פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים מישהו יכול בבקשה לתת לי קישור כזה:עכבר מיקרוסופט Microsoft Intelli Wireless Mouse אבל בצבע שחור עם עור שחור. יענו Black Lether.בבקשה לא את זה בצבע כסוף ושתהיה תמונה חדה ביותר וגדולה!!תודה אנשים ובלי הפניות לאתר מיקרוסופט כי לבד לא מצאתי אותו ספציפית שם תודה !
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים יש אתר חדש, שנרא GOOGLE. תבדוק אותו פעם הבאה.[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים טעות נפוצה בקרב האנשים בעלי הדמיון המפותח...העכבר לא מעור הוא מפלסטיק אבל הצבא שלו [בדגם הנ"ל] הוא צבע עור שחור...לי יש את הכחול ואני מרוצה מעל ומעבר והאמת, אחרי שקונים בכלל לא מסתכלים על הצבע שלו... אתה לא יושב שעות ובוהה בצבע שלו.. זה כולה עכבר ואתה משתמש בו בכדי לשלוט על המחשב וגם תחשוב על זה שרוב הזמן שאתה ליידו תהיה יד שמסתירה את הצבע שלו..הסיבה לקניית העכבר היא הנוחיות שבשימושו והקטע שהסוללות נגמרות לאחר זמן רב בניגוד לשאר הסוללות בעכברים האלחוטיים.
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים חחחחח עכבר מעור......דוגרי אחלה רעיון אבל דבר כזה לא יכול להתממש בגלל שאי אפשר לתפור על פלסטיק.
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים מי אמר לתפור?כבר אין דבק בימיינו?נראה אותך מנסה.....תבין עור רק תופרים לא מדביקים!
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים אתה כל כך תזיע ביד בקיץ עם עכבר מעור, שאתה פשוט תקח אותו ותזרוק אותו מהחלון.
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים מחבר אבל זה כנראה לא מעור אמיתי ולכן לא מזיעים.הם לא היו עושים עכבר שתזיע בו.. לא נראה לך?!מה שכן עור מזוייף נעים למגע ולא מזיע וזה אחלה המצאה !
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים יש כאלה שגם בעכבר רגיל מזיעיםוזה באמת נוח העכבר הזה?לא רק בגלל העוראלה בפונקציות שלו?
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים לי נראה דפוק ביותר אבל מילא....זה באמת יספוג זעה ואז יהפוך מנופך כזה חחח... אבל מה שתגידו...
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים לכל מי שעדיין לא הבין.העכבר הוא לא מעור, אלא מפלסטיק, הוא פשוט בצבע עור!
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים אז כיאילו פלסטיק רגיל או פלסטיק רך כזה כמו המשטחים האלה להשים עליהם את העכבר<?
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים מחבר http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=002אני מקווה שאחרי זה תיווכחו לדעת כי לא רק שזה עכבר פיצוץ אלא גם מעור שחור.אגב מה דעתכם עליו?
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים נראה אותך מנסה.....תבין עור רק תופרים לא מדביקים!אז אני יתפור אותו לבד אחר ואת הבד ידביק
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים מחבר בבקשה אל תדברו שטויות כי את הדגם הזה משיגים מגרמניה וחבר ייבא לי אותו משם בייבוא מיוחד לעובדי מיקרוסופטמה גם שזה אכן עור אמיתי הוא נגע !!!! ואמר לי !!!!!!! האאא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.