פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים תשים לב למה שאתה אומר. אתה אומר לו לקנות ספק של TT ולא ג'נרי. למה? כי ל TT יש שם יותר טוב בספקים מאשר ל SUNSHINE COMMA או ל GYRO, נכון? אז למה אי אפשר להגיד לו לקנות ספק של אנרמקס ולא TT כי להם יש שם יותר טוב בספקים? :kopfpatsch: לך על האנרמקס או על אנטק(TRUEPOWER)!
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים כי החברות האחרות גנבים ויקרים ואני לא רואה שום סיבה בעולם לקנות אותם טרמלטק מספיק טוב והמחירים שלהם לא בשמים *למה אתה בעצמך משתמש בספק של טרמלטק?
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים כי לא כל כך הכרתי את תחום הספקים כשקניתי אותו.... כיום אני מצטער שקניתי אותו...היה עדיף להוסיף עוד 200 שקל ולקבל ANTEC TRUEPOWER
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים בקיצר אתם אומרים לקחת את האנארמקס 350W???יש לו ACTIVE PFC???ואם בבקשה אתם יכולים תגידו לי גם תדגם שלו וכמה הוא עולה תודה....
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים הכי חשוב שתחפש ביקורות על הדגם הספציפי שאתה הולך לקנות!!כמו בכל דבר, גם בספקים יש עליות וירידות. לחברה מצוינת יכול לצאת דגם דפוק ולחברה דפוקה יכול לצאת דגם מצוין.חפש ביקורות באינטרנט ותלך ע"פיהם(קח אותם בעירבון מוגבל, אל תסמוך בעיניים עצומות על כל שטות שמישהו אמר. חפש את הרוח הכללית)
פורסם 2004 באוקטובר 2121 שנים יש לו ACTIVE PFC???אין ולמעשה לרוב הספקים אין,אם זה היה באמת כזה חשוב כל הספקים היו מיוצרים אם זהואם בבקשה אתם יכולים תגידו לי גם תדגם שלו וכמה הוא עולה תודה....EG365P-VE360-370 שח
פורסם 2004 באוקטובר 2121 שנים לא נכון.יש הרבה ספקים "נורמליים" שאין להם APFC.נורמלי זה עניין יחסי ובבקשה אל תטחנו מים בנושא.תודה.
פורסם 2004 באוקטובר 2121 שנים E.T.למה שכמנהל פורום לא תעלה תרד קבוע למעלה שבו יהיה מענה פעם אחת ולתמיד מענה על ספקי כח?לא מי יותר טוב ומי יותר זול, אלא על המשמעות של ספק כח, מאפיינים, מזה PFC, וכו' ובא לציון גואל.
פורסם 2004 באוקטובר 2121 שנים זה כבר נשקל בעבר אבל ירד מהפרק כי אז אני אצטרך לעלות גם דיון קבוע (סטיקי) על:1. עכברים.2. מקלדות.3. מארזים.4. ג'וסטיקים.והיד עוד נטויה...ואז יהיו בפורום "רק" 8 דיונים קבועים, ולא עושים דבר כזה (מקסימום 3-4 סטיקים בפורום), כי זה תופס נפח גדול (יחסית) מהדף.
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים אולי לא התבטאתי נכון,לא דיון אלא מאמר סגור.פעם אחת ולתמיד שידעו מזה PFC, נצילות, יציבות, הגנותמה ההבדל בין ג'נרי למותגטבלה ובה צריכת הספק של רכיבי מחשב עיקריים (שתעודכן עם צאת מעבדים וכרטיסים חדשים)וכוי"ב
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים טבלה ובה צריכת הספק של רכיבי מחשב עיקריים (שתעודכן עם צאת מעבדים וכרטיסים חדשים)וכוי"בקח http://www.pcpowercooling.com/maxpc/index_cases.htm
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים אולי לא התבטאתי נכון,לא דיון אלא מאמר סגור.פעם אחת ולתמיד שידעו מזה PFC, נצילות, יציבות, הגנותמה ההבדל בין ג'נרי למותגטבלה ובה צריכת הספק של רכיבי מחשב עיקריים (שתעודכן עם צאת מעבדים וכרטיסים חדשים)וכוי"בהבנתי אותך טוב מאד, אבל מה זה משנה?אם תההיה השוואה (כזו או אחרת) של ספקים אז מה עם השאר?1. עכברים.2. מקלדות.3. מארזים.4. ג'וסטיקים.והיד עוד נטויה...ואז יהיו בפורום "רק" 8 דיונים קבועים, ולא עושים דבר כזה (מקסימום 3-4 סטיקים בפורום), כי זה תופס נפח גדול (יחסית) מהדף.כמו שלדעתך צריך לעשות סטיקי על ספקים - אחרים יבקשו סטיקי על הרכיבים הנ"ל.בקיצור התשובה (לצערי) היא לא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.