עבור לתוכן

האלף לייף 2 הזדהב!!!

Featured Replies

פורסם

אפשר לעשות מן טבלת ייאוש באתר...

פורסם

כול מי שקונה את המשחק דרך ה סטים מקבל אותו באותו ההיום שהוא יוצא לשוק ;D

(כמוני :yelclap:)

מי שלא

אז מעט באסה לו :-\

כי הוא צריך לחכות שזה גם יגיע לארצנו הקטנה..

פורסם

זה רישמי.

16 בנובמבר הוא ינחת גם בארץ. הוא מגיע בגרסת PC-DVD בלבד נכון לכרגע.

צירפתי גם את הפקשוט (Packshot) הרישמי (העטיפה שתופיע על המשחק בארצינו).

יאללללהההההה !!!!!!!!

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

מצטער אחי אבל אין סיכוי שינחת ביום שיוצא בארץ, החברה היחידה שמפיצה משחקים בארץ באותו יום כמו בשאר העולם בארץ היא אטארי (לשעבר אינפוגרם)

HL2 ישווק בארץ על ידי הד-ארצי (כשהם יזכרו שהוא קיים) לכן קח לפחות שבוע אם לא יותר עד שנראה על מדפי פריק (ביבוא אישי שלהם) או חודש+ עד שנראה מהד-ארצי  :pissed: קיצר מי שלחוץ מומלץ לו שיזמין דרך Steam  :jump:

בכל מקרה בנוגע למשחק הוא אמור להיות מדהים אם אכן כל סרטי המשחקיות שיצאו לו אותנטיים ולא מבויימים כמו שטענו פה ושם. הביקורות ב-Pcgamer מהללות (אמריקאי נתן 98% ואנגלי 96%).

לגבי שימוש במנוע כבנצ', המנוע בסופו של דבר די חלש לעומת המנועים המתקדמים ביותר היום (ואת זה אפשר לראות לפי 9800PRO שנותן פריים גבוהה), כל זאת למרות שמחשב שמוגדר בעל יכולת גבוהה לפי PCGAMER אמריקאי הוא 3.6 מעבד עם 2 ג'יגה זיכרון וכרטיס High End (כגון X800 ו6800 ואני מדבר על החזקים לא המוחלשים), כן אני מסכים שהטבלה של PCGAMER האמריקאי לא כללה דברים כגון 2.4 מעבד עם 1 ג'יגה זיכרון וכרטיס High End, דבר שהוא יותר נפוץ ולכן אינה רצינית( ובבקשה בלי להגיד ש-2.4 לא מנצל את ה-High End כמו שצריך למרות שזה נכון אבל זה לא העניין).

בכל מקרה גם אני מחכה למרות שאני בטח אהיה טחון בלימודים :kopfpatsch:

פורסם

me and my bro bought the bronze. CS:S is so fun!

פורסם
  • מחבר

and?

פורסם

מצטער אחי אבל אין סיכוי שינחת ביום שיוצא בארץ, החברה היחידה שמפיצה משחקים בארץ באותו יום כמו בשאר העולם בארץ היא אטארי (לשעבר אינפוגרם)

HL2 ישווק בארץ על ידי הד-ארצי (כשהם יזכרו שהוא קיים) לכן קח לפחות שבוע אם לא יותר עד שנראה על מדפי פריק (ביבוא אישי שלהם) או חודש+ עד שנראה מהד-ארצי  :pissed: קיצר מי שלחוץ מומלץ לו שיזמין דרך Steam  :jump:

מה שכתבתי זו לא השערה.

זו עובדה (תחשוב שנייה מאיפה יש לי את הפקשוט של העטיפה שתמכר בארץ - שים לב שזה הפקשוט עוד לפני שהגרפיקאית הספיקה לרשום "פעולה" בצד ימין למעלה)

כמו כן, לא אמרתי שתמצא אותו בחנות ב- 16.11.2004 אבל הוא כן יהיה פיזית במחסנים של הד ארצי בתאריך הזה.

ההפצה של הד ארצי היא בימי חמישי, לכן צפה שזה יהיה בחנות ב 18.11.2004 או בחמישי לאחריו 25.11.2004

HF

פורסם

מאיפה המידע?

אגב

:yelclap:עוד 25 יום!!! :yelclap:

(למה זה עוד כול כך הרבה זמן... :'()

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים