עבור לתוכן

אפשר לנעול...תודה על העזרה שעזרה לי מאוד...;)

Featured Replies

פורסם

אוקי החלטתי כנראה ללכת על המארז ANTEC 1080B AMG שמגיע עם הספק המקורי ANTEC 430W TRUEPOWER שהספק לבד עולה 575 שקל והמארז לבד עולה 729 ושתיהם ביחד עולים 970 שקל בערך....

עכשיו השאלות שלי הם:

1) האם זה הגיוני שהמחיר של שתיהם ביחד הוא 970 לעומת זה שאת הספק לבד מוכרים ב-575 ואת המארז ב-700???

2) המארז הזה הוא מאלומיניום???

3) הספק כוח מגיע עם שני מאוררים???

4) איך הקירור של המארז???

5) האם הוא מתאים למחשב AMD ATHLON 3000+???

ואחרונה :

6) האם המארז ביחד עם הספק יותר טובים מהסופרטלנט+ספק אנטק 430???

תודה וסליחה על כל השאלות... ;)

שי ;)

פורסם

1. כן זה הגיוני, ובזיגזג תוכל למצוא אותו ב930 שקל כולל 3 מאוררי מארז

2. נדמה לי שלא, אל תתפוס אותי במילה (פשוט המילה אלומיניום לא מצויינת בשום דף ובדרך כלל זה דבר שמתלהבים ומזכירים במיוחד)

3. בדף היצרן מחוייבים לתת את גירסאת ה TRUEPOWER ובדף המוצר בחנות מצויין שמגיע ספק 430W, בקיצור הTRUEPOWER 430 מגיע עם 2 מאוררים

4. סביר פלוס

5. מתאים גם לסלרון 333MHZ במידה והוא בעל לוח ATX.. מתאים באותה מידה גם לFX53... בקיצור אין שום בעיה (:

6. עקרונית האנטק אמור להיות איכותי יותר, לדעתי הוא סתם יקר... אני אישית לא הייתי משקיע כל כך הרבה, אבל כל אחד והעדפות שלו

תתחדש (:

פורסם

הסופרטאלנט עשוי אלומיניום וחוץ מזה המארזים זהים לחלוטין

אני הייתי הולך על הסופרטאלנט...רק כשהרמתי אנרמקס זהה בגודל לסופרטאלנט של הבנתי כמה מארז יכול להיות כבד..

סתם חבל

פורסם

דווקא הסופרטלנט לא כזה כבד :\

הוא באמת עשוי אלומיניום והוא נוח והכל

ודרך אגב אתה יכול פשוט לקרוא לו "צ'יפטק" כי הם זהים (יצאו מאותו המפעל)

עקרונית שני המארזים מצויינים, לדעתי העיצוב של האנטק יפה יותר בפאנל הקדמי, אבל לסופרטלנט יש חלון (וגם בדגם עם החלון של האנטק לדעתי החלון קטן מידי)

בקיצור השיקולים הם שלך...

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה על התשובות המושקעות....

רק אם מישו יכול לוודא בבקשה אם זה אלומיניום או לא כי אם לא אז אני יעדיף את הסופרטאלנט שהוא מאלומיניום....

ובקשר למחיר יוצא לי אותו המחיר אנטק ב-970 או סופרטלנט-450 + ספק אנטק 575 שקל...בקיצר המחיר לא חשוב...

רק תגידו לי מי יותר טוב ואותו אני יקנה .... תודה רבה

אהה ועוד משו לאנטק יש 3 מאווררים ולסופרטאלנט יש 5 ...

עכשיו אופציה לכמה מאוררים יש לכל אחד מהם???

פורסם

בהחלט לא מאלומיניום

1.0mm SECC

http://www.antec.com/specs/plus_1080amg_spe.html

Material: 1mm SECC Steel

http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=11-129-115&depa=0

לשני המארזים מקום ל5 מאוררי 80MM (הסופרטלנט מגיע אם כל ה5 ,האנטק אם 3)

קראתי במספר דיונים שהמאוררים של הסופרטלנט רועשים,תעשה חיפוש

אם אתה מוכן להשקיע כל כך הרבה על הספק כוח אז לך על enermax noisetaker 470W EG475P-VE הוא הרבה יותר חזק בריילים עולה 90-110 שח יותר

פורסם
  • מחבר

יוו תודה אחי על המידע...

כלכך יקר ולא מאלומיניום...מה נסגר איתם...

טוב בקיצר נראה לי אני יוותר על המארז הזה ושמעתי גם שהוא רועש ואני לא מעוניין שיהיה לי יותר מדי רעש ...

כנראה אני ילך על מארז אחר אתם יכולים לנעול תנושא הזה למה כנראה שירדתי מהמארז הזה...

תודה לכל מי שעזר אני יחשוב על מארז אחר בינתים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים