עבור לתוכן

איזה חלקים לקנות לעסק שירותי מחשב?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני בדיוק בשלב הסופי של פתיחת עסק מורשה למתן שירותי מחשב.

המטרה שלי להתרכז בעיקר בתיקונים ושירותים ופחות במכירת מחשבים.

כדי להתחיל לעבוד הוצאתי פליירים מגנטים ועוד ואני מוכן ומזומן רק חסר לי סחורה..פתחתי אצל מור לי,חיון וסידי לוג

חשבונות דילר וכעת אני מבקש את עזרתכם ונסיונכם מה לקנות בתור התחלה לדוגמא:שלושה צורבים 5 ספקי כוח,זכרונות,תוכנות..?

אם תוכלו לפרט לי פה למה מנסיונכם יש יותר ביקוש והסתברות שיתקלקל ולמה פחות,וכמה יחידות כול פריט. התקציב הוא כ- 5000 אך אין צורך לבזבז את כולו,תודה מראש לכול מי שמגיב ותורם :kopfpatsch:

פורסם

דבר שנוטה להתקלקל הרבה

1 ספקי כוח גנריים נשרפים מהר. (תקנה של HEC או ו איזה 2 איכותיים יותר יקרים ותסביר לאנשים שספק איכותי במקרה וישרף הוא לא יפגע בחלקי המחשב האחרים )

2. הרדיסיקים . ( בטח יבואו לך כאלו עם הרדיסיקים ישנים שבקושי נושמים )

3 לוחות אם \מעבדים (אבל זה בטח לא תחליף להם אלא תמליץ להם ללכת לחנות ולקנות שם מעבד .)

4 זיכרונות "

5 כרטיס מסך "

6 סידי או צורב ...דברים זולים שתוכל להחליף להם.

תראה תקנה כמה מעבדים וזיכרונות . שנגיד יש מחשב שלא עובד והם טוענים שזה ה מעבד או הזיכרון אז תוכל לשים מעבד או זיכרון תקין ולבדוק שהכל בסדר וזאת לא בעיה במעבד או זיכרון . (כנל לגבי כרטיס המסך)

זהו , קנה כמה ספקים , וכמה הרדיסיקים עם הולך העסק טוב אז תתחילט לאט לאט אולי גם למכור לוחות לאנשים...

רק דבר אחד אני מבקש , אל תיהיה איזה "טכנאי" עכשיו ותמליץ לכל אחד אינטל...ותשים להם ספקים גנריים שיפרו להם ויבואו לך כל יומיים.

תיהיה הוגן אם האנשים , תלמד מזיג זג , הם אומנם יקרים אבל העסק שלהם מאוד מצליח כי אכפת להם מהאנשים והם אף פעם לא מאכזבים .

:xyxthumbs:

בהצלחה.

פורסם

כמה מאווררים לשיפור זרימה במארזים ומאווררים קטנים לציפסטים וכרטיסי מסך. בנדים - חבילה. כרטיס רשת. כמה כבלים מסוגים שונים. סוויטש. עכברים אופטיים ומקלדות לכל אלה שעדיין עובדים עם עכבר כדורי.

תתחיל בקטן. בהתחלה תרוץ קצת יותר לחנויות. עם הזמן אם תשמור רישום מדוייק תלמד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים