עבור לתוכן

בעיה רצינית עם שתי המחשבים שלי..

Featured Replies

פורסם

אני יתחיל עם הבעיה של המחשב הראשי.

יש לי בעיה רצינית עם המחשב החדש שיותר (שהמפרט שלו בחתימה, ואני כרגע לא עובד עליו).

היום בצוהרים העכבר החליט לא לעבוד יותר, העכבר של לוג'יטק אופטי USB.

הבעיה בטוח לא בעכבר, כי אני משתמש בו עכשיו במחשב השני, ניסיתי גם לחבר לו עכבר טורי ישן של לוג'יטק, ועדיין המחשב לא רוצה הלפעיל את העכבר.

גם לוקח למחשב איזה 5 דקות להתאפס על עצמו ברגע שהוא מגיע לשולחן עבודה, ואז הוא מזהה לפעמים התקן USB שלא הוגדר, אבל אי אפשר להגדיר כלום.

מה שעוד יותר מוזר שהאור של העכבר נדלק לכל אורך הboot אבל ברגע שאני מגיע למסך של היוזר  שהוא מבקש ממני לבחור (שזה גם בעיה מעצבנת שהופיעה לי לאחרונה, ולא היה לי אותה עד לפני ארבעה ימים) האור ניכבה ועכבר ניראה מת.

מערכת הפעלה WinXP SP1.

הבעיה במחשב השני, שהיא גם מוזרה מאוד, שברגע שהמחשב מגיע לשלוחן עבודה, יש את המוזיקה המעצבנת של הפתיחה, ואז פתאום המוזיקה נקטעת באמצע, ואז אין יותר סאונד במחשב.

ואין שום בעיות התנגשות בהגדרות של הכרטיס קול גם במנהל התקנים .

המפרט של המחשב המקולל הזה (שאני משתמש בו עכשיו כי השני בקושי עובד).

Athlon Tbird 1.2

Asus A7c133 (הלוח הכי מעפן שפגשתי בחיים שלי).

Kingston 512MB PC133

Asus GF2 GTS

Aureal Vortex (כרטיס קול בגודל שתי אצבעות כיפכף)

10 Gig wD

win XP PRO (no SP)

המערכת הפעלה הותקנה אתמול, התקנתי את  הVia 4in1, אל תבקשו להוריד דריברים חדשים לכרטיס קול כי החברה מתה כבר שנים, והדיסק דריברים שבא עם הכרטיס תומך רק בWin 95\8\me.

והדריברים שעכשיו מוגדרים הם של הWin.

השמח עם תוכלו לעזור לי בהקדם האפשרי.

פורסם

במחשב הראשי שלך

אני יודע שזה נשמע מצחיק אבל זה ניראה כמו התקנה גרועה לדרייברים גרועים (שעשו להם מודינג) לכרטיס מסך

תנסה להסיר ולהתקין מחדש את הדרייברים (בגירסה האחרונה שלהם מהאתר של החברה )

כמובן אני ממליץ לך לעדכן Bios ללוח אם ..

פורסם
  • מחבר

שום מודינג ושום OC.

הכול על סטוק, עם טמפרטורה סבירה של המעבד.

כנראה הלוח מת לי לפני חצי שעה :bash::pissed:.

כבר לפני חצי שנה הכרטיס קול המובנה התפגר והתעצלתי ללכת להחליף את הלוח (פנדה), לפני חצי שעה חיברתי את הלוח, והוא מצליח לעבור את המסך הראשון של הפוסט אחת ל4 פעמים, וגם שהוא מצליח ולא נתקע על ההתחלה, הוא נתקע כמה שניות לפני לפני שהוא מתחיל לעלות את הWIn.

ניסיתי 4 הרדיסקים שונים, עם או בלי מערכת הפעלה עליהם, כבלים שונים.

אבל כלום הלוח מת..

מחר שאני יצתרך לקח רכבת לפנדה בשביל להחליף את הלוח, וכנראה אני יצתרך להשתמש במחשב השני שלי עוד הרבה זמן עד שאני יקבל את הלוח החדש.

נ.ב

התקנתי את הVia 4in1 גירסה 4.37 כי זה היה הגירסה הכי מעודכנת באתר של asus, מדובר בגירסה של שנת 2002.

וראיתי באתר של Via שיצאו דריברים הרבה יותר מתקדמים 4.4X, אבל בפירוט של הציפסטים הנתמכים לא מופיעה הצ'יפ סט שלי הKT133.

האם הדריברים היותר חדשים נתמכים על ידי הלוח שלי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים