פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים אני חייב שם של שיר אחד שבתחנה של ה POP שאיזה זמרת שרה אותו והוא בסגנון פאנק לא מצאתי באף מקום סאונדטראק של המשחק או רשימת שירים אז מי שיכול לעזור שיעזור לי
פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים סאונדטראק יש רק לסרטים לא למשחקים : Song ArtistThe Sims 2 Theme - Mark MothersbaughShicka Zicka Soom - The Humble BrothersShun Me Out - John Cobbett360 - The Humble BrothersLove of Mine - Rock HendricksDance the Dawn - Kirk CaseyBanana Blaster - Ashely Adams http://thesims2.ea.com/getcoolstuff/index.php
פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים מחבר לא מוצא בשום מקום איפה להוריד אותם.. יש לך איזה אתר או משהו? אה לא ראיתי שיש שם הורדה.. תודה אין דווקא השיר הזה לא שם, מישהו יודע???
פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים תחפש בתיקיה שבה מותקנת המשחק תסיומות האלה mpc/snd/mp3/wav/vox/oggרשום *.סיומת בחיפוש לדוגמא wav.*לפני שאתה מתחיל לחפש כנס לmore advanced optionsסמן search hidden files and folders,search subfolders
פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים מחבר תחפש בתיקיה שבה מותקנת המשחק תסיומות האלה mpc/snd/mp3/wav/vox/oggרשום *.סיומת בחיפוש לדוגמא wav.*לפני שאתה מתחיל לחפש כנס לmore advanced optionsסמן search hidden files and folders,search subfoldersאין, זה קבצים:package.שרק המשחק יכול לפתוח אותם
פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים זה לא בטוח זה יכול להיות cab/rar/zip וכו אם סיומת אחרת ,פתח winrar וגרור לשם תראה אם פותח
פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים וואו אהבתי את המוזיקות מטלא מסימס 2ותחפש בתוכונת שיתוף יותר מעמיקות כגון סולסיק או אימיול
פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים מחבר אין אי אפשר לפתוח את זה בוינראר קוראים לקובץ pop.package ואם הייתי איך קוראים לשיר הייתי מוצא אותו אולי..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.