פורסם 2004 באוקטובר 1921 שנים חברה אני צריך הדפיס על דף שונה מלבן ואני רוצה להדפיס בלבן אלב המדפסת מפרשת את זה כלא הדפסה...יש מצב לשנות הגדרות?? יש לי LEXMARK X5150
פורסם 2004 באוקטובר 1921 שנים אתה לא מדפיס לבן,הדף לבן...ככה זה בנוי, בגלל זה הדפים לבנים,תנסה לצבוע איך שהוא את התמונה לבז.אם אתה מערבב את שלושת הצבעים יחד, אתה מקבל שחור.זה בדיוק ההפך מאור.
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים אבל אפשר לשלב את שלושת מיכלי הדיו הציבעוני ויצא לבןאם כבר אז ייצא שחורבמדפסת בניגוד למסך מחשב זה צבעים מתחסרים ולא מתחבריםcyan C magenta M yellow Yכשהנוסחא מRGB לCMY הולכת ככהR = Y + M - CG = Y + C - MB = C + M - Yבקיצור אתה לא יכול להדפיס לבן על מדפסת CMYאולי לבתי דפוס יש מדפסות שיודעות לעשות לבןלא שזה איזה משהו מסובך(דיו לבן) אבל אין לזה שימוש נרחב
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים איך יוצרים צבע לבן בכלל?הרי צבעי היסוד זה כחול אדום וירוקאתה ענית על התשובה לבד...בכדי לצור צבע לבן [ באור ולא בצבע] צריך לשלב את הצבעים כחול אדום וירוק.אי אפשר ליצור צבע לבן משילוב של כמה צבעים [הכוונה לכל צורה חומרית שיש מלבד אור - צבעי מים וכדומה אי אפשר...]אני אישית לא חושב שיש מדפסת שמדפיסה בלבד משום שכל הדפים הם בעצם לבנים... אם אתה רוצה להדפיס דף שחור ושהאותיות יהיו בלבן פשוט צבע את כל הדף בשחור או בצבע הנבחר ואת האותיות תשאיר בצבע לבן וזה לא ידפיס במקומות האלו וכך יבצר מצב שכל הדף בצבע שחור והאותיות בצבע לבן - הצבע האוריגינלי כמו שאומרים...
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים איך נושא כזה הגיע ל 2 דפים.... סיכמנו את הנושא... אין דיו לבן אז אי-אפשר להדפיס בלבן!
פורסם 2004 באוקטובר 2021 שנים קרא גם את המאמר הנ"לכאןמדבר על דיו לבן אטום ופתרונות שונים להדפסת לבן במדפסות offset.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.