פורסם 2002 במאי 3123 שנים אני קונה מחשב חדש בעל כרטיס קול Creative Sound Blaster Audigy Gamerשזה כרטיס בין הטובים בשוק כיום.בקיצור אני רוצה לקנות גם רמקולים של 5.1 (5 רמקולים + סאבוואפר)שמתי עין על הרמקולים Cretive Inpire 5.1 5300שבאתר החברה אומרים שהרמקולים האלה עם שילוב של הכרטיס קול זה סאונד טוב מאודאבל כל רמקול זה Watt RMS 6והסאבוואפר 18 Watt RMSזה לא נמוך מדי???יהיה לי צלילים גבוהים?
פורסם 2002 במאי 3123 שנים זה די מקובל ההספקים האלה (הם נמוכים מאד אבל ככה זה).תקנה במקום ה S.B את ההרקולס XP המעולה .אני ממליץ ממש בחום , יש לי אותו והוא ממש פצצצצצצצה ההההה , השכנים מכל הרחוב יכולים להעיד !!! ;D
פורסם 2002 במאי 3123 שנים זה די מקובל ההספקים האלה (הם נמוכים מאד אבל ככה זה).תקנה במקום ה S.B את ההרקולס XP המעולה .אני ממליץ ממש בחום , יש לי אותו והוא ממש פצצצצצצצה ההההה , השכנים מכל הרחוב יכולים להעיד !!! ;Dמחזק את דבריו...הסט הספציפי של קריאייטיב נחשב לטוב יחסית... ההספק קצת חלש אבל השאלה עד כמה זה חשוב לך.
פורסם 2002 במאי 3123 שנים באותה מידה גם מערכת קולנוע ביתי רגילה יכולה להתחבר למחשב. אז תבדוק את האופציה הזוואם Money is no object אז היית ממליץ על ה 5.1 של KLIPSCH
פורסם 2002 במאי 3123 שנים lolklipshאם אתה גר בסביון או מכבים או משהו... אז תקנה קליפש...אני מציע גם את הxps 510 של hercules הם באיכות פחותה מatp אבל בדי מעט, טיפה יותר מתחתיים...אבל מאוד מומלצים... והם גם ממש זולים... atp 3 יקר יותר מהם...כמובן שהם גם כולם נתלים על הקירות וכדומה בקלות... לי הם לא עשו שום בעיות
פורסם 2002 במאי 3123 שנים lolklipshאם אתה גר בסביון או מכבים או משהו... אז תקנה קליפש...אני מציע גם את הxps 510 של hercules הם באיכות פחותה מatp אבל בדי מעט, טיפה יותר מתחתיים...אבל מאוד מומלצים... והם גם ממש זולים... atp 3 יקר יותר מהם...כמובן שהם גם כולם נתלים על הקירות וכדומה בקלות... לי הם לא עשו שום בעיותיצא לי לשמוע את ה XPS 510, ז ו ו ע ה ! ! !
פורסם 2002 במאי 3123 שנים אני הייתי ממליץ לך על hercules xps 510 רמקולים פ33ה ! וגם הכרטיס קול מצוין hercules game theater xp וזה שהוא בא עם חיצוני מאוד עוזר
פורסם 2002 במאי 3123 שנים lolklipshאם אתה גר בסביון או מכבים או משהו... אז תקנה קליפש...אני מציע גם את הxps 510 של hercules הם באיכות פחותה מatp אבל בדי מעט, טיפה יותר מתחתיים...אבל מאוד מומלצים... והם גם ממש זולים... atp 3 יקר יותר מהם...כמובן שהם גם כולם נתלים על הקירות וכדומה בקלות... לי הם לא עשו שום בעיותיצא לי לשמוע את ה XPS 510, ז ו ו ע ה ! ! !מחזק את דבריו...לי יש את ה 5.1 של אזטק והם מצוינים (עוצמה סוף הדרך ואיכות גבוהה).
פורסם 2002 במאי 3123 שנים זה די מקובל ההספקים האלה (הם נמוכים מאד אבל ככה זה).תקנה במקום ה S.B את ההרקולס XP המעולה .אני ממליץ ממש בחום , יש לי אותו והוא ממש פצצצצצצצה ההההה , השכנים מכל הרחוב יכולים להעיד !!! ;Dמחזק את דבריו...הסט הספציפי של קריאייטיב נחשב לטוב יחסית... ההספק קצת חלש אבל השאלה עד כמה זה חשוב לך.אני לא רוצה להרעיד את העלוםפשוט שיהיה לי בחדר סגור סאונד טוב (דיי חזק אבל לא מאוד)למשחקים, מוזיקה, סרטיםוזה מה שאני צריך
פורסם 2002 במאי 3123 שנים יש לו גם איכות קול טובה יותר לא רק כוח.....וחוץ מזה יש לו את הראק החיצוני המגניב
פורסם 2002 במאי 3123 שנים אניני סאונד (בלי להגזים), יסכימו בפה אחד שה XPS 510 פשוט סט רמקולים לא איכותי בכלל בכלל.
פורסם 2002 ביוני 123 שנים אז לא עניתם לי עדייןללכת על הרמקוליםCreative Inspire 5.1???אני פשוט רוצה צליל טוב (לא להפציץ) ושלא יהיה מאוד מאוד חלשותעזבו את הכרטיס קולאני לא הולך על הרקולסאני כבר סגור עלCreative Sound Blaster Audigy
פורסם 2002 ביוני 223 שנים יש לי את ה GAME THEATER XP ורמקולים INSPIRE 5300 הסאונד נהדר ואני לא משתמש אפילו בחצי מהעוצמה ואישתי צועקת להוריד את הווליום.אך עם כל הכבוד לכל אלה שנותנים עצות יש חוסר התאמה בין הכרטיס לסט הכבלים שמגיע עם הרמקולים, כלומר על מנת להפעיל את ה SUB וה CENTER יש לקנות בנפרד כבל נוסף!!! את זה שום "יועץ" לא אומר לך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.