עבור לתוכן

R9800XT VS X800PRO ???

Featured Replies

פורסם

יש לך קישור לכתבה שמראה שיהיו למשחקים תמיכה ב- 3dc?

יש בכלל עכשיו משחק כלשהו שתומך ב- 3dc?

• תגובות 87
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כרגע רק Half Life2, גם FarCry בעדכון הבא שלו. אחריו סריוס סאם 2, גם MOHPA יתמוך ב3Dc אבל כנראה רק בגרסאה מתקדמת יותר מזו שתצא לחנויות.

לינק כרגע יש לי רק לFarCry כי אני זוכר שהיה רשום על זה בביקורת של Xbit. אבל אני יחפש לך גם אחרים.

http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/farcry20b_3.html

פורסם

אחרי שקראתי את הבנץ שהבאת מ- Xbit Labs ואחרי שהבטתי בתמונות שמראות את ההבדלים בין ה- sm3.0 וה- 2.0b לא ממש ראיתי הבדל בין התמונות מבחינת איכות התמונה, חוץ מזה שבשלב אחד בפאר קריי (Pier) יש קצת יותר מדי צללים בכרטיסים של Nvidia.

דווקא לפי מה שראיתי הקרב בי הכרטיסים מאוד צמוד בפאר קריי ואין מנצח ברור, פעם Nvidia מובילה ופעם ATI.

חבל שאין עוד בנצ'ים מקצועיים שבודקים את הביצועים של הכרטיסים גם במשחקים אחרים, עם 3dc ו- sm3.0 - אבל כמובן שיש מעט מאוד משחקים שתומכים בנתיים בתכונות האלה.

חוץ מזה מבחינת זמינות הכרטיסים בחנויות אני יודע שגם ל- ATi וגם ל- Nvidia יש מחסור גדול מאוד בכרטיסים החדשים, אני מחכה ל- Geforce 6800u/GT כבר הרבה זמן, גם X800XT-PE לא ראיתי בכלל פה בארץ ואין בן אדם אחד שראיתי פה בארץ שיש לו את הכרטיס לעומת כמה אנשים שראיתי שיש להם Geforce 6800Ultra.

פורסם

אולי די לזיין תשכל כל היום... (והלילה)

כל הכרטיסים האלה חיות, ואם למשהו בא להתחלף - גם הבחור עם ה9800xt אז בכיף.. (יש גיפה 2 mx400..)

לנסות לשחק אצלי בכאלה דברים זה כמו: :s07:

פורסם

תכלס המעבד עכשיו הוא לאט לאט לקראת ה PS3....

ואפילו ATI יודעת את זה וגם הם מתכננים לשחרר כרטיסים עם תמיכה בps3

וביינים לאט לאט החדשים תומכים ב Ps3 כל משחק חדש כמעט של EA יתמוך בזה...

היתרון זה בעתיד שכמעט כל משחק שיצא יהיה לו תמיכה ב Ps3 האנשים שקנו nvidia

יוכלו להנות מזה יותר מאשר אנשים שקנו עכשיו ATI , לא אומר ש ATI רע

אבל כאלו שקנו כרטיסים של Nividia יוכלו להנות יותר בוסטים קטנים ונחמדים פה ושם תמיד נחמד.

:xyxthumbs:

פורסם

לא.

פורסם

DOGAM, באמת תפסיק עם כל השטויות המטומטמות האלו שאתה אומר.

קודם כל אני אציין שאני לא ארד לרמה (המאוד פרימיטיבית) שלך, שאתה קורא שאנשים כמוני "אידיוטים".

שנית, מה שאמרתי נכון, וזה בדוק.

אני לא מתכוון לפרט פה יותר מדי (למרות שגם אם כן זה לא יהיה זיבול שכל, כלומר כמעט כל מה שכתוב בהודעות שלך), כי הרוב פה יודעים שאתה טועה - ושאני צודק.

ובקשר למה שאתה כתבת - תבדוק שוב ותיווכח שזה לא נכון.

קשה לך לקבל את זה? אתה עצבני ולכן אתה מקלל? קח כדורים או משהו... אבל תפסיק להוציא את העצבים שלך על מישהו שכתב כאן עובדה, בין אם היא נכונה ובין אם לא (והיא נכונה, אל תגרום לי להביא הוכחות ש"ישתיקו" אותך).

פורסם

אתה כותב משהו שהוא נכון בעקרון, אבל הצורה שאתה מנמק זאת שגויה.

לATi לא הולך להיות שום יתרון בHL2 לא אחד גדול במיוחד. DooM3 נהנה מהUS לא מתמיכה "טובה יותר" של ה6800 בOpenGL כי אין לו אחת כזאתי.

אם אתה לא רוצה לקבל זאת אתה לא חייב, ביינתיים אתה כן מקשקש שטויות. אני מספק מידע נכון ומלא, אתה מקשקש שטויות פרמיטיביות וסטיגמות.

אבל אם אתה עדיין חושב שאני זה שמקשקש שטויות, בוא ותסביר לנו למה בדיוק DooM3 רץ יותר טוב על הכרטיסים של nVidia.

תתיחס בסיקור שלך לtexture lookup ולstencil test ואופט' לstencil buffer ולרינדור צללים בDooM3.

ההודעות שלי מלאות בזיבולי שכל? כן סבבה, אולי תפרט יותר במה בדיוק טעיתי? צריך מילון?

הרוב כאן יודעים שאני טועה ואתה צודק? ::) במה אתה צודק? בזה שאמרת שDooM3 רץ על הכרטיסים של nVidia טוב יותר? וואו איך הגעת למסכנה הזאתי? כל הכבוד לך!!! :yelclap: זה בטח דרש ממך להפעיל את הראש יותר מידי, תשב לנוח חביבי אתה עייף מהחשיבה המוגברת שאתה לא רגיל אליה.

עכשיו הבעיה הגדולה היא שהגעת למסכנה מפגרת מזה, שnVidia טובים בזה בגלל תמיכה "טובה יותר" בOpenGL. וATi טובים יותר בDX על סמך מה? על סמך DooM3 ועל סמך בקושי מובילים בHL2? וגם ככה הבדיקות האלה חצויות, חלק מזכים את nVidia חלק את ATi. מצטער להגיד לך אבל אתה כן אידיוט לפחות אתה מתנהג כמו אחד כזה. לא נתת שום פרט עינייני או כל תוכן להודועת שלך.

ATi טובים בDX וnVidia בOpenGL אחלה בחלה, תמשיך לחשוב ככה. רק מעניין מה היה קורה אם היית רושם זאת בפורום נורמאלי...

פורסם
  • מחבר

DOGMA חבל להכנס פה לויכוחים אישיים, זו לא מטרת הפורום.

זה לא משנה מי צודק, גם ככה אנשי הפורום יודעים להקשיב למי שיש לו יותר נסיון ומביא נימוקים מדוייקים ומפורטים

כי זה מה שמראה ידע באמת.

אני אישית לא מקשיב למי שמתיימר להבין בהכל ומשתחצן (לא שאני מרמז לגבי אף אחד) לגבי ההבנה שלו בכל

אני מקשיב למי שנשמע אמין ונותן לי הסבר הגיוני ומפורט ולא משנה למי יש יותר כוכבים ליד השם או שמדבר במילים גבוהות.

(כי את אלה אני לא מבין :lol: )

אז , חברה, נסו להשאר בתלם.

פורסם

אין פה מה להשאר בתלם ענו לך כבר, ה9800XT הוא אחד מהכרטיסים הכי פחות משתלמים שהיו, והסיבה שהוא נמכר במחיר כזה היא כנראה בגלל שפשוט נשאר מלאי גדול שלו שנקנה במחיר יקר. המחירים באתר של ATi זה כמו מחירים בבאג מחשבים, הם רחוקים מלשקף את מחיר השוק, הx800 נמכר ב329 דולר ללא Rebate. עם rebate אפשר לקנות אותו בעד 100 דולר פחות.

פורסם

אתה כותב משהו שהוא נכון בעקרון, אבל הצורה שאתה מנמק זאת שגויה.

לATi לא הולך להיות שום יתרון בHL2 לא אחד גדול במיוחד. DooM3 נהנה מהUS לא מתמיכה "טובה יותר" של ה6800 בOpenGL כי אין לו אחת כזאתי.

אם אתה לא רוצה לקבל זאת אתה לא חייב, ביינתיים אתה כן מקשקש שטויות. אני מספק מידע נכון ומלא, אתה מקשקש שטויות פרמיטיביות וסטיגמות.

אבל אם אתה עדיין חושב שאני זה שמקשקש שטויות, בוא ותסביר לנו למה בדיוק DooM3 רץ יותר טוב על הכרטיסים של nVidia.

תתיחס בסיקור שלך לtexture lookup ולstencil test ואופט' לstencil buffer ולרינדור צללים בDooM3.

ההודעות שלי מלאות בזיבולי שכל? כן סבבה, אולי תפרט יותר במה בדיוק טעיתי? צריך מילון?

הרוב כאן יודעים שאני טועה ואתה צודק? ::) במה אתה צודק? בזה שאמרת שDooM3 רץ על הכרטיסים של nVidia טוב יותר? וואו איך הגעת למסכנה הזאתי? כל הכבוד לך!!!  :yelclap: זה בטח דרש ממך להפעיל את הראש יותר מידי, תשב לנוח חביבי אתה עייף מהחשיבה המוגברת שאתה לא רגיל אליה.

עכשיו הבעיה הגדולה היא שהגעת למסכנה מפגרת מזה, שnVidia טובים בזה בגלל תמיכה "טובה יותר" בOpenGL. וATi טובים יותר בDX על סמך מה? על סמך DooM3 ועל סמך בקושי מובילים בHL2? וגם ככה הבדיקות האלה חצויות, חלק מזכים את nVidia חלק את ATi. מצטער להגיד לך אבל אתה כן אידיוט לפחות אתה מתנהג כמו אחד כזה. לא נתת שום פרט עינייני או כל תוכן להודועת שלך.

