פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים יש לי ראוטר אלחותי של אלקטל ואני צריך שמישהו יעזור לי לפתור את בעיית הlowid בבקשה....
פורסם 2004 באוקטובר 1821 שנים מחבר כן בטח שאני יודע...יש לי ידע בזה...אני יודע שאני צריך להיגנס להגדרות ולפתוח את הפורטיםאבל מישהו דפק סיסמא שמה שאני לא יודע מהי...כלומר בכניסה להגדרות של הראוטר...יש מצב לעבור תססמא?
פורסם 2004 באוקטובר 1821 שנים מחבר דרך אגב בראוטר הקודם שהיה לי נצלחתי לעשות את זה ... אבל עכשיו יש סיסמא להיכנס לשם ואני לא יודע אותה...
פורסם 2004 באוקטובר 1821 שנים שווה לנסות את סיסמת ברירת המחדל של הראוטר (אם קיימת). חפש בחוברת הוראות, באתר היצרן או סתם בגוגל.אם זה לא עוזר לא נשאר ברירה אלה לעשות ריסט עצבני למודם עם החור הזה שיש מאחורי שצריך לדחוף לתוכו עט, רק קחו בחשבון שזה ימחק את כל ההגדרות שלו ותצטרכו להגדיר אותו מחדש.
פורסם 2004 באוקטובר 1921 שנים מחבר סליחה טעות שלי... הראוטר הוא של אדימקס...והצלחתי למצוא את הסיסמא..נ.ב זה היה אבא שלי ששם סיסמא וכמובן שאני מכיר את כל הססמאות שלו...שאלה::אחרי שאני פותח תפורטים אני יוצא מההגדרות והפורטים נפתחים או שצריך עוד משהו?
פורסם 2004 באוקטובר 1921 שנים מחבר מצטער על ההצקה...בזמן האחרון שאני מנסה להתחבר לאימיול(לפני שפתחתי תפורטים) קיבלתי תהודעה הבאה מרוב הסרסרים: Connection refused. Your IP is currently blacklisted.ובהגדרות של הראוטר אני צריך רק את הport fowadingואילו הvirtual server לא צריך לענין אותי...תקנו אותי אם אני טועה...
פורסם 2004 באוקטובר 1921 שנים תכנס ל Port Forwarding ותפתח את : TCP+UDP 4662-4675 TCP+UDP 5660-5680 ככה זה אצלי ואין לי lowid באף סרבר תהנה
פורסם 2004 באוקטובר 1921 שנים אחרי שאתה פותח פורטים אתה לא צריך לעשות כלום (אולי אתה תתנתק מהאינטרנט אבל אחרי שניה תתחבר) בזמן האחרון שאני מנסה להתחבר לאימיול(לפני שפתחתי תפורטים) קיבלתי תהודעה הבאה מרוב הסרסרים:Connection refused. Your IP is currently blacklisted כנראה עשית דברים אסורים \ השתמשת במוד לא חוקי, מה שנקרא leecher mod תנסה להתנתק מהאינטרנט על מנת להחליף אי פי, אם זה לא עוזר אז אין לי עצות ובהגדרות של הראוטר אני צריך רק את הport fowadingואילו הvirtual server לא צריך לענין אותי... port fowading - אם אתה רוצה לפתוח טווח מסויים של פורטים virtual server - לפתוח רק פורט בודד בהצלחה
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים מחבר תודה לא הצלחתי למרות שעשיתי בדיוק מה שאמרו לי פה וגם הסרתי את הפיירוול שהיה לי במחשב עוד שאלה... אולי צריך לפתוח את הפורט של הסרבר? כאילו ברשימת סרברים ליד כל מספר אייפי יש את מספר הפורט שדרכו הוא מתחבר... הגיוני?
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים I have the same router and all you need to do is open the relevant ports by using port forwarding.but you also need to check which ports youe Emule is using.One of the users told you to open specific ports, but if you are using a non official version of emule, it might be using other ports.First of all run your emule and check in the perferences which ports it is using.After that go to port forwarding and add those 2 ports.Dont forget to tell the router to which local IP to assign the port.If you are not sure about how to use the port forwarding ill try to help you with that too.Have a nice day
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים TCP 4661-4665TCP 4711 UDP 4672 ב-Virtual Serverשים לב שאתה מסמן את זה כ-enabled למעלה וזה מופיע לך אחרי זה עם V ברשימה.
פורסם 2004 באוקטובר 2921 שנים מחבר עשיתי בדיוק מה שאמרו לי פה ולא פעל! גם הסרתי את הפיירוואל שיש לי במחשב(שהיה לי ) אולי יש פיירוואל במודם?? אני מנסה לחשוב מה עוד יכול להכיל פיירוואל אבל לא עולה לי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.