עבור לתוכן

מחפש חנויות בארץ או ברשת שמוכרים בהם פוסטרים של להקות ו/או סרטים.. תודה מראש!

Featured Replies

פורסם

אני מחפש פוסטר של להקת Manic Street Preachers ואם יש לשיר ספציפי אז If you tolerate this then your children will be next

ופוסטר נוסף של הסרט ספרות זולה (pulp fiction) של Quentin Terentino (קוונטין טרנטינו) - מישל פייפר שוכבת על הבטן עם הראש והרגליים למעלה ומעשנת סיגריה...

ועוד פוסטר של כנסיית השכל של האלבום "ידיים למעלה" של אישה בבגד ים מלא מתכוננת לקפוץ ממקפצה כזו כמו של בריכה אולימפית אבל בעצם המקצפה מחוברת לגורד שחקים (אני חושב בת"א)...

האם אתם מכירים חנויות ברשת או בארץ (עדיפות ראשונה ירושלים, שניה תל אביב/חולון, שלישית רעננה) שיכולות למכור לי את הפוסטרים האלה או את קבצי התמונה אבל ברזולוציה גבוהה שתאפשר הדפסה לפוסטר?

תודה רבה! אני מחפש את הפוסטרים כבר הרבה זמן... - הגיע הזמן להחליף את צ'ה גווארה

פורסם

http://www.allposters.co.il

אני לא בטוח שתמצא את מה שאתה מחפש..אבל שווה ניסיון

פורסם

אם אתה סתם הולך לזרוק את צ'ה גוורה אני אשמח אם תיתן לי תמונה שלו.....יש סיכוי שאני מעוניין....

תודה...

איתן

פורסם

ופוסטר נוסף של הסרט ספרות זולה (pulp fiction) של Quentin Terentino (קוונטין טרנטינו) - מישל פייפר שוכבת על הבטן עם הראש והרגליים למעלה ומעשנת סיגריה...

מה?!

זאת אומה ת'ורמן !

B0000VFI8I.01-A2X3FMBNSRPS6U.LZZZZZZZ.jpg

פורסם

יש את החנות תומר בדיזינגוף סנטר, ליד שער 3, יש שם בעיר פוסטרים של מטאל, אבל ניראה לי שיש שם גם של להקות אחרות.

ויש בקומה שנייה בסנטר חנות גדולה מאוד של פוסטרים שם בטוח תמצא את הפוסטרים של הסרטים, שכחתי את השם של החנות אבל זה ממש ליד תומר.

פורסם

החנות השנייה מאוד מומלצת....יש שם מבחר ענקקקקקקקקקקקקק

איתן

פורסם

מה המחרים בערך?

פורסם

60 שקל לפוסטר....

איתן

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

תנסה    באתר    http://www.gilposters.co.il

יש להם  גם  פוסטרים של להקות וסרטים

פורסם

מה המחרים בערך?

בדיזינגוף סנטר הם יקרים לאללה, אצלי בעיר בחנות פופ סתמית אפשר לקנות את הפוסטרים האלו ב-30... השאלה אילו אתה מחפש.

פורסם

השם של החנות השנייה בדיזנגוף הוא "גלריה טייק 1".

טלפון למי שמעוניין - 03-5285530

יש שם מבחר ענק מהכל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים