עבור לתוכן

איך אני בודק מהירות?

Featured Replies

פורסם

1-800-340-340, מקצר קצת את הדרך בתוך המרכזיה שלהם (מגיע למרכזיית שירות WOW ולא למרכזיה הראשית).

פורסם

גם אפשרות :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אתה מערבב פה דברים לא קשורים - החיבור שלך הוא 1500\96 במגה וחצי , 750\96 ב750 מן הסתם .

עכשיו  - אתה אמור לראות שיפור במהירות הורדה - פי 2 - והעלאה זה אותו דבר כי זה ADSL.

אני יתקשר מחר, תודה.

אבל עדין לא הבנתי איך זה פועל- יש מהירות הורדה שזה המהירות שאני מוריד דברים ויש מהירות העלאה שזה כמה מהר עולים האתרים (אני יודע שזה לא מדויק).

לפי האתר של בזק (לפי חיבור 1.5M בADSL) - מהירות הורדה 96KBPS מהירות העלאה 1500KBPS, אתם אומרים שאני צריך לקבל העלאה 1500 והורדה 185.

לא הבנתי למה.

פורסם

לא לא לא לא

שוב אתה עושה סלט  !  :nono:

אבל עדין לא הבנתי איך זה פועל- יש מהירות הורדה שזה המהירות שאני מוריד דברים ויש מהירות העלאה שזה כמה מהר עולים האתרים (אני יודע שזה לא מדויק
).

לא.

מהירות הורדה - 1.5Mbps - המהירות חיבור שלך לאינטרנט - זה כמה מידע האינטרנט יכול לשלוח לך (בצורה אופטימלית)  - מהירות אופטימלית לחיבור 187.5kbps - בקירוב.

מהירות העלאה - 96Kbps - כמה מידע אתה יכול לשלוח באינטרנט - לדוגמא - קובץ בICQ לחבר - מהירות אופטימלית של שליחה לחיבור  13kpbs בקירוב.

מהירות הכניסה שלך לאתרים נובעת ממהירות הורדה גבוהה , כמה מהר האתר יכול לשלוח אלייך וכמה מהר אתה מקבל את זה .

אני מקווה שהובהרו לך כמה דברים :xyxthumbs:

פורסם

אתה מוריד על 95 באמת? זו גנבה תבקש אם אתה מחובר הרבה זמן.

אני חייב לדעת,כמה אתה משלם להם על הספק וכמה על השתשתית? יש לי הרגשה רעה...

פורסם
אתה מוריד על 95 באמת? זו גנבה תבקש אם אתה מחובר הרבה זמן.

רק לפני כמה ימים הוא עשה שדרוג , לבזק לוקח כמה ימים לעשות את השדרוג, יסתדר אני חושב יום ראשון-שני. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

כבר יום שלישי היום ואין שיפור :s07:

אני מנסה להשי את התמיכה התכנית של WOW כבר יומים, אף אחד לא עונה שם ( 10-12 דקות על הממתינה עם השיר המפגר הזה "בי בזק עד שניפגש..." :kopfpatsch: ).

מה אתם חושבים שהבעיה?

ד"א החיבור למודם מהמחשב מראה לי 1.8 MB ולא 900KB כמו שהיה לפני שעברתי מסלול.

יכל להיות שזה אומר שבזק כן חיברו אותי אבל הבעיה היא עם נטויזן ?

פורסם

כן - אם זה מראה לך שהחיבור הוא בקצב של 1.8MBps ז"א שבזק כבר חיברו אותך בתשתית ל 1.5MBps - עכשיו תור הספקית - לבדוק איתם !

בהצלחה !! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים