פורסם 2002 במאי 3123 שנים המעבד שלי 1.33 TUNDERBIRD, נשרף היום לגמרי,כנראה בגלל ישיבה לא טובה של המאוורר עליו,השאלה אם יש אחריות על מעבד במצב כזה!??תודה...
פורסם 2002 במאי 3123 שנים מחבר דרך איזה חברה בהרצליה... אין מצב לפנות ישירות ליבואן ? ראיתי עליו בתחתית (השחורה )- את שם חברת AZTEC, אבל לא מהם קניתי... פשוט החברה שקניתי מהם נמצאים רחוק ממני.
פורסם 2002 במאי 3123 שנים לא, דווקא על המעבד הזה לא עשיתי OVERCLOCK, סתם המאוור היה בעיתי.אז נראה לי שמגיע לך אחריות אבל לא בטוח
פורסם 2002 במאי 3123 שנים מחבר איך אפשר לדעת כמה שנים אחריות? אני חושב 3 שנים,על המדבקה מאחורה כתוב רק התאריך בו קניתי את במעבד...מאוורר פשוט של AMD היה לי על המעבד הזה... מהירות 5400לא משהו מיקצועי.
פורסם 2002 במאי 3123 שנים מחבר מה אתם אומרים, אפשר לפנות ישר אליהם לנסות להחליף,או שחייב לפנות לחברה שממנה הוא ניקנה!?
פורסם 2002 במאי 3123 שנים מה אתם אומרים, אפשר לפנות ישר אליהם לנסות להחליף,או שחייב לפנות לחברה שממנה הוא ניקנה!?לאזטק, כי החנות תפנה אלהם בכול מקרה, ככה שרק תעשה דרך קיצור.
פורסם 2002 במאי 3123 שנים תלך ישירות לאזטק הם אנשים טובים יחליפו לך או יתנו לך XP1600 בהנחה גדולה.אל תגיד שום דבר שלא ישאלו אותך !!!!!תגיד שלום באתי להחליף מעבד שהתקלקל !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ישאלו מה קרה תגיד שאתה לא טכנאי ואין לך מושג .
פורסם 2002 במאי 3123 שנים אחי!עם יש לך מדבקה על המעבד! של aztecהיא צריה להיראות משהו כמו AZ וכמה מספרים אחרי זה!תתקשר לאזטק תבדוק אם יש להם אותו במלאי!לך לשם תגיד להם שאתה לא יודע מה קרה יחליפו לך אותו על המקום!
פורסם 2002 במאי 3123 שנים מחבר ואלה תודה !, אני הולך לשם יום ראשון על הבוקר,להיות סופשבוע בלי המחשב זה כבר יותר מדי...יש לכם מושג איפו הם נמצאים??המעבד נראה שרוף קצת למטה, ממש שחור, אני פשוט יגידשהרחתי משהו לא טוב, קראתי לטכנאי, והוא הוציא לי את המעבד ואמר שהוא התקלקל...תודה.!
פורסם 2002 במאי 3123 שנים תגיד פשוט שהמעבד נשרף, בלי בבל"ט.ויענו תהיה חכם ("עשית אוברקלוקינג?" "לא")ד"א, הם לא היו מזהים את זה גם אם כן היית עושה אוברקלוקינג...ויכול להיות שאם תפנה ישירות אליהם, הם יגידו לך לפנות לחנות (ככה זה כמעט בכל היבואנים, גם אצל אזטק מניסיון שלי איתם לגבי משהו אחר)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.