פורסם 2004 באוקטובר 1821 שנים אני מחובר לאינטרנט מהיר בכבלים דרך ברק ויש לי חייגן שאני מחייג ומתחבר דרכו לאינטרנט.הבעיה שלי היא שאם האינטרנט מתנתק ולא משנה מאיזה סיבה אז אני צריך להיות מול המחשב כדי ללחוץ על החייגן ולהתחבר שוב לאינטרנט.אין תוכנה או כל דבר אחר שיכול לבצע את ההתחברות מחדש לאינטרנט באופן אוטומטי?!אולי יש דרך אחרת להתחבר לאינטרנט בלי החייגן של ברק?!זה בעיה כי לפעמים אני משאיר את המחשב כמה ימים פתוח כשאני לא בבית כדי שהוא יוריד לי דברים ואני חוזר ומגלה שכמה שעות אחרי שיצאתי מהבית האינטרנט התנתק...יש למישהו רעיון?!
פורסם 2004 באוקטובר 1821 שנים מאחר שיש לי נתב אז הוא עושה לי את כל העבודה ככה שאני לא זוכר בדיוק,אבל אני כן זוכר שבמאפיינים של החייגן,אתה יכול להגדיר לו שינסה להתחבר כל X שניות במשך X פעמים.
פורסם 2004 באוקטובר 1821 שנים מחבר אבל אני כן זוכר שבמאפיינים של החייגן,אתה יכול להגדיר לו שינסה להתחבר כל X שניות במשך X פעמיםאין כאלה הגדרות החייגן, אין בחייגן שום דבר שמזכיר אפשרות של התחברות מחדש...
פורסם 2004 באוקטובר 1821 שנים מחבר אנחנו כנראה לא מדברים על אותו חייגןהחייגן שמקבלים מברק הוא בכלל בעברית
פורסם 2004 באוקטובר 1821 שנים יש תוכנה מעולה שנקראת Rascal אני משתמש בה המון היא חייגן לדל סוגי האינטרנט וברגע שיש ניתוק הוא מתחבר שוב לבד.יש לי את התוכנה החדשה ביותר כולל קראק אם אתה רוצה אני ישלך לך את זה יש לך אייסי מסנגר?מומלץ מאוד!!!!
פורסם 2004 באוקטובר 1821 שנים מחבר יש תוכנה מעולה שנקראת Rascal אני משתמש בה המון היא חייגן לדל סוגי האינטרנט וברגע שיש ניתוק הוא מתחבר שוב לבד.התוכנה הזאת טובה גם לחייגן אינטרנט מהיר בכבלים?!כי אם כן אז אני אשמח אם תוכל לשלוח לי אותה ואת הקראק שלה אלי לכתובת:silione@gmail.com
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.