עבור לתוכן

צריך עזרה ב-DOOM 3 - אולי פיספסתי את ה-BFG

Featured Replies

פורסם

הי,

הגעתי אתמול בערב ל-Delta Labs 4, ואני פוגש די בהתחלה שלו זוג מפלצות גדולות קשוחות מאוד (שמגיחות מתוך וורטקס).

עכשיו, נדמה לי שמצאתי לאחרונה Cells של BFG, אבל אין לי עדיין את הנשק (יש לי כבר את כל השאר חוץ ממנו ומה-soulcube).

הייתי כבר אמור למצוא את ה-BFG? באיזה שלב? אם כן, זה מסביר למה אני מתקשה לרסק אותם.

תודה,

אופיר.

פורסם

גם אני השגתי את ה-BFG בשלב מאוחר מאוד... אם אני לא טועה, אחרי הגיהינום בכלל.

פורסם

חחחחחח אתה לא תחמיץ אותו אל תדאג..... :)

ןאת הסול קיוב אתה גם לא תאמין לי.

פורסם

SEARCH יש דיון של 136 עמודים על DOOM

פורסם

אחרי גיהנום תקבל...אחרי המפלצת הענקית ששומרת על הגיהנום אם אני זוכר טוב

פורסם

*ספויילר

*

אחרי הגיהינום מקבלים את הסול-קיוב, לא את ה-BFG.

פורסם

צודק סליחה טעות שלי.

אבל אני זוכר שאחרי איזה בוס ענק כזה מקבלים אותו.

פורסם

*ספויילר*

אתה בהחלט צודק. ;)

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות...

לא חיפשתי ב-thread הענק על דום 3 מחשש לספויילרים, וגם כי זה בלתי אפשרי בעליל (גדול מדיי).

*** ספויילר ***

אני חושב שאתם אולי טועים לגבי ה-BFG. עברתי את השלב שהייתי בו (Delta Labs 4), הגעתי למקום חם וחשוך (וואו, הגיהנום מדהים...), ושמה מצאתי לראשונה את ה-BFG, בלי שום דאווינים, סתם זרוק איפושהו. זה הגיוני? אתם בטוחים שלא הייתי אמור להתקל בו קודם? חשבתי שאולי הנשק הזה קשור למדען הטוב ולחייל המרין המאבטח שלו. מקסימום אני אתקל אותם שוב כשאני אחזור, למפגש מחזור מרגש ;D

לגבי ה-soulcube - צודקים, חשבתי שאני אמור להשיג אותו לפני שאני מגיע לגהנום, אבל לא. מזל שאפשר למצוא בגיהנום כל כך הרבה נשק אנושי :)

עכשיו אני שובר את הראש על מפלצת סופר ענקית בגיהנום. ניסיתי לחסל את ה"שומרים" שלה (המעופפים המאירים) אבל הם נוצרים מחדש, אני מחפש את החולשה (חשבתי שצריך להרוג אותם כדי שהיא תהיה פגיעה).

חודש הבא - HL2, הכנתי כבר ערימת מזומנים...

אופיר

פורסם

אם משהו הצליח לחסל את המפלצת עם 3 השומרים המאירים, אני אשמח לקבל מידע איך, כי אני כבר התייאשתי.

אני מחסל את השומרים והוא מייצר חדשים כל הזמן... בזמן שהוא מייצר חדשים אני יורה בו טילים אבל זה לא עוזר הוא פשוט מסרב למות.

אני רוצה לדעת איל לחסל אותו.

פורסם

את ה soulcube קיבלתי עוד לפני אלפא לאב 4 !

פורסם

יש אחד הרבה הרבה לפני גיהנום, באחד המשרדים. של אחראי האבטחה, מוצאים את ההשמעה הקולית שאומרת את הקוד שלו די בתחילת המשחק. בתוך אותו PDA יש גם אימייל שאומר את הקוד האמיתי לדלת שלו. אפשר בבירור לראות את הBFG דרך החלון של אותו משרד כשעוברים דרכו. אני מצטער שאני לא זוכר עוד פרטים, אבל שיחקתי בזה פעם אחת והעפתי... לא אהבתי כל כך.

פורסם

יש אחד הרבה הרבה לפני גיהנום, באחד המשרדים. של אחראי האבטחה, מוצאים את ההשמעה הקולית שאומרת את הקוד שלו די בתחילת המשחק. בתוך אותו PDA יש גם אימייל שאומר את הקוד האמיתי לדלת שלו. אפשר בבירור לראות את הBFG דרך החלון של אותו משרד כשעוברים דרכו. אני מצטער שאני לא זוכר עוד פרטים, אבל שיחקתי בזה פעם אחת והעפתי... לא אהבתי כל כך.

פאק..

זה היה החדר היחיד שלא הצלחתי להכנס אליו... זה בדלתא לאבז, נדמה לי ש-2.

לא חשבתי שקוד עשוי להיות ב-PDA עתיק מתחילת המשחק... אני אנסה בהזדמנות. תודה! זה היה יכול להקל עלי רגע לפני הגהנום....

אופיר

פורסם

אני ניסיתי להיכנס לשם ולא הצלחתי אז השגתי את ה-BFG בשלב מאוחר יותר...

בכל אופן, את המפלצת עם המאירים (לא שומרים! מאירים!) הורגים כך - מחסלים את המאירים (הרי המפלצת עיוורת, אז הם מאירים עליך והמפלצת איכשהו שמה לב לזה ומתקדמת לכיוונך...), ויורים במפלצת בנשק חזק במיוחד כשנוצר אור כחול (ז"א כשהמפלצת מייצרת עוד מאירים).

ככה המפלצת מתה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים