עבור לתוכן

צריך סוג מיוחד של מאורר ללוח אם שלי...

Featured Replies

פורסם

יש לי לוח אם ASUS A7V-266E, כשקניתי אותו הוא היה הדגם הכי נמכר ללוחות של AMD...

ללוח יש קירור אקטיבי (מאורר קטן) ל NORTHBRIDGE, כמובן VIA 266... עכשיו לפני כמה חודשים המאורר התחיל לעשות רעשים, כנראה מהצטברות אבק...

אני מדי פעם מנקה אותו עם WD40 אך הרעש חוזר בסוף... חיפשתי בהרבה מקומות מאורר מתאים להחליף אותו, אבל המאורר הזה קטן מאוד והוא לא FORM FACTOR של המאוררים הקטנים (הוא יותר קטן), ככה שלא מצאתי משהו מתאים לתושבת שיש על הלוח בשבילו..

.

רציתי לדעת אם למישהו יש מאורר מתאים כזה, או לוח כזה שלא עובד / לא צריך והוא יכול לתרום לי ממנו את המאורר (אני ינסה לשים תמונה שלו אח"כ...).

(דרך אגב, אף פעם אל תעשו את הטעות של לקנות לוח אם עם מאוררים ל CHIPSET, אני את הלקח שלי למדתי (נראה לי :) )

פורסם

בכל חנויות האינטרנט יש מאווררים מתאימים וגן פיתרונות פאסיביים שהם הרבה יותר מומלצים.

אתה יכול בלי יותר מדי קושי גם לאלתר פיתרון פאסיבי מהיטסינק ישן של פנטיום1 או 3 (בסוקט 370).

פורסם
  • מחבר

ככשאלתי בחניות המחשבים לפני איזה שנה, לא היה לאף אחד.. אולי היום באמת יש להם כמה כאלה מעודפים (זה לא מאוורים קטנים רגילים...)

אין לי רצון להשקיע כסף בקניית פתרונות אחרים למעבד, וגם לא ברור לי קיצד ה HEATSINK מהלוח PENTUIM יכנס פה, הוא לא בדיוק באותו גודל וגם יש פה תושבת מפלסטיק שצריך להוציא אותה כנראה ולקדוח וכו... לא נעים...

נו טוב, אולי בקרוב NF3 ULTRA 939 ...

פורסם

אמרתי "לאלתר"

אתה יכול לקנות את זה קישור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים