עבור לתוכן

מודינג MP3 לרכב

Featured Replies

פורסם

בולמי זעזועים...

• תגובות 75
  • צפיות 7.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזה שטויות רצות כאן איזה קשקושים...

לא צריך 220 לאוטו מה התחרפנתם?!

ולעניינינו: צריך לחבר באלגנטיות כמובן את ה- 12 וולט מהרכב ללוח אם ולכונן הקשיח ונגמר הסיפור כדי שלא ייגמר הכסף...

חמודי תקשיב ככה , ספק מקבל 220V נכון ? , הוא מוריד את המתח שהתקבל ל 12V שבמתח הזה עובדים כל הרכיבים במחשב.

אז אתה צריך מכשיר שיקבל 12 V ויעלה אותו ל 220 V ואז אליו לחבר את הספק , ספק זה לא סתם בישביל היופי אלה בכדי בדרך לשמור על יציבות המתח שלא ישרף לך כל המחשב .

אי אפשר לחבר סתם ככה את ההארד ואז כל שאר הדברים ב "אלגנטיות " למצבר של האוטו

פורסם
  • מחבר

איך בדיוק אני מבצע שליטה על המחשב דרך שלט רחוק ?

פורסם

איזה שטויות רצות כאן איזה קשקושים...

לא צריך 220 לאוטו מה התחרפנתם?!

ולעניינינו: צריך לחבר באלגנטיות כמובן את ה- 12 וולט מהרכב ללוח אם ולכונן הקשיח ונגמר הסיפור כדי שלא ייגמר הכסף...

הכל היה טוב ויפה אם כל המחשב היה מקבל 12 וולט בלבד.

על -12 וולט שמעת? 5v? אולי 3.3v? לא חסר מתחים שהספק מוציא, לא רק 12 וולט.

פורסם

הכל היה טוב ויפה אם כל המחשב היה מקבל 12 וולט בלבד.

על -12 וולט שמעת? 5v? אולי 3.3v? לא חסר מתחים שהספק מוציא, לא רק 12 וולט.

גם אז זה לא טוב ויפה

המתח באוטו נע בין 7 וולט ל18 וולט

אז גם אם תחבר לו משהו שצריך 12 וולט ככה ישירות הוא פשוט ישרף

איך בדיוק אני מבצע שליטה על המחשב דרך שלט רחוק ?

היה מדריך לא מזמן פה בפורום על בניית מקלט אינפרא תעיין בו

חוץ מזה אפשר דרך com ליצור שלט חוטי עם כפתורים זמניים ( רעיון לקמבן על ההגה כפתורים בשביל שליטה נוחה )

עוד רעיון שהעלו בmp3car ששכחתי לקלט זה הtouchpad של מחשבים ניידים

אתם יודעים המסך הקטן הזה שמשמש כעכבר במסכים ניידים? זה גם רעיון פצצה

ההארדיסק לא יהרס עם כל הקפיצות?

יש שיטות לחבר הארדיסק רגיל שאמורות למנוע מהדיסקיות להתנגש ( להעמיד אותו אנכית אם אני לא טועה ) אבל אני חושב שפשוט עדיף להביא הארדיסק נייד ולסגור עניין אלא אם יש לך הארדיסקים ספייר וכוח לבדוק כל כמה ימים שגיאות וסקטורים פגומים..

פורסם

מישהו רוצה לפתוח עסק MP3 לרכב???

תאכלס בואו כל הפורום נפתח עסק שיכניס קצת כסף לאתר כדי שהוא תמיד יוכל

להיות THE BEST!!!

גם אם לא הראשון שיסיים את המודינג הנ"ל פליזזזזז

שיכין מדריך!!!!

(רוצה להכין בשבתות כשאני יחזור מהצבא מעיין ריפוי ועיסוק :lol:)

פורסם

חחח נפתח סדנאת carpc :)

רק צריך מקום ותקציב וזהו חח

פורסם

אתם מדברים שטויות בעיקר בן... מה שצריך לעשות זה לקחת את ה- 12 וולט ולחבר אותו למייצב מסדרת 750 משהו... (כל מתח סריאל שונה) שהו רכיב 3 רגלים שמסדר הכל. מייצב שינויי מתח ונותן את המתח לפי הרכיב שקנית.

יש כאלו ל-5 וולט 3 וולט 5 וולט ויותר פשוט וקל לחבר לרכיב כזה מאשר להכניס ספק ענק !!!!!

ואני לומד להנדסת אלק' עם הנדסאי כבר ביד אז אל תלמדו אותי אלק' !!!!!!

פורסם

אתם מדברים שטויות בעיקר בן... מה שצריך לעשות זה לקחת את ה- 12 וולט ולחבר אותו למייצב מסדרת 750 משהו... (כל מתח סריאל שונה) שהו רכיב 3 רגלים שמסדר הכל. מייצב שינויי מתח ונותן את המתח לפי הרכיב שקנית.

יש כאלו ל-5 וולט 3 וולט 5 וולט ויותר פשוט וקל לחבר לרכיב כזה מאשר להכניס ספק ענק !!!!!

אחי אתה חי בסרטים רעים

לא סתם יש ספקים

אני לא מבין בזה אבל זה ממש לא לקחת מייצב פשוט ולחבר אותו והופה הכל פועל טוב ויפה

יש גם ספקים קטנים בגודל של חצי כרטיס pci

כמובן שהם עולים אקסטרה כסף

לדוגמא :

http://www.mp3car.com/products/pw-70a.html

פורסם
  • מחבר

האמת שאני חושב שזה מוציא חלק מהכיף לקנות הכל מוכן, מה שחייב לקנות אז קונים אם זה מסך שאי אפשר להשיג או ממיר מתח כלשהו אבל כמה שפחות להוציא כסף זה כל המטרה.

פורסם

לדוגמא רדיו דיסק שמספק מס' רב של מתחים לכל חלקי המעגל על מנת לספק איכות צליל גבוהה משתמש באותם מייצבי מתח אל תהיו נעולים על משהו אחד בגלל "שנולדתם" איתו תנסו קצת להיפתח לרעיונות מקוריים מהדברים הקטנים הללו נולדות החברות הגדולות הרי !

בהצלחה !!

פורסם

אולי, אבל בתוך רדיו דיסק יש רכיבים מיוחדים שמספקים מתח לפי מה שצריך, רכיבים שאתה לא בדיוק יכול להשיג בחנות

או, לחילופין, כל המעגלים שם מתוכננים למתחים שהאוטו מסוגל לספק.

בכל מקרה, לא מספיק שהמתח שמגיע מהמצבר הוא לא יציב, אלא גם המחשב צורך מתחים מיוחדים שאני בספק אם תמצא מייצבים אליהם. (3.3V?)

ואם תתחיל להתעסק עם שילובים (כדי להגיע בעזרת מייצבים סטנדרטיים למתחים מיוחדים), אולי כבר כדאי לקנות ספק וזהו...

פורסם

לא לשכוח שצריך מייצב שיוכל לעמוד בדרישות המתח האדירות של מחשב רגיל (לפחות 200W), מה שאומר שצריך סידרה של מייצבים כאלה

עם קירור אקטיבי, עוד דבר שצריך לחשוב עליו הוא מעגל POWER GOOD, כי בלי כזה מעגל המחשב יכול להשרף אם אחד המיצבים יכשל.

עוד נקודה היא שאין מיצב מתח ל-3.3 מה שאומר שיהיה צורך להשתמש בנגדים ע"מ להוריד את המתח לרמה הרצויה, וכמובן צריך סידרה של כאלה גם

(עקב העומס על הרייל) - אחרת הנגד יתחמם וישרף.

פורסם

תעזבו את הרעיון של המרה מ 12 וולט למתחי ה ATX ישירות - זה לא ילך לכם. ניסיתי, ביררתי, חבל לכם על המאמץ.

פורסם

אם הייתי המורה שלך היית מקבל ציון נכשל.

בוא בבקשה ללוח...

ניקח מייצב 7805 שמספק 5V מיוצב, ונכניס לו 12V.

כמה מתח נופל על המייצב? נכון, 12V פחות 5V נותן 7V.

כמה אמפר צורך לוח ב- 5V? בין 10 ל- 20. (ספקים נותניםלפחות 30A וזה כולל גם כוננים חיצוניים).

כמה הספק יפול על המייצב? נכון, 7V כפול 20A שזה 140W.

איך נפזר הספק של 140W שמתפזר בצורת חום על מייצב מסכן? נכון, לא נפזר אותו כי עד שנספיק לומר פנטיום-ארבע-אופטרון-סלרון הוא פשוט ישרף.

תגיד לי, אתה חושב שסתם ככה בונים ספקים, כי לטייוואנים בא להרוויח כסף?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים