פורסם 2004 באוקטובר 1820 שנים זרקו אותי מהמסוק על גבעה כזו שיש מפל ממנה ואין שום אפשרות לרדת ממנה כי זה גבוה.מה אני אמור לעשות שם?
פורסם 2004 באוקטובר 1820 שנים תיפול מהמפל ומשיך לשחות בנהר... תשאר כמה שיותר נמוך כל הזמן ותמנע ממלחמה.
פורסם 2004 באוקטובר 2220 שנים זה מוזר... אל תפצע בכלל מהטרייג'ן ואז תקפוץ. זה מה שאני עשיתי וזה עבד מצוין
פורסם 2004 באוקטובר 2320 שנים יש לך שם איך שאתה מתעורר, M16 עם 3 כדורים במחסנית.אם תירה ליצור בראש, ה 3 כדורים יספיקו כדי לחסל אותו.אח"כ תקפוץ לבריכה הקטנה שבתחתית המפל.שחה נמוך במורד הנהר.תתזמן את היציאה שלך נכון מהמים, ותתחיל לרוץ כמו משוגע לכיוון מסוק נטוש בהמשך.HF
פורסם 2004 באוקטובר 2320 שנים אני לא אפתח ת'רד חדש .... אני נמצא בשלב שב אני תקוע בתוך בניין, האוג'קטיב שלי זה GET OUT OF THE BUILDINGאני מגיע למבנה שבו יש רק נפילה ארוכה ארוכה וסולמות ...... אני הבנתי שיש חצי קומה עם דלת ואני נכנס בדלת וזוחל דרך תעלות אורור אבל זה ממש לא מוביל לשום מקום.איך אנ עובר לכל הרוחות ?????
פורסם 2004 באוקטובר 2520 שנים יש לי הצעה בשבילכם... לכו ל www.gamefaqs.comתמצאו איזה WALKTHROUGH שיעזור לכם וזהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.