פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים תלוי במשחק,אם יש לי כח וכאלה.אבל במשחקים באינטרנט אני שונא רמאים ואני לא קולט מה הם נהנים לשחק עם ציטים? (aimbot wallhack) ניסיתי פעם אחת והשתעממתי ציטים כאלו דפוקים.
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים מחבר (בלי רמיזה ל2 ההודעות מעלי) חברה לא צריך לשחק אותה "נקיים" וכל זה...בואו אני יתן לכם דרך איך להחליט מה לבחור, תקחו את כל המשחקים ששיחקתם בחיים שלכם (ויש להם צ'יטים) ותזכרו אם שיחקתם בהם עם או בלי... ככה צריך לבחור...
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים לי אישית אין בעייה אם צ'יטים כל עוד לא משתמשים בזה במשחקי MP כי אז זה הורס את חוויית המשחק לא רק לבן אדם שמשחק אם צ'יטים אלא לכל מי שמשחק באותו משחק
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים מחבר אפשר בכלל לשחק בmp עם צ'יטים???כי בפיין-קילר ובקוייק אי-אפשר זה פשוט לא פועל...
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים כמו שאמרו כל עוד זה נעשה ב SP אז זה בסדר ... יש הרבה משחקים קשים עם קטעי משחק שהם ממש על רמת התיסכול ! אז למה לנסות ולשבור את הראש 20 פעם בגלל שהמפתחים מפגרים ? חות מזה יש הרבה משחקים שאין כוח אלהם ורק רוצים לראות מה יש בהם ... אבל אם רוצים חווית משחק מלאה אין מה לעשות הצ'יטים הורסים את תחושת ההישג וההנאה לגביי MP אי אפשר להשוות , זה אחד הדברים הכי מגעילים שיש ואין צורך להרחיב על זה אפילו
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים אני משחק רק נקי! המשחק האחרון ששיחקתי בו עם צ'יטים היה סים סיטי 2000 בכיתה ו'. אם אתה משחק עם ציטים כנראה שהמשחק לא מענין מספיק\לא שווה שתבזבז עליו ת'זמן. אז פשוט תפסיק לשחק את הרמאות בMP תאמת אפשר להבין, ברור שאני לא מסכים עם זה אבל לרמות בMP לפחות יוצא מזה משהו - זה מעצבן אנשים זה כמו וונדליזם, אתה נהנה מלהרוס את המשחק לכולם. (אני לא מדבר בשם עצמי) מרמאות בSP לא יוצא כלום, זה כמו לעשות ונדליזם על נייר עם עט.
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים ^^^^בדיוק!ואם כבר לשחק בצ'יטים זה אחרי שסיימתי את המשחק וגם אז אני משחק איתם בדיוק חצי שעה פחות או יותר וזהו.
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים בMP זה דבר עצוב ומאפן וזה גם גורם למלא אנשים לפתח אובססיה שכולם מרמיםנגיד מספיד לאחד מלא אז הוא יתעצבן ויאשים אותו שהוא מרמה...עלובבSP אני גם נגדזה פשוט מקצר את אורך החיים של המשחק ונמאס לך אחרי שעה
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים זה תלוי במשחק. יש משחקים שבהם כיף עם צ'יטים, יש כאלה שלא. אני לדוגמא משחק מורוווינד עם צ'יטים ונהנה, אבל וורקראפט אני משחק בלי צ'יטים כי זה הורס את כל הכיף
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים אני בעד אבל רק שנתקעים במשהו או לא מצליחים לעבור כמו שקרה לי במשחק אחד ואני עדיין לא מצליח לעבור קטע אחד ולא מצאתי אף אחד ששיחק בו ויכול לעזור לי אז בבקשה! מי שיכול לעזור לי ב SILENT HILL 3 שיגיב פה או ישלח לי הודעה פרטית כי אני מת על המשחק הזה ולא יודע מה עושים בקטע אחד
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים זה תלוי...אני משחק כל RTS עם ציטים...אבל אף משחק אחר לא....אני מדבר על RTSים עם עלילה טובה, כי אני פשוט גרוע בRTS.... מי שלא הבין REAL TIME STRATEGY....
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים אני בעד אבל רק שנתקעים במשהו או לא מצליחים לעבור כמו שקרה לי במשחק אחד ואני עדיין לא מצליח לעבור קטע אחד ולא מצאתי אף אחד ששיחק בו ויכול לעזור לי אז בבקשה! מי שיכול לעזור לי ב SILENT HILL 3 שיגיב פה או ישלח לי הודעה פרטית כי אני מת על המשחק הזה ולא יודע מה עושים בקטע אחד http://db.gamefaqs.com/console/ps2/file/silent_hill_3_i.txt
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים http://db.gamefaqs.com/console/ps2/file/silent_hill_3_i.txtתאמין לי שניסיתי כל מדריך אפשרי, אני פשוט לא יודע מה עושים, במדריך כתוב למצוא איזה תמונה ואין שם כלום בכללשיקחת בזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.