עבור לתוכן

מארז עם ספק של LG, אפשר לסמוך עליו?

Featured Replies

פורסם

האם ספק כוח של LG Tech נכנס להגדרה של ספק ג'נרי עלום שם?

אני שוקל לקנות את המארז הזה - http://www.tzag-elita.co.il/ProductPage.asp?ProductCode=98

שבא עם מאוורר אחורי של 120 ממ וספק 400W של LG

או להוסיף עוד 100 שקל בחנות אחרת בשביל מארז compucase שבא עם אפשרות למאוורר 120מ"מ קדמי בנוסף לאחורי וספק 300W של Hec

Hec היא אומנם חברה מוכרת יותר לספק כוח, אבל הספק של LG חזק יותר לפחות על הנייר. לכן אני רוצה לדעת אם אני יכול לסמוך על ספק של LG

אני לא בטוח שהרדאון 9800 פרו וביחוד הפרסקוט הרעב יסתפקו ב300W בלבד  ;) ונוח (וזול) לי יותר לקנות את המארז עם הLG

תודה

יאיר

פורסם

ברוך הבא לפורומים של HWZONE :hi:

אני לא הייתי סומך על הספק הזה יותר מדי, במיוחד לא למערכת שהצגת כאן

ראה ת'רד קשור בנושא.

אני הייתי מעדיף לקחת מארז עם ספק 350W או 400W ממותג כמו TT/HEC למערכת כזאת, אם כי רוב הסיכויים הם שגם ה-HEC 300W AR-T יחזיק.

פורסם

אתה חיי בסרט אם אתה חושב שזה של החברה LG הידועה של המסכים צורבים מקררים וכו' זאתי סתם חברת חרטה והיה לי כזה ספק זה סתם ספק ג'נרי רגיל כמו כל ספק..

פורסם

כן גם לי היה LG...זה ג'נרי (חרטה)

פורסם

חרטה?

אצלי יש ספק גנרי ב 110 שקל שעובד אצלי שנה וחצי 400W ואתם יודעים מה??

אין בעיות איתו.

פורסם

זה לא אומר כלום,יש מפרטים שספקי כוח ג"נריים יכולים להחזיק

אבל כשיש מפרט הצורך הרבה כוח מומלץ לקנות ספק כוח איכותי

גם ללא קשר תמיד כדאי לקנות ספק כוח איכותי אם התקציב מאפשר

ספק כוח ג"נרי מספק הרבה פחות ממה שרשום אחרת הוא לא היה כזה זול,בנוסף ברוב המקרים שספק ג"נרי נשרף הוא שורף עוד חלקים בדרך מה שספק איכותי לא עושה

פורסם

חרטה?

אצלי יש ספק גנרי ב 110 שקל שעובד אצלי שנה וחצי 400W ואתם יודעים מה??

אין בעיות איתו.

גם לי היה LG ג'נרי במשך שנתיים,עד שקניתי FX 5900 והוא שרף לי את הכרטיס תוך 30 דקות.

למדתי לקח.

פורסם

היו הרבה דיונים על איכות ספקים ג'נריים, שווה להריץ חיפוש בנושא.

בשורה תהחתונה: יש כאלה שיכולים להחזיק שנים ויש כאלה שישרפו לך את כל המחשב תוך 3 דקות.

חבל להסתכן.

ועד כאן הדיון על ספקים ג'נריים.

חזרה לנושא הדיון עצמו.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות, שיכנעתם אותי לגבי הנחיצות של ספק אחר, אבל אני מבין שהמארז השני שחשבתי עליו שבא עם הספק HEC 300W AR-T גם לא מספיק טוב?

מדובר במחשב עם פרסקוט 3.0, רדאון 9800 פרו, vga silencer, צורב, דיוידי, הרדיסק SATA, שני סטיקים של 512MB RAM של קורסאייר עם לדים של פעילות, מאוורר או שניים של 120 מ"מ....

זה כבד מידי ל300W? כי אם כן אני באמת לא יודע מה לעשות, אני לא רוצה לחרוג יותר מידי ממסגרת התקציב  :nixweiss:

גם אם יש אפשרות להזדכות על הספק שבא עם המארז בזיגזג ולקנות במקומו Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC זה כבר מתקרב ל500 על מארז+ספק שזה יותר ממה שתכננתי להוציא...

אז ה300W יספיקו (למה להיות פסימים?  ;) )

תודה על קבלת הפנים דרך אגב :D

פורסם

ה-300 יספיק, אבל תמיד עדיף לקחת קצת יותר.

אם תוכל להרשות לעצמך - לך על ה-Silent Purepower 420W.

בהצלחה. :)

פורסם
  • מחבר

ה-300 יספיק, אבל תמיד עדיף לקחת קצת יותר.

אם תוכל להרשות לעצמך - לך על ה-Silent Purepower 420W.

בהצלחה.  :)

שמעתם? הוא אמר שזה יספיק :lol: חחח אני קצת :screwy: כי לא ציפיתי שמהמפרט הזה מה שאני אשבור עליו את הראש יהיה דווקא הספק ;)

אז אני אקנה מחר את המארז עם ה300W של Hec

דרך אגב, במפרט של המארז עם הספק של LG Tech, כתוב POWER SUPPLY - 400W CE TUV UL - LG TECH

ה CE TUV UL אם אני לא טועה מייצגים עמידה בכל מיני תקנים, אין לזה משמעות?

פורסם

לא, כי LG לא נחשבת לחברה בעלת שם כיצרנית ספקים.

ושוב, ה-HEC 300W יספיק לך, אבל תמיד עדיף קצת יותר.

תתחדש. ;)

פורסם

יש לי גם ספק של צג עליתה של LG לפנטיום 3 שלי

ותאמין לי זה קקה של ספק, עלה לי איזה 100 ומשהו בקוסמוס 350 וואט עלק

בקיצור 2 לוחות נשרפו לי כבר, נראה לי זה בגללו

כיום אני עם ה HEC 300W חח בדיוק על מה שאנחנו מדברים

פורסם

כל התקנים האלו כמעט כל ספק עומד בהם והם יותר תקנים של בטיחות מאשר של איכות ויציבות. ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים