עבור לתוכן

רשת בין מחשב נייד למחשב שולחני [הגדרות בפנדה אנטי וירוס]

Featured Replies

פורסם

שלום,

התקשרתי לתמיכה של WOWNET והם אמרו שהם לא תומכים בפיירואל מצד שלישי אז ישר חשבתי עליכם...

יש לי נתק של 2WIRE והבעיה היא שהפיירואל חוסם את המחשבים מלהתקשר ביניהם. בטילתי את הפיירואל והכול עבד מצויין אבל אני לא יכול להיות באינטרנט ללא פירואל ובמיוחד במחשב הנייד ששם יש קבצים מאוד חסויים [קבצי אוניברסיטה.. לכו תדעו אם מישהו לא יפרוץ לי ויקח את כל העבודות ואת כל הכתובות ובקיצור, הכול ] ואני לא יכול לקחת סיכון...

אני רוצה שתעזרו לי בהגדרת הפיירואל בכדי לתת למחשבים גישה אחד לשני - פורטים או כל *** אחר.

בתודה מראש,

אבי.

פורסם

מה הכוונה שהנתב חוסם את המחשבים מלהתקשר ביניהם? אתה מתכוון לפורטים חיצוניים? ומה הכוונה שנטרלת את הפיירוול? שמת DMZ?

פורסם
  • מחבר

הפיירואל הפנימי של הרשת לא חוסם את הגישה ממחשב למחשב... מה שחוסם את הגישה הוא הפיירואל של פנה אנטי וירוס...

וכשאמרתי שביטלתי את האנטי וירוס התכוונתי לזה פשוט ביטלתי את האנטי וירוס בתוכנה והגדרתי שהתוכנה לא תעלה כשאני פותח את המחשב

פורסם

אה... על הנתב יש פיירוול, אתה לא צריך לשים כזה על המחשבים

פורסם
  • מחבר

אני כן צריך... מאיפה אתה יודע אם אני צריך או לא?

בפנדה אני יכול לאשר תוכנות וישר קופץ לי שמשהו קורה והנתב פשוט חוסם הכול וזהו...

פורסם

על הנתב יש פיירוול

חוץ מזה, היתרון היחיד של הפיירוול של פנדה זה השליטה בתקשורת היוצאת, אבל אם יש לך אנטיוירוס טוב, גם את זה אתה לא צריך

פורסם
  • מחבר

אני כן צריך... בכל מקרה, ניסיתי לנתק הכול שוב פעם [את הפיירואל] וזה לא עבד הפעם...

אני חייב פירוואל מה קשה להבין?! הפריצות אלי חוגגות כל יום יש ניסיון פריצה ויש במחשב הנייד מסמכים חסויים אז אתה רוצה שאני אפתח את זה? כל מה שביקשתי זה עזרה לא יעוץ.

אשמח לקבל ממך עזרה משום שקיבלתי ממך את הרושם של הבן אדם שעוזר ושמבין.

תודה.

פורסם

אתה צריך להיכנס לפנדה ולהגדיר בכל מחשב את הIP של המחשב השני ככזה שמותר לקבל תקשורת ממנו

פורסם
  • מחבר

איך, איפה ומתי?

וגם האיפי שלי משתנה כל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב...

פורסם

אז תמצא אם אתה יכול לאפשר גישה לתחום של כתובות IP

אין לפיירוול הזה איזו אפשרות של home network או משהו שקשור לnetwork?

פורסם
  • מחבר

זו הסיבה שאני באתי לפה... בכדי לברר...

פורסם
  • מחבר

תודה לך עזרת לי הרבה! :xyxthumbs::yelclap:

רק יש בעיה אחת קטנה - במחשב הנייד האיפי לא משתנה בהפעלת המחשב [בדיקה קצרה בMSDOS בשם IPCONFIG הראתה את זה] אך במחשב השולחני האיפי משתנה.

אני עדיין לא בדקתי אם המתריך שהבאת לי פועל [רק עכשיו התחלתי] אך אני אחזור אליך עם התוצאות בהמשך.

תודה.

פורסם

יש שם גם הוראות איך לפתוח טווחים, כדי שתוכל לפתוח טווח של כתובות שהIP של כל אחד מהמחשבים יכול להימצא בו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים