עבור לתוכן

צ'יטים- בעד או נגד?

רציתי לדעת אם בכללי אתם בעד או נגד צ'יטים\קודים\טריינרים וכל זה? 556 הצבעות

1. 1. רציתי לדעת אם בכללי אתם בעד או נגד צ'יטים\קודים\טריינרים וכל זה?

• בטח! צ'יטים וטריינרים זה אדיר!
    • לא! זה רמאות וככה לא שווה לסיים משחקים!
    • רק כשכבר קשה מידי. נתקעתי ואני לא יכול בלי צ'יטים בסיסיים...
    • כשסיימתי את המשחק שווה לראות מה הולך...

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

נו אז מה אתם בעד או נגד?

פורסם

אני אישית נגד , אני אוהב לשחק "נקי" בלי כל השטויות האלו.

פורסם

תלוי במשחק,אם יש לי כח וכאלה.

אבל במשחקים באינטרנט אני שונא רמאים ואני לא קולט מה הם נהנים לשחק עם ציטים? (aimbot wallhack) ניסיתי פעם אחת והשתעממתי ציטים כאלו דפוקים.

פורסם
  • מחבר

(בלי רמיזה ל2 ההודעות מעלי) חברה לא צריך לשחק אותה "נקיים" וכל זה...

בואו אני יתן לכם דרך איך להחליט מה לבחור, תקחו את כל המשחקים ששיחקתם בחיים שלכם (ויש להם צ'יטים) ותזכרו אם שיחקתם בהם עם או בלי... ככה צריך לבחור...

פורסם

לי אישית אין בעייה אם צ'יטים כל עוד לא משתמשים בזה במשחקי MP כי אז זה הורס את חוויית המשחק לא רק לבן אדם שמשחק אם צ'יטים אלא לכל מי שמשחק באותו משחק

פורסם
  • מחבר

אפשר בכלל לשחק בmp עם צ'יטים???

כי בפיין-קילר ובקוייק אי-אפשר זה פשוט לא פועל...

פורסם

כמו שאמרו כל עוד זה נעשה ב SP אז זה בסדר ... יש הרבה משחקים קשים עם קטעי משחק שהם ממש על רמת התיסכול ! אז למה לנסות ולשבור את הראש 20 פעם בגלל שהמפתחים מפגרים ?

חות מזה יש הרבה משחקים שאין כוח אלהם ורק רוצים לראות מה יש בהם ... אבל אם רוצים חווית משחק מלאה אין מה לעשות הצ'יטים הורסים את תחושת ההישג וההנאה

לגביי MP אי אפשר להשוות , זה אחד הדברים הכי מגעילים שיש :bash: ואין צורך להרחיב על זה אפילו

פורסם

אני משחק רק נקי!

המשחק האחרון ששיחקתי בו עם צ'יטים היה סים סיטי 2000 בכיתה ו'.

אם אתה משחק עם ציטים כנראה שהמשחק לא מענין מספיק\לא שווה שתבזבז עליו ת'זמן.

אז פשוט תפסיק לשחק   :kopfpatsch:

את הרמאות בMP תאמת אפשר להבין, ברור שאני לא מסכים עם זה אבל לרמות בMP לפחות יוצא מזה משהו - זה מעצבן אנשים זה כמו וונדליזם, אתה נהנה מלהרוס את המשחק לכולם. (אני לא מדבר בשם עצמי)

מרמאות בSP לא יוצא כלום, זה כמו לעשות ונדליזם על נייר עם עט.

פורסם

^^^^

בדיוק!

ואם כבר לשחק בצ'יטים זה אחרי שסיימתי את המשחק וגם אז אני משחק איתם בדיוק חצי שעה פחות או יותר וזהו.

פורסם

בMP זה דבר עצוב ומאפן וזה גם גורם למלא אנשים לפתח אובססיה שכולם מרמים

נגיד מספיד לאחד מלא אז הוא יתעצבן ויאשים אותו שהוא מרמה...עלוב

בSP אני גם נגד

זה פשוט מקצר את אורך החיים של המשחק ונמאס לך אחרי שעה

פורסם

זה תלוי במשחק. יש משחקים שבהם כיף עם צ'יטים, יש כאלה שלא. אני לדוגמא משחק מורוווינד עם צ'יטים ונהנה, אבל וורקראפט אני משחק בלי צ'יטים כי זה הורס את כל הכיף

פורסם

אני בעד אבל רק שנתקעים במשהו או לא מצליחים לעבור :pissed: כמו שקרה לי במשחק אחד ואני עדיין לא מצליח לעבור קטע אחד ולא מצאתי אף אחד ששיחק בו ויכול לעזור לי :nixweiss:

אז בבקשה! מי שיכול לעזור לי ב SILENT HILL 3 שיגיב פה או ישלח לי הודעה פרטית כי אני מת על המשחק הזה ולא יודע מה עושים בקטע אחד

פורסם

זה תלוי...

אני משחק כל RTS עם ציטים...אבל אף משחק אחר לא....

אני מדבר על RTSים עם עלילה טובה, כי אני פשוט גרוע בRTS....

מי שלא הבין REAL TIME STRATEGY....

פורסם

אני בעד אבל רק שנתקעים במשהו או לא מצליחים לעבור :pissed: כמו שקרה לי במשחק אחד ואני עדיין לא מצליח לעבור קטע אחד ולא מצאתי אף אחד ששיחק בו ויכול לעזור לי :nixweiss:

אז בבקשה! מי שיכול לעזור לי ב SILENT HILL 3 שיגיב פה או ישלח לי הודעה פרטית כי אני מת על המשחק הזה ולא יודע מה עושים בקטע אחד

http://db.gamefaqs.com/console/ps2/file/silent_hill_3_i.txt

פורסם

תאמין לי שניסיתי כל מדריך אפשרי, אני פשוט לא יודע מה עושים, במדריך כתוב למצוא איזה תמונה ואין שם כלום בכלל

שיקחת בזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים