פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים סוף סוף קיבלתי את ה6800GT שלי ואני מתקין DOOM 3 ואחרי 20 דקות משחק ככה מופיעה לי הודעת שגיאה כזאת של ווינדוס (NOT RESPONDING......)מה לעשות.?
פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים כשהשגיאה מופיעה לך , מה רשום בפרטים הטכניים?(בד"כ רשום את שם הקובץ שגורם לבעיה)
פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים מחבר זאת שגיאת ווינדוס סטנדרטית,doom3.exe is not respondingsend error report don't sendעשיתי ריסטרט למחשב, וזה עדיין קורה .... :-[מה אתם אומרים?
פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים נו כן , תלחץ על הדוח שגיאות ותגיד לי איזה קובץ גורם לבעיה , רק ככה אפשר לדעתמה לעשות(למרות שאני חושב שאני יודע איזה קובץ זה , אבל לא צריך לנחש...)
פורסם 2004 באוקטובר 1821 שנים אני לא יודע מה הבעיה אבל נסה דרייברים אחרים או הכי חדשים או תתקין את ה DX הכי חדש 9c עם אין.
פורסם 2004 באוקטובר 1821 שנים גם לי יש בדיוק את אותה בעיה, בעע.פתחתי דיון אחר גם בנושא הזה ואמרו לי לכבות את הפיירוול אבל זה לא עזר..
פורסם 2004 באוקטובר 1821 שנים מחבר אם אתה מתכוון לזה שאני ילחץ על SEND ואז זה יפרט אז זה לא פותח כלום אחי...או שהתכוונת למשהו אחר?
פורסם 2004 באוקטובר 1821 שנים יש SEND וצריך להיות גם DETAIL... תלחץ על DETAIL ותעלה לכאן תמונת מסך !!
פורסם 2004 באוקטובר 1821 שנים יש לבחור בין או "Send error report" או "Don't send" מעל שניהם כתוב משהו בסגנון של "אם אתה רוצה לדעת את הסיבות לבעיה, לחץ כאן" לאחר שלחצתי נפתח החלון הזה - לזה התכוונתם? עזרה? מישהו?
פורסם 2004 באוקטובר 1821 שנים כן , זאת הייתה הכוונה.עכשיו תריץ חיפוש במחשב לקובץ gamex86.dll ותגיד לי היכן הוא ממוקם.
פורסם 2004 באוקטובר 1821 שנים למה?הבנתי שהקובץ מותקן דפוק אבל איך להתקין מחדש יעזור? למה שלא יהיה דפוק גם בפעם הבאה..?אתה מוכן לפרט טיפה על מה ולמה? אני לא ממש מבין..
פורסם 2004 באוקטובר 1821 שנים מחבר היי שכחתי להגיד לכם תודה, אז תודה!מה התקנה מחדש תיתן? אתה חושב שזה יפתור את הבעייה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.