עבור לתוכן

מה צריכים להיות המחירים של חבילות אינטרנט

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לעזוב את 012, להשאר ADSL, מה המחירים שצריכים להיות לחבילה של 0.5 750 ו-1.5

לפני שהתחברתי ידעתי כמה כל חברה עולה, אבל עכשיו שכחתי.

דרך אגב, כמה עולה התשתית, וכמה אתם משלמים בחודש על האינטרנט.

ספרו לי על קומבינות אפשריות (נראה לי אני אגיד לאבא שלי שיארגן אינטרנט חינם דרך העבודה ואזאני אפתח תראד לברר מה החבילה המהירה ביותר :silly:, אבל שיהיה בכל מקרה, שימושי גם לאחרים)

• תגובות 36
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה שלא תתקשר ל012 בעצמך?

על התשתית יש לי דבר מה להגיד. לפני זמן מה התחברתי ל256 קסל"ש ב60 שקלים לחודש אצל בזק (לא בזק בינלאומי).

לאחרונה שמתי לב שהמחיר קפץ. מ60 שקלים ששילמתי אז,המחיר קפץ ל100 (!!!).

לא רק זה,אלא שזאת החבילה הכי זולה שלהם,כל השאר עולות 100 שקלים פלוס.

הדבר היחיד שיעזור להוריד את המחיר,הוא להיכנס למבצע,שמחייב אותך להשאר איתם שנה שלמה. אם אתה רוצה לצאת,תשלם 200 שקלים.

לעזאזל עם זה,פעם הייתי משלם 120 שקלים על אחד וחצי מגה בייט (אצל בזק שילמתי על 256 וגלשתי על אחד וחצי).

היום המחיר מתחיל מ135 שקלים לחודש ל750.

חשבתי שהתחרות אמורה לעזור.

פורסם

אני עם ברק - חברה מצוינת אף פעם לא עושה לי בעיות, פינגים לחו"ל מעולים! (בשבילי לפחות. לחבר שלי יש 700 פינג ולי יש 100 - 150 הכי הרבה)

ל יש 1.5 ומקודם היה 750 אבל שידרגנו כי אבא שלי אמר שזה יותר משתלם לו אז מה איכפת לי :smile1:

לפי החשבון האחרון שקיבלתי מברק זה יצא 100 שקל (אני כמעט בטוח שזה כולל את נזק)

וחוץ מזה, פתחו פה הרבה נושאים על זה אז תעשה ח-י-פ-ו-ש :smile1:

פורסם
  • מחבר

אני מאמין שפתחו על זה נושאים, אבל אתה יודע, שוק המחירים הוא שוק דינאמי. מה שהיה נכון לפני חודש לא אומר שזה נכון לעכשיו, מבצעים שהיו פעם לא קימים היום והיום יש מבצעים אחרים. אני רוצה לדעת כמה זה עולה, ובאיזה מחיר (התחיבות).

פורסם

יש ב ynet טבלה עם כל הספקים והמחירים (ברור שיש קצת טעיויות) אבל זה יכול לתת לך מושג.

פורסם

פשוט תתחבר לאקטקום/012/013 . תתקשר לכולם ותראה מה הן מציעות.

נ.ב.

כבר יומיים אני מנסה להתנתק מבזק בינלאומי,אבל מעבירים אותי כל פעם מאחד לשני ובנתיים אני עדיין תקוע איתם. מישהו מכיר דרך קצרה להבהיר להם שאתה רק רוצה להתנתק מהם?

פורסם
  • מחבר

אם הם לא מנתקים אותך, תנתק את עצמך. תפסיק את הוראת הקבע שלך או הדרך שבה אתה משלם

אבל לפני שאתה עושה את זה תודיע להם שזה מה שהולך לקרות.

חוצפה של החברות...

פורסם

99 שקל סגור עניין ספק + שרת

פורסם

אני משלם לבזק בינלאומי 40 ולבזק 60

1.5

96

ADSL

יניב

פורסם
  • מחבר

קומבינה או מחיר ראסמי?

תקן אותי טאם אני טועה, 96 זה מהירות העלאה?

פורסם

מעורב ;)

בזק זה מחיר רגיל... אם אני לא טועה התחייבות לשנה, בלי איומים וכו'...

ובזק בינלאומי קצת התעקשות... והם מורידים לך ל 1.5\96

כן 96 זה העלאה

זה אומר בתכלס 12KB

והורדה קצת יותר מ 180KB זה 1.5

יניב

פורסם

למה הורדה על 180? אני מוריד בסביבות 200 אפילו כשאימיול פתוח

פורסם

אני בספק האמת... אם יש לך 1.5M אין מצב שאתה מוריד יותר מ 1500\8=187.5...

אלא אם כן הרחיבו לך את המהירות או משהו כזה ואתה לא יודע... או שהתוכנה שלך מזייפת... תבדוק עם DAP. ולא את המהירות של השנייה הראשונה של ההורדה... אלא אחרי שהמהירות מתייצבת

יניב

פורסם

לא הגיוני פיזית - הגבלת קו ע"י בזק והגבלת ספק - מהירות של מגה וחצי זה 1500\8 = 187.5 KBps מקסימום.

:lamer:

בכל מקרה - אני מעדיף כבלים כתשתית עם Upload בסיסי של 128kpbs בחיבור מגה וחצי  :nixweiss: ::)

פורסם

אתה צודק, אין ספק שעדיף 128... אני באמת שואל את עצמי למה אני תקוע עם 96... אבל לא משנה

יש כבר חבילות של 150 בבזק עם 1.5... רק צריך לחכות כמה חודשים שהמחיר ירד... אולי שנה

יניב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים