2121 שנים שלוםיש לי AMD 2500+Powercolor 9550256X2 MB DDR SamsungXP PRO Sp1באמצע משחקים כמו: True crime streets of LABattlefield vietnamThe sufferingנפסק המשחק בן רגע וללא שגיאה ויוצא לווינדוס.עדכנתי דרייברים לCatalyst הכי חדשים והדרייבר של המסך (Viewsonic) מותקן.ניסיתי לשחק במצב Enable VGA של XP וזה גם לא עזר.במחשב השני שלי עם מעבד דומה וג'יפורס 4 זה לא קורה.צריך עזרה דחוף!
פורסם 2004 באוקטובר 2121 שנים יש בדרייברים של ATI מן כרטיסיית בקרה כזאתי (או איך שלא קוראים לזה) שרושם לך בעיות שקרו ביגלל הכרטיס מסך או משהו כזה... ניסית לגשת לשם?אה ועוד דבר, כנס ללוח בקרה, משם לכלי ניהול (adminstrative tools) משם לציג האירועים (event veiwer) ותיכנס לsystem בכל פעם שאתה ניזרק לווינדווס, ולאותו הרגע שבו קרתה הבעיה אתה אמור ליראות מן איקס אדום כזה ליד... קפיש?
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים מחבר ניסית התקנה נקיה של המערכת?אני לא יכול לנסותיש לי יותר מדי חומר לגבות וכרגע אין לי איך.זאת התקנה ראשונה של המערכת על המחשב.הוא חדש.
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים מחבר אה ועוד דבר, כנס ללוח בקרה, משם לכלי ניהול (adminstrative tools) משם לציג האירועים (event veiwer) ותיכנס לsystem בכל פעם שאתה ניזרק לווינדווס, ולאותו הרגע שבו קרתה הבעיה אתה אמור ליראות מן איקס אדום כזה ליד... קפיש?הוא רושם??תקלה ביישום bfvietnam.exe, גירסה 0.0.0.0, תקלה במודול bfvietnam.exe, גירסה 0.0.0.0, כתובת התקלה 0x0008d650?.??לקבלת מידע נוסף, עיין במרכז העזרה והתמיכה ב- http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.מצאתי רק את זה למרות שנזרקתי גם מTRUE CRIME STREETS OF LA
פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים מחבר אוקיי עכשיו תחפש אצלך את הקובץ הזה bfvietnam.exe ותיבדוק למה הוא קשןורbfvietnam כשמו כן הוא: Battlefield Vietnamוהבעיה היא הכ. מסךלקחתי מהמחשב הישן יותר Innovision geforce 4 mx 440 והמשחקים לא יוצאים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.