פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים אני צריך המצלמה למארז טוב ויפההה היופי יותר חשוב לי ןחשוב לי שיהיה לו חלון שיהיה בצבע ושיהיה יפה בקיצר התקציב שלי 450 שקלחשבתי על אחד המארזים מ 3 המארזים של רידמקס מאתר פי סי קול
פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים ריידמקס לא רעים, אבל אם אפשר להוסיף עוד 40 שקל הייתי הולך על הצ'נברו החדש, שזוכה לשבחים בכל מקום:http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1761&catcode=310
פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים מחבר לא ממש אהבתי תעיצובלא ממש חשוב לי מארז עם שבחים וזרימות אוויר ודברים כאלהחשוב לי שהוא יהיה יפה ועם מקום להרבה מאוורים ועם חלון
פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים אם לא אכפת לך מאיכות וזרימת אוויר אלה רק מעיצוב מיוחד.. ריידמקס יספיק לך מעל ומעבר (: לא הבנתי מה הקטע עם ה"לא אכפת לי מזרימת האוויר, אבל שיהיה מקום להרבה מאוררים"... זה בשביל שתוכל למקם הרבה מאוררי לדים? : ???
פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים מחבר בידוקבמארז שיש לי עכשיו יש לי מקום למאורר אחדאז שלוש בשבילי זה הרבה מקוםועוד שאלה יש לרידמקס סקורפיו מקום למאורר בגג?
פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים יש לך מארז אלומיניום איכותי מאד של Supertalent ב-450 ש"ח ב-KSP. (ללא ספק כח)
פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים ועוד שאלה יש לרידמקס סקורפיו מקום למאורר בגג?לא, יש לו 4 מקדימה, 2 מאחורה ואחד בחלון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.