פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים 1-800-340-340, מקצר קצת את הדרך בתוך המרכזיה שלהם (מגיע למרכזיית שירות WOW ולא למרכזיה הראשית).
פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים מחבר אתה מערבב פה דברים לא קשורים - החיבור שלך הוא 1500\96 במגה וחצי , 750\96 ב750 מן הסתם .עכשיו - אתה אמור לראות שיפור במהירות הורדה - פי 2 - והעלאה זה אותו דבר כי זה ADSL.אני יתקשר מחר, תודה.אבל עדין לא הבנתי איך זה פועל- יש מהירות הורדה שזה המהירות שאני מוריד דברים ויש מהירות העלאה שזה כמה מהר עולים האתרים (אני יודע שזה לא מדויק).לפי האתר של בזק (לפי חיבור 1.5M בADSL) - מהירות הורדה 96KBPS מהירות העלאה 1500KBPS, אתם אומרים שאני צריך לקבל העלאה 1500 והורדה 185. לא הבנתי למה.
פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים לא לא לא לא שוב אתה עושה סלט ! אבל עדין לא הבנתי איך זה פועל- יש מהירות הורדה שזה המהירות שאני מוריד דברים ויש מהירות העלאה שזה כמה מהר עולים האתרים (אני יודע שזה לא מדויק).לא. מהירות הורדה - 1.5Mbps - המהירות חיבור שלך לאינטרנט - זה כמה מידע האינטרנט יכול לשלוח לך (בצורה אופטימלית) - מהירות אופטימלית לחיבור 187.5kbps - בקירוב. מהירות העלאה - 96Kbps - כמה מידע אתה יכול לשלוח באינטרנט - לדוגמא - קובץ בICQ לחבר - מהירות אופטימלית של שליחה לחיבור 13kpbs בקירוב. מהירות הכניסה שלך לאתרים נובעת ממהירות הורדה גבוהה , כמה מהר האתר יכול לשלוח אלייך וכמה מהר אתה מקבל את זה . אני מקווה שהובהרו לך כמה דברים
פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים אתה מוריד על 95 באמת? זו גנבה תבקש אם אתה מחובר הרבה זמן.אני חייב לדעת,כמה אתה משלם להם על הספק וכמה על השתשתית? יש לי הרגשה רעה...
פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים אתה מוריד על 95 באמת? זו גנבה תבקש אם אתה מחובר הרבה זמן. רק לפני כמה ימים הוא עשה שדרוג , לבזק לוקח כמה ימים לעשות את השדרוג, יסתדר אני חושב יום ראשון-שני.
פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים מחבר כבר יום שלישי היום ואין שיפור אני מנסה להשי את התמיכה התכנית של WOW כבר יומים, אף אחד לא עונה שם ( 10-12 דקות על הממתינה עם השיר המפגר הזה "בי בזק עד שניפגש..." ). מה אתם חושבים שהבעיה? ד"א החיבור למודם מהמחשב מראה לי 1.8 MB ולא 900KB כמו שהיה לפני שעברתי מסלול. יכל להיות שזה אומר שבזק כן חיברו אותי אבל הבעיה היא עם נטויזן ?
פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים כן - אם זה מראה לך שהחיבור הוא בקצב של 1.8MBps ז"א שבזק כבר חיברו אותך בתשתית ל 1.5MBps - עכשיו תור הספקית - לבדוק איתם ! בהצלחה !!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.