פורסם 2004 באוקטובר 1821 שנים שלום לכולם אני בדיוק בשלב הסופי של פתיחת עסק מורשה למתן שירותי מחשב. המטרה שלי להתרכז בעיקר בתיקונים ושירותים ופחות במכירת מחשבים. כדי להתחיל לעבוד הוצאתי פליירים מגנטים ועוד ואני מוכן ומזומן רק חסר לי סחורה..פתחתי אצל מור לי,חיון וסידי לוג חשבונות דילר וכעת אני מבקש את עזרתכם ונסיונכם מה לקנות בתור התחלה לדוגמא:שלושה צורבים 5 ספקי כוח,זכרונות,תוכנות..? אם תוכלו לפרט לי פה למה מנסיונכם יש יותר ביקוש והסתברות שיתקלקל ולמה פחות,וכמה יחידות כול פריט. התקציב הוא כ- 5000 אך אין צורך לבזבז את כולו,תודה מראש לכול מי שמגיב ותורם
פורסם 2004 באוקטובר 1821 שנים דבר שנוטה להתקלקל הרבה 1 ספקי כוח גנריים נשרפים מהר. (תקנה של HEC או ו איזה 2 איכותיים יותר יקרים ותסביר לאנשים שספק איכותי במקרה וישרף הוא לא יפגע בחלקי המחשב האחרים ) 2. הרדיסיקים . ( בטח יבואו לך כאלו עם הרדיסיקים ישנים שבקושי נושמים ) 3 לוחות אם \מעבדים (אבל זה בטח לא תחליף להם אלא תמליץ להם ללכת לחנות ולקנות שם מעבד .) 4 זיכרונות " 5 כרטיס מסך " 6 סידי או צורב ...דברים זולים שתוכל להחליף להם. תראה תקנה כמה מעבדים וזיכרונות . שנגיד יש מחשב שלא עובד והם טוענים שזה ה מעבד או הזיכרון אז תוכל לשים מעבד או זיכרון תקין ולבדוק שהכל בסדר וזאת לא בעיה במעבד או זיכרון . (כנל לגבי כרטיס המסך) זהו , קנה כמה ספקים , וכמה הרדיסיקים עם הולך העסק טוב אז תתחילט לאט לאט אולי גם למכור לוחות לאנשים... רק דבר אחד אני מבקש , אל תיהיה איזה "טכנאי" עכשיו ותמליץ לכל אחד אינטל...ותשים להם ספקים גנריים שיפרו להם ויבואו לך כל יומיים. תיהיה הוגן אם האנשים , תלמד מזיג זג , הם אומנם יקרים אבל העסק שלהם מאוד מצליח כי אכפת להם מהאנשים והם אף פעם לא מאכזבים . בהצלחה.
פורסם 2004 באוקטובר 1821 שנים משטח עבודה אנטי סטטי אם יש לך מעבדהספקי כח (גם ג'נריים בשביל אנשים קמצנים וגם משהו יותר איכותי כמו HEC או TT).צורביםמאווררים למעבדים/למארזמקלדות ועכברים (מיקרוסופט בעיקר זה מה שבד"כ אנשים רוצים)זיכרונות - אבל את המינימום האפשרי כי המחירים משתנים והאחריות פגהלחצן RJ45, כבל רשת והראשים של הכבלדיסקים של אנטיוירוס (חוקיים יעלו לך 10-15$ כ"א, לרוב האנשים אין ואפשר למכור להם הרבה פעמים. זה לא מחיר ששווה לך להתקין פיראטי)דיסקים לצריבהדברים כמו מעבדים וכרטיסי מסך מומלץ לא להחזיק בגלל השינויים במחירים, רק לפי הזמנה או אם אתה יודע שהם ימכרו תוך שבוע.תחזיק איזה GF4 MX רק בשביל לאבחן תקלות אבל לא להחזיק סטוקים.תכין לעצמך דיסקים עם דרייברים וכל התוכנות החיוניות לטיפול במחשב.זה דבר שמתפתח עם הזמן כשאתה מגלה עוד ועוד דברים חשובים.
פורסם 2004 באוקטובר 1821 שנים לדעתי אל תקנה חלקים כי קודם כל אתה צריך לראות מה הלקוח רוצה כי חלק ירצו חלקים טובים ויקרים וחלק ירצו סתם שהמחשב יעבוד ורק אחר כך שאתה יודע מה הלקוח רוצה תזמין לו את החלק וכך לא תשאר עם חלקים שסתם יושבים וללא אחריות.(את זה אני יודע מהתכנאי שלי)תהיה הוגן ונחמד ומראה ידע (תן ללקוח הרגשה שאתה יודע בדיוק מה אתה עושה) ותתן מחירים זולים ואטרקטיביים והלקוח יחזור אליך.
פורסם 2004 באוקטובר 1821 שנים החומרים הבאים :ספק כןח גנרי 350 וואט או 300 ואט גם טוב 70 שקלזיכרון DDR 256 מחיר 270 שקלזיכרון SDRAM128 מחיר 170 שקלכרטיס מסך GF 4 מגה או 128 מגה מחיר 280 שקל עד 370 שקלכרטיס רשת 50 שקלקופסאת מיתוג KVM (לא חייב אבל רצוי למעבדה ) החל ממחיר 250 שקל X2 יציאותראוטר לעבודה באינטרנט לכמה מחשבים (לא חייב אבל רצוי למעבדה) 350 שקל ומעלה.המחירים הם בגדר המלצה בלבד יש עליות וירידות בהתאם לחנות שמוכרת יש גם מציאות באינטרנטוכמובן שלל תוכנות אנטי וירוס חומת אש תוכנות דיאגנוזה של המחשב כמו IDIA ותוכנות אנטי ספיי וסוסים טרויאנים.וכמובן XP וWIN 98 וחלונות 2000 שהפופלארי הוא הXP.בברכה זוהר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.