פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים אני קונה השבוע מחשב חדש שמבוסס על מעבד AMD ואני מתלבט איזה מארז לקנות למחשב.אני מתלבט בין שני המארזים האלה:Antec "Sonata" Midi Tower ATX 380Wהמחיר: 860 שקלhttp://arstechnica.com/reviews/hardware/sonata.ars/1Antec "SLK3700AMB" Midi Tower ATX 350Wהמחיר: 660 שקלhttp://www.silentpcreview.com/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=76&page=1המחשב שבשבילו אני קונה את המארז:AMD 64bit 3000+EPOX 8KDA3J1giga A-DATAHD 120giga SATAGeforce 6600GT AGP (ברגע שהוא יצא אני אקנה אותו...)אני רוצה לקנות מארז שיהיה שקט (ככל שניתן) וגם שיוכל להחזיק לי את המחשב בלי בעיות גם אם אני אעשה OC למחשב.על איזה מארז אתם ממליצים ללכת?איזה ספק יהיה לי טוב למחשב שלי ה350 או ה380?
פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים מחבר אפשר לדעת למה לא היית קונה את שני הספקים שציינתי?ואם לא אותם אז איזה מארז אתה ממליץ לקנות?בעיקרון אני מחפש מארז שיהיה שקט ככל שניתן ויבוא עם ספק שיוכל להחזיק לי את המחשב בלי בעיה גם כשאני עושה OC.נורא חשוב לי השקט של המארז כי המחשב נמצא בערך 2 מטר מהמיטה שלי ואני לא רוצה לכבות את המחשב בלילה רק כי זה עושה לי רעש של מטוס.
פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים קנה מארז של ראיד מאקס הם נותנים לך ספק של 420 שזה יספיק לך להרבה דברים מארז יפה שקט מדהים ויותר זול
פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים קודם כל,למה לא לערוך אלא לכתוב עוד הודעה?!שנית,הספק שמגיע עם המארז הוא ג'נרי וגרועיפה נכון,אני מסכיםשקט גם, אבל הקירור לא משהוחוץ מזה שהוא מפיץ הרבה אור,בעיקרבחדר חשוך מה שיכול להפריע לך לישון(מאורר עם 3 לדים כחולים בצד+הZ מקדימה גם כחולה)
פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים מחבר הצלחת לבלבל אותי infer73 :s05:הספק שמגיע עם המארז הוא ג'נרי וגרועיפה נכון,אני מסכיםשקט גם, אבל הקירור לא משהודיברת על המארזים שאני מתלבט לקנות ביניהם או המארז שsergey_k הציע לי לקנות?!כמו כן, אם אפשר, איזה מארז אתה מציע לי לקנות שיענה על הדרישות שלי?
פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים הקירור במארז הזה הוא בין הטובים עם אתה שם דברים נכונים והאור לא מפריע לישון
פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים התכוונתי למארז שסרגיי הציע לך לקנותהקירור הוא לא משהו בכלל, (יש לי את המארז,ולכן אני מסוגל להעיד על אופיו)הוא סביר אם אתה לא עושה OC (כמוני),אבל אם כן זה יכול להיות בעייתיולכן עדיף לך אולי משהו יותר איכותי של ANTEC או משהו כזהלי אישית האור מפריע לישון,אז אל תתווכח איתי ורק אמרתי שזה יכוללהפריע לך לישון,בעיקר אם אתה ישן בחדר חשוך לגמרי כמוניובלי קשר לאור או לקירור,הספק זבל ג'נרי אז לא כדאי לקנות אותואני קניתי את המארז הזה של ריידמקס + ספק של HEC
פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים מחבר אז אני עדיין לא מבין למה אתם לא ממליצים לי ללכת על אחד מהמארזים של Antec שאני מתלבט ביניהם?הספק שלהם לא טוב מספיק?המארז לא טוב לOC?המחיר לא שווה את זה?
פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים הוא ג'נרי , הוא של Raidmax - ולא מספק ריילים הכי יציבים, לא בכדי מוכרים אותו חדש ב100 ש"ח...ספק איכותי של בערך 420 וואט עולה מעל 320 ש"ח לפחות.עריכה : אני בכלל ממליץ לך לקנות Compucase 6A19 - לקבל זיכוי על הספק 300W שלו - ולקחת ספק HEC 475W (407W איכותיים בפועל) .יעלה לך יותר זול משניהם ויתן לך ביצועים מעולים ושקטים
פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים קודם כל,אני חייב להודות שאני לא מכיר את המארזים האלה של ANTECאבל הם חברה טובה בעקרוןובקשר לספק הג'נרי של הריידמקס,http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=79683.0ואם תערוך חיפוש בפורום הזה,תמצא עוד הרבה תוצאותו-hellwarrior צודק,מארז של HEC זה רעיון טוב
פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים המחיר לא שווה את זה 860 שקל בישביל מארז עם ספק 350 זה הרבה מאוד ובדוק מארזים של קולר מאסטר הכי שקטים הכי קרים אין אור
פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים המארז במחיר 860 הוא Antec SONATA, והוא כאמור מגיע עם ספק 380W. (שלבדו דרך אגב עולה כמעט 500 ש"ח)המארזים של קולר מאסטר יקרים מאד ומגיעים בברירת מחדל ללא ספק.הספק המגיע עם ה-SONATA יחזיק ללא שום בעיה את המפרט הזה גם ב-0C, והוא איכותי ושקט מאד.דרך אגב, את ה-SONATA ניתן למצוא במחיר זול יותר מ-860. כדאי לבדוק בזאפ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.