פורסם 2004 באוקטובר 1821 שנים יש לגיסי מחשב AMD 2500 ( אני באמת לא זוכר את דגם הלוח ) ישנה תופעה משונה כאשר ישנה נפילת מתח או הפסקת חשמל המחשב לא עולה לכן יש להכנס אליו לביוס ולשנות את ה SATA מ RAID ל BASE ואז הכל מסתדר.השאלה שלי למה תופעה כזאת קורת ? ואיך ניתן לפתור אותה ? ....הביוס לא אמור לשמור על הגדרותיו?
פורסם 2004 באוקטובר 1821 שנים נשמע כמו בעיה בבטריה שעל הלוח אםהסיבה שאתה צריך לשנות את זה כל פעם היא כנראה שכל פעם שהמחשב לא מקבל חשמל כל ההגדרות ב-CMOS נמחקות כי הוא לא מקבל חשמל. זו יכולה להיות בטריה לא תקינה או לוח לא תקין.
פורסם 2004 באוקטובר 1921 שנים מחבר לא כל כך נראה לי בעיה של סוללה מכיון שכל שאר ההגדרות נשארות .....יכול להיות לוח ? ? ? ? :s05:
פורסם 2004 באוקטובר 1921 שנים שאר ההגדרות שלו נישארות כי הם ברירת מחדל לפי מה שקבע היצרן, אז ככה שלא משנה כמה הפסקות חשמל יהיו הם תמיד ישארו על ההגדרות האלה אחרי שתהיה הפסקת חשמלשמע, אם יש לך אפשרות ליבדוק את העומצה של הסוללה בטסטר כזה אז תיבדוק
פורסם 2004 באוקטובר 1921 שנים אני לא מבין מה קשור SATA להפסקות חשמל.בכל מקרה יש בביוס הגדרות מה לעשות במקרה של הפסקת חשמל. בדרך כלל בקטע של Power או משהו דומה. אתה יכול לבחור האם אתה רוצה שהמחשב יעלה לאחר הפסקת חשמל או לא.אנשים מסוימים מעדיפים שהמחשב לא יעלה מכיוון שאם יש ערב של הפרעות חשמל אז הוא יעלה וירד כמו יו יו עד שידפק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.