עבור לתוכן

R9800XT VS X800PRO ???

Featured Replies

פורסם

עזבו אותכם שטויות ניקנה מרצדס(ASUS EXTRIME X800XT PCI-E) ניתפרק עלייהה....כרטיס פצצה מנסיון אישי...

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

• תגובות 87
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תפסיק כבר לדחוף את המחשב "המדהים" שלך לכול מקום זה לא מעניין אף אחד.

זה שקנית את המחשב בטונה כסף בלי לחשוב בכלל על מה שיהיה מחר ושבעוד שנה לא יהיה שווה לרבע ממה שהוא שווה היום אומר עלייך רק דבר אחד, אתה עשיר מטומטם שאין לו ערך לכסף תפסיק להתלהב כבר ולקנות דברים גדולים כדי לפצות על משהו קטן.

פורסם

למי אתה קורא כאן מטומטם? אתה כאן הוא הסתום פרקש, קח את זה במובן המילולי או המעשי.

פורסם

berserk כן אני אומר שאת השאר זה לא מעניין.

אם אתה רוצה תעשה סקר תיתן לגיימרים שני מחשבים אחד יריץ משחק עם FPS גבוהה יותר ויציב יותר ואחד עם פחות תגיד להם איזה כרטיס מסך יש שם נראה לך שזה יעניין אותם למה הכרטיס הזה מריץ אותו יותר טוב? לא זה לא יעניין!

מה שיעניין אותם זה כמה הוא עולה שום ניתוחים טכניים של פעולת הכרטיס לא יעשו עלייהם רושם כמו קצב ויציבות הFPS.

פה זה פורום חומרה דברים כאלה אולי מעניינים אנשים כאן אבל אני אומר לך שעל גיימרים זה לא יעבוד.

DOGMA אני לא מדבר על העתיד אני מדבר על מה שקרה ומה שקורה עד שאני לא יראה משחק שעובד על OPENGL טוב עם כרטיס של ATI  לא ישתנה אצלי כלום בקו המחשבה הנוכחי שלי שאומר משחק שעובד על OPENGL יעבוד יותר טוב על כרטיס של NV.

אז מה שאתה אומר בעצם זה שאתה מעדיף את NVIDIA כי הכרטיסים שלה עובדים טוב יותר עם מנוע מלפני חמש שנים, מאשר לקנות כרטיס עם תמיכה בOpenGL 2.0 שישומש במנועי העתיד?

פורסם

תשמע משחקים ישנים אבל מה לעשות שאני משחק באח מהם עד עכשיו.

ואני לא מעדיף כרטיס של NV מה נראה לך שאני עוד פאן בוי טיפש יש לי בכלל 9800PRO.

berserk אני לא יודע אם אתה חבר של musari או שהוא סתם מעסיק אותך כעורך דין עם כול הכסף שבטח יש לו, הבנאדם מכניס את התמונה של המחשב שלו לכול תרד זה כבר נמעס מה הקשר עכשיו בין זה שיש לו את הכרטיס הזה לתרד הוא סתם נכנס כדי להשוויץ וזה מעצבן אותי.

וכן הוא מטומטם בנאדם שקונה מחשב ב20K בשביל משחקים הוא מטומטם אין מה לעשות.

פורסם

מסכים ב100אחוז.(במה שכתבת למעלה)

אבל , אני לא מסכים עם מה שאתה אומר על ATI , רוב המנועים החדשים הולכים להיות מבוססים כנראה על OGL2 , ולNVIDIA אין את זה , למרות שעדיין הכרטיסים של NVIDIA יריצו את כל המשחקים האלו ברמה הכי גבוה. , בעיקרון , הכל נשאר כמו שהיה , הX800XTPE שקול ל6800UE\U וה6800GT עוקף בלא מעט את הX800PRO, וה6800 עוקף 25-30אחוז את ה9800XT , זהו. , אין על זה שום ויכוח.

פורסם

לא דיברתי על העתיד דיברתי על מה שקורה עכשיו ומה שקרה לפני מה שאמרתי מתחילת התרד הוא שמנועים מבוססי OPENGL עובדים יותר טוב תחת כרטיסים של NV זו דעתי ולפי מה שאתם אומרים זה הולך להשתנות עם כניסת משחקים שתומכים בOPENGL2.0.

חבל שדום 3 לא תומך(לא שזה יעזור לי) ככה היינו יכולים לראות מה התמיכה החדשה שווה תרגילים מסריחים של חברות מסריחות

פורסם

Doom3 כן תומך בחלק מהתכונות של OGL2.0, אבל קארמאק העיף את התמיכה מהמשחק בגלל נווידיה.

יש סיכוי שנראה תמיכה ב- RtCW2 SOF3 Q4, אבל זה עדיין ירוץ על OGL1.5.

פורסם

זה בדיוק מה שהתכננתי הוא תומך אבל בעצם לא משתמש בזה בגלל זה רשמתי תרגילים מסריחים של חברות מסריחות.

מתי אמורים לצאת משחקים שישתמשו בזה?

פורסם

ואתם יודעים שNU שנפתח ל16 צינורות עובר בקצת את הX800PRO עם 12 צינורות ....

פורסם

זה בדיוק מה שהתכננתי הוא תומך אבל בעצם לא משתמש בזה בגלל זה רשמתי תרגילים מסריחים של חברות מסריחות.

מתי אמורים לצאת משחקים שישתמשו בזה?

אז למעשה אתה קורא לנווידיה (החברה המאוד מאוד מאוד אהובה עליך) מסריחה? כי התרגיל המסריח היה כאן של נווידיה.

ותאריך היציאה של המשחקים משתנה ממשחק למשחק... רק חפש בגוגל.

פורסם

למה נראה לך שזו החברה האהובה עליי אני לא אוהב אף חברה הדבר היחיד שאני אוהב זה שיש שתי חברות והתחרות בריאה, אני קונה מה שטוב יותר לכסף שאני משלם ובגלל זה קניתי 9800PRO.

כן זה תרגיל מסריח אי אפשר להגדיר את זה אחרת.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB זה מה שקניתי הוא צריך להגיע אליי שבוע הבא מחול עלה לי 2500 ש"ח האם היה שווה?

(אני לא מדבר על המחיר אני מתכוון אל הכרטיס כי לא נתנו לי את ה9800XT אמרו לי שיותר עדיף לשלם יותר ולקבל יותר :bash:= :lol:

מה דעתכם?

כי עם כל הוויכוחים שהיה לכם פה אני כבר באמת לא יודע מה לחשוב ושלא תגידו שאני איזה 1 שמבין חזק בכרטיסי מסך(מכיר את החברות ) אבל לא יותר מזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים