פורסם 2002 במאי 3023 שנים תשמעו יש לי גם 4 כוננים 2HD CDROM וצורבוהסידור הולך ככההארדסיק המסטר יושב על כבל לבדוהשלושה האחרים בכבל השני עכשיו שני ההארד דסיקים הם 8G 5400 RPMמה אני עושה ואיך??
פורסם 2002 במאי 3023 שנים יש לך דימוי עצמי נמוך אני רואה... "מפגר, סתום..."רצוי שההארדיסקים, מאחר והם התקנים מהירים יותר מכונני סידירום וצורבים, יישבו בערוץ הראשי, ואילו הצורב והיסידרום, בערוץ המשני.רק יכולות להיווצר קצת בעיות בצריבות של דיסקים ישירות, כלומר מכונן הסידירום לצורב בזמן אמת.אני לא אוהב את השיטה הזאת בכל אופן, אם יש צורך ומדובר בדיסק המכיל DATA, אני פשוט מכין ממנו קובץ Image ואז צורב, אם מדובר בדיסק AUDIO, אני עושה ריפ של הדיסק לקבצי WAV ואז צורב אותם לטראקים.בכל אופן, צורת החיבור שציינתי תייעל את ביצועי המחשב מאחר וההתקנים המהירים מבודדים מהאיטיים (כל זוג בערוץ נפרד מן האחר) למעט שיטת הצריבה "ON THE FLY" שכפי שכבר אמרתי, צפויות בעיות.
פורסם 2002 במאי 3123 שנים מחבר דיומי עצמי נמוך זה נכוןותודה רבה אבל איך אני ממש מוציא את הכל לפועל איזה כבלים אני מוציא ולאן בידיוק אני מחבר אותם
פורסם 2002 במאי 3123 שנים שאלה :איך וממתי אפשר לחבר 3 התקני IDE על אותו כבל \בקר.אין כזה דבר רק שניים. (2)
פורסם 2002 במאי 3123 שנים מחבר אני יודע שבתוך המחשב שלי גם אחד מהHD גם הCDROM וגם הצורב מחוברים על אותו כבל
פורסם 2002 ביוני 123 שנים אני יודע שבתוך המחשב שלי גם אחד מהHD גם הCDROM וגם הצורב מחוברים על אותו כבלרק ב SCSI.
פורסם 2002 ביוני 123 שנים אתה צריך למצוא על הלוח איזה שקע נקרא 1 IDE ואיזה 2 IDEאחר כך תחבר את הדיסק הראשי זה עם מערכת ההפעלה ל 1 IDE יחד עם ה סידיבדוק את הגמפרים הדיסק על מסטר ו הסידי על סלייבב 2 IDE תשים את הצורב כמסטר והדיסק השני כ סלייבסידור לא מושלם אבל מנסה לתת תוצאה טובה לכל מצב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.