ATi טובים בDX וnVidia בOpenGL אחלה בחלה, תמשיך לחשוב ככה. רק מעניין מה היה קורה אם היית רושם זאת בפורום נורמאלי...

:lol: :lol: :lol:

בכל ב'צמארק שמפורסם אפשר לראות שאתה טועה...

אז למה לקשקש? אם אתה לא חושב נכון אז אל תחשוב.

אוקיי די לרדת לרמות של ילדים בגן (כמו שאתה נוהג לעשות).

אני לא בטוח איזו תכונה גורמת ל-NVIDIA להיות יותר טובים ב-OPENGL, אבל אני יודע שאם הבצ'מארקים מראים כך - אז זה נכון.

עובדה. ;)

פורסם

ילדים בגן? אתה מדבר על צורת הוכחה שלך? אם אתה לא יודע אז למה אתה מתעקש על משהו שאין לך כל הבנה בו? אתה מוזמן לקרוא את האשכול הבא שפתחתי, http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=90981.0 ואולי תחכים קצת, טוב אולי אני אופטימי מידי.

פורסם

אבל מה זה קשור?

זה שאני לא בטוח ז"א שאני לא צריך להגיב ושאין לי הבנה בנושא?...

יש לי, אני לא צריך להוכיח לך כלום בקשר לזה...

וזה לא שאני לא יודע - זה אני לא בטוח, וגם ככה זה לא משנה - כל עוד הבצ'מארקים מראים שאני צודק - אז אני צודק.

וכל אחד כבר ראה בבצ'מארקים של טר-רפורט, אנאנד-טק, טום ואצל עוד הרבה מאוד אחרים את זה שנווידיה יותר טובים ב-OPENGL... (טוב, כמעט כולם חחח).

תבין - אני לא צריך להוכיח לך כלום! כולם כבר ראו את הבצ'מארקים שמוכיחים את זה? אז למה לבזבז זמן בלהביא עדו בצ'מארקים? טוב, אולי אני אעשה את זה כדי שתפסיק להתווכח...

נ.ב. אופטימי זה אחד שחושב בצורה נורמלית...

עכשיו - אם תקרא את המשפט האחרון שכתבת (שד"א אני עוד עלול לגרום לך לקבל באן או מינימום הזהרה בגללו) - תראה שלא כתבת את מה שהתכוונת לכתוב כדי לפגוע בי.

וחבל שאתה סתם מנסה לפגוע, כי המטרה היא לעזור למישהו להחליט מה לקנות, ואנחנו סטינו סתם מהנושא והדרדרנו לזה. בסוף הת'רד ינעל אם זה ימשיך ככה.

אז בוא פשוט נמליץ לבן אדם על מה שהוא רוצה, ונתפייס.

זה הכל.

פורסם

אתה יכול להביא באנצ'ים מפה ועד להודעה חדשה, אף אחד מהם לא יגיד שהתוצאות של nVidia בDooM3 נובעות "מתמיכה טובה יותר בOpenGL".

אין לDooM3 מסלולי _NV ספציפיים לסדרת הGF6. ככה שמצידי nVidia תכניס מיליון הרחבות ogl ספציפיות לכרטיסים שלה זה לא ישנה כלום, צריך שמשחק ישתמש בהגדרות אלו, ויצור מסלולים מיוחדים לכרטיסים שתומכים בהן. ושוב פעם חזרנו לאידיאולוגיה של ילד בן 5, הדבר היחיד שאתה צודק בו זה שGF6 מוציאים תוצאות מעולות בDooM3, אבל כדי להגיע לזאת, מחשבה רבה זת לא דבר שנדרש במיוחד.

ו...

(שד"א אני עוד עלול לגרום לך לקבל באן או מינימום הזהרה בגללו)

::) ::)

ודרך אגב ההגדרה שלך למילה אופטימי רחוקה מלהיות מדוייקת, תפתח מילון בשנית.

פורסם

DOGMA תפסיק לבלבל לנו תמוח העובדות מדברות בשטח 99% מהמשחקים שעובדים על OPENGL עובדים יותר טוב על הכרטיסים של NV ניתן לך כמה דוגמאות? בסדר:

DOOM3 הזכרנו כבר

MEDAL OF HONOR

HL הראשון- אני משחק קאונטר והFX5200 שלי נתן FPS יותר יציב מה9800PRO שיש לי עכשיו על תגיד לי דריוורים ושטויות שאלתי במלא פורומים ואמרו לי שאין מה לעשות ככה זה אצל כולם היו כמה פקודות ששיפרו את המצב אבל עדיין היה הרבה יותר כיף וטוב עם הFX5200 המסכן.

Call Of Duty

כול אלה עובדים על OPENGL (הלף לייף יכול לעבוד גם על דיירקט 3D אבל זה עובד עוד יותר גרוע מהOPENGL) ועובדה שהכרטיסים של NV פשוט יותר טובים בתמיכה בOPENGL שם אז תקבל את העובדות כמו שהן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים