עבור לתוכן

ה windows נדפק!!!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :)

במחשבי עומד win98 SE ויש בו מספר בעיות:

1.כול המשחקים והתוכנות לא עובדות(חוץ מהאינטרנט,icq והטלויזיה).

2.הבעיות קשורות ל directx שלא ממש רוצה לעלות - ניסיתי להתקין אותו מחדש אבל עדיין הוא לא עולה(הוא אומר שחסר לי קובץ בתקיית C:\WINDOWS\SYSTEM\Precopy - הוא זקוק לקובץ זה כדי לעלות,את הקובץ הזה הוא צריך להעתיק לתקיית system32/drivers ואז למחוק אותו אחרי שה directx כבר עלה).

3.בתקיית ה system32/drivers הצטברו לי 2 ג'יגה של קבצים ששמותיהם העיקריים הם GM.1-GM.999 ו portcls.1-portcls.999

בסך הכול בערך 2000 קבצים ששוקלים 2 ג'יגה - קבצים אלה קשורים לבעיות בסעיף 2.

4.כשה directx לבסוף עולה(אחרי שאני עושה ignore this file) אז המחשב עובד ממש לאט וכול 10 דקות הוא אומר לי שה base5.cab בתקיית C:\WINDOWS\SYSTEM\Precopy הוא פגום

הבעיות התחילו כשניסיתי להתקין דרייברים חדשים לכרטיס הקול שלי כדי ש GTA3 יעבוד(כרטיס הקול עובד ביחד עם הדרייברים החדשים) אבל איכשהו הדרייברים החדשים הרסו לי את הwindows(השערה)או שהם הרסו לי את ה directx והוא כבר לבד הרס לי את ה windows (השערה).

כשניסיתי להסיר את הדרייברים החדשים ולהתקין את הישנים ה directx עדיין לא עבד.

תשובות לבעיות צריכות להתקבל עד הערב כי אם אני לא ימצא פתרון עד הערב אז אני יעשה format ויתקין את windows מחדש(תהליך שפשוט אין לי כוח להשלימו).

בתקווה לפתרון :hi:

פורסם

אני אישית לא הייתי מנסה לסדר את זה אלא מפרמט ומתקין מחדש.

אפילו אם היינו יכולים לעזור לך בטח המחשב התמלא בהרבה קובצי זבל שרק יעשו בעיות

לכן בלב כבד עלי להציע לך לפרמט

פורסם
  • מחבר

1.אני מחכה לעוד תגובות!!!

2.אם כבר אני מפרמט אז איזה win אתם מציעים לי להתקין(חוץ מXP)

פורסם

א. אני בדעה של גונזלס..

ב. 2k with sp3.

פורסם

1. בוינדוס מתקנים בעיות ע"י התקנה מחדש\איתחול ;D

2. לינוקס

פורסם

למה לחכות לערב

כשאתה יכול לפרמט בבוקר

XP הכי טוב

פורסם

תעבור ל-xp ותשכח מהתקנה של windows כול שני וחמישי ,תשכח מה זה מסך כחול רק תצטייד בלפחות 256 זכרון וכרטיס מסך של

nvidia על מנת שתוכל להריץ משחקים.ועוד עצה תימנע מהתקין כול מיני תוכנות זבל שיש באינטרנט ויש המון ותתחזק את המחשב כמו

שצריך לדוגמא תשתמש ב-defrag פעם בחודשיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים